Moje punčochy

„Mám pro tebe úžasnou zprávu!“ oznámila mi sestra. Tvářila se nadšeně – jediné co mě napadlo, že Colin Firth zjistil, že existuju. Během mé nepřítomnosti mi volal a vzkazuje mi, že si u mě chce večer složit své trenýrky a smyslně mi bude říkat, že si váží mých špeků.

Bohužel! Stále on ani Daniel Craig netuší, že existuji. Prozatím! Ale i přes to byla úžasná zpráva. „Jedeme do Londýna!“

Miluju Británii – ostrovy, které daly světu stylové holínky, Oscara Wilda, Bridget Jones, Lásku nebeskou, pana Darcyho, agenta 007 a sexy potomky královského původu.

Po té, co jsme tři dny procházely galerie, muzea a při průtrži mračen se stejně jako místní tvářily, že neprší, protože se nám do kabelek prostě nevešly deštíky, vysvitlo slunce.

Zázrak, který jsem ve Spojeném království viděla jen několikrát a to ještě povětšinou ve filmech Rosamundy Pilcher.  Na hotelu jsem mohla nechat durch promočené jeany a v klidu jsem si oblékla svou novou sukni z New Looku.

Ooo bože, jak já miluju Brity. Každý říká, že jsou uzavření a chladní – to není vůbec pravda. Už v metru se na mě usmálo tolik krásných gentlemanů v perfektně padnoucích oblecích, že jsem jich tolik neměla ani v pubertě vylepených po stěnách svého pokoje.

Londýn, sluneční paprsky, moje nová sukně, to vše způsobilo, že jsem měla výbornou náladu. Procházely jsme se po Whitehall a Mall, užívaly si tepla a hlavně přízně fantastických mužů.

Neustále se na nás někdo usmíval, mrkal a dokonce jsem u Downing Street dostala čísla na dva sexy policisty.

Po třech hodinách jsme toho mrkání a usmívání měly dost. No upřímně měla dost. Moje sestra je kočka a vedle ní jsem většinou (vždycky!) průsvitná, ale tentokrát jsem úspěchy sklízela já.

Celý oběd jsme se smály a utahovaly si z faktu, že Anglie je moje země!

Ale i přesto jsem se cítila neodolatelně! Skvěle! Žádoucně! A sexy jako nikdy. Všichni obdivovali mé nohy v nové ultra krátké sukni.

Bože byl to výborný pocit!!!

Na Tower Bridgi jsme si dělaly pomyslné čárky, ale na cestě zpět nás to u čísla třicet šest přestalo bavit.

Později jsem v převlékací kabince zjistila, co způsobilo ten obrovský zájem Britů o mé nohy. Ukázalo se, že ta skvělá sukně je vážně utra krátká.

A ani by nemusela být tak krátká, aby mi byla vidět ta obrovská šílená díra v oblasti klína na mých punčochách, díky níž a sukni mohl celý Londýn vidět mé modré kalhotky s melounky s výmluvným nápisem „I want it!“

Autor: Andrea Bakeš Hynková | čtvrtek 26.9.2013 19:58 | karma článku: 21,47 | přečteno: 2149x
  • Další články autora

Andrea Bakeš Hynková

Narozeniny jedné MILFKY

13.6.2023 v 0:00 | Karma: 7,87

Andrea Bakeš Hynková

Tak já jsem MILFka

27.4.2023 v 13:40 | Karma: 40,58

Andrea Bakeš Hynková

Dvě čárky

27.8.2020 v 15:45 | Karma: 23,10

Andrea Bakeš Hynková

Když chlap hubne

22.1.2020 v 13:25 | Karma: 28,24

Andrea Bakeš Hynková

Kalhotkové fiasko

6.6.2019 v 12:40 | Karma: 29,60