Nakažlivé těhotenství aneb jsem v tom!

V seriálu se zásadně leží na lékařáku v krajkovém prádle s nohami zapřenými o sexy hruď sexy kardiochirurga. Mé představy vzaly za své - já tu ležím v totálně antisexy operačním prádle velikosti xl a nohy mi hodili na ledničku.

„Kolegyně, vše v pořádku?“ Zmůžu se na kývutí. „A v kolikátým jste?“ „V šestým ročníku,“ snažím se, co nejstručněji odpovědět. „Jo to jo, ale v kolikátým jste týdnu?“

Nešvihám sebou na sále každý den, ale aby se mě někdo ptal na mé NEEXISTUJÍCÍ těhotenství? Konečně mi tlak roste. „Já, že jsem těhotná?“ Jasně měsíc chodím stážovat na gyndu, ale těhotenství snad není infekční, ne?

Po půl hodině jsem schopná vstát. Ještě jednou se mě všichni ptají, jestli nejsem gravidní a za dveřmi jsem slyšela šepot, že ta holka vážně vypadá těhotně a sestřička mi při odchodu vnutí do tašky těhotenský test – na doma.

Hlava se mi točí a ještě víc se to protáčí v ní. Jak jako že vypadám těhotně? To jsem jako tlustá? Oteklá? Doprčic!

Doma je to ještě horší. Z teorie, že jsem omdlela z nenajezení, jsem to napravila a díky tomu jsem strávila půlku odpoledne s hlavou v záchodě.

Hm, oni to možná vážně na gynekologii poznají z pouhého pohledu. No to je v… „Seš nastávající matka! Nemluv sprostě, Andreo!“ začínám lehoučce, ale vážně decentně vyšilovat.

Vím, že se to nemá, ale minimálně půl hodiny googluju hesla typu – kolik vína snese plod, neposkvrněné početí, tak jo milý Google, co víš o možná jen o malililinko trošililinku ne neposkvrněným početí.?

Hm, nic! Nic! Pak že víš všechno. A ani tam, kde mám najít, co hledám, neznají odpovědi na mé otázky.

Projíždím stránky, kam přispívají ženy, kterým ruplo v bedně jako před chvílí mě. Nevím, jestli následný zvracení byla těhotenská nevolnost nebo reakce na všechny mimísky, manži a plínečky.

Dochází mi, že si příštích pár měsíců nebudu moc zapálit. Co na tom, že nekouřím, ale do teď jsem mohla! A nemůžu sushi, jako nejím ho, ale co kdybych měla zrovna zítra chuť na syrovou rybu.

Čtyři týdny jsem se učila, co všechno mi ten malej parazit – rozuměj dítě – udělá s mým tělem a já nechci! Néé teď!

No jasně, že když jsem přestala vyšilovat, těhotenský test vyšel negativní. Ale těch pár těhotných hodin mi dalo zabrat… Ukázalo se, že těhotenství se v nemocnici chytit nedá, za to infekce ano.

 

Autor: Andrea Bakeš Hynková | čtvrtek 1.2.2018 14:00 | karma článku: 31,67 | přečteno: 2575x
  • Další články autora

Andrea Bakeš Hynková

Narozeniny jedné MILFKY

13.6.2023 v 0:00 | Karma: 7,87

Andrea Bakeš Hynková

Tak já jsem MILFka

27.4.2023 v 13:40 | Karma: 40,58

Andrea Bakeš Hynková

Dvě čárky

27.8.2020 v 15:45 | Karma: 23,10

Andrea Bakeš Hynková

Když chlap hubne

22.1.2020 v 13:25 | Karma: 28,24

Andrea Bakeš Hynková

Kalhotkové fiasko

6.6.2019 v 12:40 | Karma: 29,60