S ex

Pokaždé když potkám nějakého svého bývalého, jak si v klidu jde po ulici, něco se ve mně hne. Vzpomenu si na všechno krásné a úžasné, co jsme spolu prožili. A najednou zas toužím po tom být s ním. Ještě horší je, když se prochází s nějakou děsnou ženskou. Panebože, jak mě mohl vyměnit za tohle??

Ještě, že existuje Facebook. Minule když jsem potkala svého prvního-bývalého přítele, měla jsem chuť vrhnout se mu kolem krku. Naštěstí jsem to neudělala, ale když jsem přišla domů, okamžitě jsem nažhavila svůj notebook, připravila jsem si velkou porci mléčné Milky a šla jsem si pobrečet na jeho profil na Facebooku.

Nakonec jsem brečela více méně pouze smíchy. Na těch fotkách totiž nebyl přitažlivý krásný a neodolatelný muž, ale cosi co připomínalo přerostlého skauta. Měl na sobě všechno, co k smrti nenávidím. Zelené tričko s jakýmsi army potiskem, kšiltovku a světe zboř se béžovou ledvinku.

Fuuuuj! A to není všechno. S tím jeho příšerným lookem se mi vynořily všechny mé šílené vzpomínky. A najednou bylo odhodlání skočit mu kolem krku nebo alespoň sníst celé balení čokolády na posezení v tahu. A protože takhle jednoduše odezněla jedna má hormonální nestabilita, okamžitě jsem přešla na profil svého dalšího ex.

Tabulka čokolády zůstala zcela netknutá. Kdysi krásný chlap s bujnou kšticí, má vlasové kouty, přítelkyni v šedých zvonových kalhotách, propínacím sepraném černém svetru a s mastnými vlasy sepnutými do culíku. Navíc se ukázalo, že během toho, co já si užívala s kamarádkami u moře, oni se plácali v písku někde v Adržpachu.

Procházela jsem fotky všech, co jsem kdy měla ráda, ať už jsem s nimi chodila nebo jsem je jen platonicky sledovala ze školní lavice a cítila jsem se fantasticky! Chtělo se mi tančit nějaký rituální tanec kolem počítače a děkovat všem bohům, že byli tak prozíraví a nenechali mě s takovými magory.

Nalila jsem si do skleničky notnou dávku whisky a tentokrát jsem ji ani neředila ledem. Slavila jsem! Není nic lepšího než pocit, že ti "úžasní chlapi", kvůli kterým jste brečela celé noci a zpívala si s lahví vodky „All by myself“, jsou opravdu pitomci, o které byste teď neopřeli ani kolo!

Autor: Andrea Bakeš Hynková | čtvrtek 13.9.2012 19:17 | karma článku: 14,31 | přečteno: 1863x
  • Další články autora

Andrea Bakeš Hynková

Narozeniny jedné MILFKY

13.6.2023 v 0:00 | Karma: 7,87

Andrea Bakeš Hynková

Tak já jsem MILFka

27.4.2023 v 13:40 | Karma: 40,58

Andrea Bakeš Hynková

Dvě čárky

27.8.2020 v 15:45 | Karma: 23,10

Andrea Bakeš Hynková

Když chlap hubne

22.1.2020 v 13:25 | Karma: 28,24

Andrea Bakeš Hynková

Kalhotkové fiasko

6.6.2019 v 12:40 | Karma: 29,60