Sexy prádlo

Vždycky když ve filmu vidím nějakou hvězdu, jak se sama prochází po bytě v úžasně sexy tangách, má bránice dostává zabrat. Panebože holky, to se vážně samy doma koukáte na film v sexy krajkových tangách a tílku? Já se klidně přiznám, že ne. A kdybych už měla tu potřebu chodit po bytě ve spodním prádle, rozhodně by bylo bavlněné, nekrajkové a děsně pohodlné.

Pořád si říkám, jak pravnuci mužů, které vzrušilo cosi, co by se dnes nedalo použít ani jako kalhoty, mohou obdivovat tři dost nepohodlně sešité šňůrky. Bohužel se s tím musíme, drahé dámy, smířit. Nechápu proč se nějaký designer nebo raději designérka nezabývá navrhováním sexy úžasného pohodlného prádla, které neřeže, nezařezává se, neškrtí a netlačí.

Každá máme ve své skříni asi oba typy prádla - to co máme rády my a to co mají rádi oni J. Nedávno jsem na vlastní kůži zažila scénu, jak vystřiženou z Deníku Bridget Jonesové. Teda já nejsem René Zellweger a on nebyl božský Hugh Grant, ale já měla pod černými koktejlkami oblečené podobně šílené bombarďáky. ‚Panebože, panebože! Jen ať si jich nevšimne, prosím, ať si jich nevšimne!!!’

Všimnul – jak jinak. Bála jsme se, že to bude šílenej trapas. A taky byl, alespoň pro mě… On to obrátil na vtip a zmínil se o tom, že jsou takový maminovský, čímž si u mě šplhl dvakrát – zaprvé přežil ty strašlivé kalhotky a za druhé zná Bridget Jones.

Ten večer jsem si dala předsevzetí, že už nikdy v ničem takovém ven nepůjdu, protože znovu být přichycena v něčem, co zakrývá i pupík, bych asi nepřežila. Vydrželo mi to asi týden. Krajky řežou a tlačí. Ne že bych se rozhodla v nich už nikdy víc nevyjít ven, ale na nákup do Tesca nebo na vycházku se psem a především na sledování televize odmítám nosit kalhotky, které vypadají, jako by je autor ušil ze zubní nitě.

Autor: Andrea Bakeš Hynková | středa 26.9.2012 19:25 | karma článku: 20,93 | přečteno: 2169x
  • Další články autora

Andrea Bakeš Hynková

Narozeniny jedné MILFKY

13.6.2023 v 0:00 | Karma: 7,87

Andrea Bakeš Hynková

Tak já jsem MILFka

27.4.2023 v 13:40 | Karma: 40,58

Andrea Bakeš Hynková

Dvě čárky

27.8.2020 v 15:45 | Karma: 23,10

Andrea Bakeš Hynková

Když chlap hubne

22.1.2020 v 13:25 | Karma: 28,24

Andrea Bakeš Hynková

Kalhotkové fiasko

6.6.2019 v 12:40 | Karma: 29,60