Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Nahá pravda

Kvůli lásce jsem schopná nevidět spoustu věcí. Bez žaludeční nevolnosti si nechám říkat Prdelko, ignoruji tři vykřičníky v diáři a nevšímám si těch příšerných kalhot, co můj vyvolený nosí, ale to, že díky ní budu muset něco vidět něco navíc, jsem si nikdy nemyslela.

Světe, zboř se. Někdo se mnou a já s někým vydržela celých pět měsíců. Bylo to až neskutečné. Byla jsem tak zamilovaná, že jsem byla ochotná překonat se a strávit u něj celou noc, a kdyby jednu, ale rovnou dvě!

Zabalit se na celé tři dny není sranda. Do kosmetické taštičky letěla minimálně polovina všech mých malovátek, které ze mě dělají člověka, a které se tvářím, že téměř nepoužívám. Troje šaty, o kterých mi řekl, že mi to v nich sluší, sexy pyžámko, ve kterém jsem samozřejmě nikdy nespala. Dvě masky na oči, abych vůbec usnula, nové špunty do uší a kolíček do nosu proti chrápání – jistota je jistota.

Dále košilku, ve které jsem spala jednou – tedy spíš jsem si v ní lehla do postele a po půl hodině jsme si jí vyměnila za jinou s myšičkou Minie na prsou, ta je sice pohodlná, ale neměla jsem odvahu si jí s sebou vzít.

Mezery mezi šminkami, oblečením a všemi věcmi do koupelny jsem ucpala punčochami a spodním prádlem. Celá hrdá, jak jsem perfektně zabalená, jsem zaklapla víko kufru (kufírku!), lehce na něj přitlačila kolenem a oba jezdce zipu se po lehkém boji setkaly.

Nasedla jsme i se svým zavazadlem do tramvaje a jela k němu. Cestou jsme se trochu děsila, ale mé smysly zcela ovládal oxytocin a ten mi nedovolil myslet na to, že mám přímo fobii z toho usínat vedle někoho, nesnáším s někým sdílet koupelnu, nesnáším, když se na mě někdo dívá, když si čistím zuby, když se líčím, oblékám…

Když mě uviděl na zastávce, nevěřícně na mě koukal. Nechápala jsem proč. Důvodem se, jak se později ukázalo, byl můj kufr. „Ty se ke mně stěhuješ?“ S tímhle kufírkem? Měla jsem chuť namítnout, ale radši jsem tu větu spolkla. 

Zajímalo mě, s čím si myslel, že na celé tři dny přijedu. S kabelkou? A kam bych všechno dala? Ale nakonec mi gentlemansky vzal kufr, nabídl mi rámě a vyrazili jsme k němu do bytu. Uvařil mi výbornou večeři, pustil nám film, který jsem mohla vybrat já. Tulila jsem se k němu a tvářila se, že i bez brýlí skvěle vidím.

Vůbec mi nevadilo, že nevidím na hollywoodské herce, úplně mi stačil výhled na Tomáše. Nemohla jsem pochopit, proč jsem měla takovou hrůzu z dlouhodobějšího sdílení malého prostoru – bude to skvělý víkend!

Má fobie na mě nedopadla ani tehdy, když jsem vylezla ze sprchy ve svém krásném pyžámku a lehla si do postele. Čekala jsem na něj, až se osprchuje. Zatím jsem si připravila svou masku na spaní, a na stolek položila špunty a kolíček. Během toho, co jsem si připravovala své spací propriety, přišel Tom z koupelny a lehl si ke mně. Otočila jsem se a lehce jsem se vyděsila – byl úplně nahý.

Opět jsem raději nic neříkala, ale na jazyku jsem měla větu: Už zase, to ti to nestačilo před chvílí? A ještě víc mě vyvedlo z míry, když jsem zjistila, že nic takového nechce! Dal mi pusu, obejmul mě a popřál dobrou noc.

Noooo pár lidí mi už říkalo, že spí nazí, ale že zrovna můj přítel nepoužívá pyžamo, jsem nepředpokládala. Třikrát jsem si zopakovala svou matru: „Jsem dospělá žena, která je zcela připravená na plnohodnotný vztah!“ a přidala jsem si k tomu, že vztah s mužem, co nenosí pyžamo.

Ale nakonec, co? Asi po půl hodině, kdy jsem na svém zátylku cítila jeho vlhký dech, se konečně překulil na druhou stranu postele a já se mohla narovnat do své spací pozice a usnout.

Ráno jsem se probudila na zádech s pravou nohou pod pozadím levou rukou za hlavou a jeho hlavou na mé hrudi. Opakovala jsem si dokola svou mantru a prohrabovala jsem se jeho hustými tmavými vlasy. Což jsem více méně dělala proto, že jsem doufala, že ho to probudí a já budu moct pohnout svou za noc zdřevěnělou nohou.

„Dobré ráno!“ usmál se na mě a konečně se odlepil od mých ňader (nevěřila bych, že někdy tuhle větu řeknu). Protáhla jsem si nohu a cítila se spokojeně, protože jsem to zvládla!

Zvládla jsem usnout a probudit se vedle někoho. Neměla jsem vylézat z postele, že mi prý udělá snídani do postele. Když se zvedal z lože, myslela jsem, že snídaně bude servírovaná, alespoň ve spodním prádle, ale mýlila jsem se!!!

Očividně to se také do postele nenosí! Nejsem nijak prudérní – tak jo jsem prudérní! A nejsem ani trošku naturalistka, myslím si, že lidstvo několik tisíc let zdokonalovalo oblečení, proto aby se nosilo! Ale měla jsem ho vážně ráda. Takže jsem se překonala a nic mu neřekla.

Ale asi jsem měla, protože kam jsem se u něj v bytě pohnula, byl jeho nahý zadek, a kdyby jen ten! Pánové, už jste se někdy viděli nazí? Jasně někdy je to pěkné, ale i nahý George Clooney je prostě jen a pouze nahej chlap, kterému stále někde něco visí a trčí a není to příliš estetické natož něco jiného.

Neskutečně jsem uvítala nápad, jít se najíst ven. Oba oblečení a zamilovaně propletení jsme se vydali poobědvat. Jenže když jsme se vrátili domů, opět si oblékl svůj ranní domácí úbor – nic. „Nechceš si zlato, taky odložit?“

Sundala jsem si kabát i sako nebylo mi úplně jasné, co bych si ještě mohla svléknout, ale když jsem se podívala na něj, došlo mi, že to jde. Ale rozhodně jsem nehodlala následovat jeho příkladu.

Ta podzimní zima bez zapnutého topení by pro mě normálně znamenala tlusté ponožky, tepláky a mikinu s kapucí, na které jsou pandí uši a přitom jsem navlečená do sexy negližé, punčoch a to vše ještě zabalené v župánku, abych ho přesvědčila, jak jsem přitažlivá nejen, když jdu na rande a on na sobě neměl ani fíkový list.

Celý víkend jsem se jen očima vyhýbala nahému popředí a odhalenému pozadí a nemohla pochopit, jak je možné, že někdo tak úžasný, chytrý a krásný jako Tom mi může při sledování filmu nabídnout svoji odhalenou hruď a klín k položení mé hlavy.

Po skončení víkendu jsem se zbavila jedné své fobie, ale získala jsem novou. K narozeninám jsem mu koupila spodní prádlo, ale ani to nezabralo. Jeho naturalismus sice nebyl důvodem našeho rozchodu, ale musím uznat, že od příště mám nový dost ujetý požadavek na muže – musí nosit, alespoň spodní prádlo…

 

Autor: Andrea Bakeš Hynková | čtvrtek 30.1.2014 19:58 | karma článku: 21,77 | přečteno: 1686x
  • Další články autora

Andrea Bakeš Hynková

Narozeniny jedné MILFKY

Jeden den z ničeho nic zjistíte, že patříte do kategorie MILF a za několik dní slavíte 31. narozeniny

13.6.2023 v 0:00 | Karma: 7,87 | Přečteno: 268x | Diskuse| Ona

Andrea Bakeš Hynková

Tak já jsem MILFka

Jsou věci, co člověka nikdy o sobě samém nenapadnou. A koho by napadlo, že se o sobě samé něco dozvím na dětském hřišti...

27.4.2023 v 13:40 | Karma: 40,58 | Přečteno: 11327x | Diskuse| Ona

Andrea Bakeš Hynková

Dvě čárky

..............aneb o trochu jiném testování, které probíhalo u nás doma v době koronakrize.....................

27.8.2020 v 15:45 | Karma: 23,10 | Přečteno: 1092x | Diskuse| Ona

Andrea Bakeš Hynková

Když chlap hubne

.....aneb jak jsem svému muži zkazila postavu svým light vařením natolik, že se se muset tvrdě opřít do hubnutí :D

22.1.2020 v 13:25 | Karma: 28,24 | Přečteno: 2064x | Diskuse| Ona

Andrea Bakeš Hynková

Kalhotkové fiasko

aneb jaké to je když se celému světu ukážete jen v kalhotkách a pak se do krve pohádáte se samoobslužnou pokladnou...

6.6.2019 v 12:40 | Karma: 29,60 | Přečteno: 2124x | Diskuse| Ona
  • Nejčtenější

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

U nás cyklostezky, v Polsku dálnice. Využít dotace EU jsme vždy nezvládli, říká expert

4. května 2024

Premium Od vstupu Česka do Evropské unie uplynulo 1. května 20 let. Jak tu dobu zhodnotit? Podle politologa...

Alijev má majetek i u vás, EU zavírá oči, říká novinářka o korupci v Ázerbájdžánu

4. května 2024

Premium Leyla Mustafajeva je prozatímní šéfredaktorkou ázerbájdžánského protikorupčního serveru Abzas...

Auto za tahačem s tankem zastavilo. Už ale ne kamion, který osobák sešrotoval

4. května 2024  9:48,  aktualizováno  19:54

Při nehodě tří aut zemřel na dálnici D1 mezi Bohumínem a Polskem jeden člověk, další dva jsou...

Lepru mezi sebou ve středověku šířili lidé a veverky, tvrdí studie

4. května 2024  19:40

Lepra se ve středověké Anglii přenášela mezi lidmi a veverkami. Zjištění podporuje teorii, že při...

10 nejčastějších podvodů na internetu: Dokážete ochránit sebe i svou rodinu?
10 nejčastějších podvodů na internetu: Dokážete ochránit sebe i svou rodinu?

V digitální éře, kde technologie proniká do všech aspektů našich životů, se také zvyšuje riziko podvodů. Od falešných e-mailů a inzerátů až po...

  • Počet článků 103
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2507x
I velké holky mají své problémy....

A že těch problémů umí být požehnaně!