Místo sexu seriál

Po posledním rozchodu jsem se trošku složila. Teda trošku dost – jako pokaždé. A vzhledem k tomu, že začátek semestru byl v nedohlednu a většina mých kamarádů byla někde na last minute v zahraničí, neměla jsem se čím zaměstnat a nebyl tu, kdo by mě zaměstnal. Kromě! Kromě televize! Na několik týdnů jsem se stala televizním maniakem.

Začala jsem sledovat téměř všechny seriály. Nechápejte mě špatně, normálně se na televizi moc nekoukám, tedy nevím, co je pro Vás moc, ale … Když jsem já neměla žádný život, dívala jsem se na životy ostatních a musím přiznat, že už chápu lidi, co jsou závislí na sledování nejrůznějších seriálů.

Ráno jsem vstala a den začal snídaní u Hvězdné brány, následovalo Prostřeno! na Primě, pak Akta X, oběd, Dámský magazín na „Slovácích“, Gilmorky, Dr. House, pak nějaká ta detektivka jimiž je odpolední TV program přesycen, nebo odpolední romantika na Primě, večeře u Prostřena, zprávy. No a bylo osm a začal vnitřní boj, který seriál zvolit večer – Ordinaci, Cesty domů, Deník doktorky, Gympl, Obchoďák, How I met your mother, Helenu, Sex ve městě, Comeback, Ententýky, VIP prostřeno, Sběratele kostí,…?

Vlastně jsem měla dost nabytý program. Seděla jsem celý den u televize zabalená do deky, na nohou válenky a v rukou horký bylinkový čaj. Když můj milostný život ležel někde hluboko pod troskami mého zlomeného srdce, dívala jsem se na úžasné vztahy cizích smyšlených lidí. A musím říct, že tohle byla ta nejlepší terapie! Sledování seriálů v pohodě nahradí sex a úplně všechno kolem něj a jako bonus u toho nemusíte být namalovaná ani vypadat sexy.

Tak jo nenahradí ho úplně, ale alespoň z části. A pro lidi jako mě, kteří nechodí na stránky určené lidem starších 18ti let, je i takový vztah pohledného učitele a barmanky hotovým pornem. A co pak taková Samanta, no vlastně všechny protagonistky Sexu ve městě, to je z tohohle pohledu úplná bomba :).

Díkybohu s návratem citové a hormonální pohody se mi vrátil i zdravý rozum a vkus. A krom úžasného Davida Duchovnyho alias detektiva Muldera jsem na všechny druhy televizních programů opět zanevřela. Ale přiznávám, že mě moje seriálové období strašně bavilo a nebýt mého na kusy rozervaného srdce, maximálně bych si užívala. Seriál je skvělý únik mimo realitu, ale všeho moc škodí, takže teď mi při zaslechnutí znělky z Ordinace naskakuje kopřivka ;).

 

Autor: Andrea Bakeš Hynková | středa 10.10.2012 19:18 | karma článku: 12,21 | přečteno: 1665x
  • Další články autora

Andrea Bakeš Hynková

Narozeniny jedné MILFKY

13.6.2023 v 0:00 | Karma: 7,87

Andrea Bakeš Hynková

Tak já jsem MILFka

27.4.2023 v 13:40 | Karma: 40,58

Andrea Bakeš Hynková

Dvě čárky

27.8.2020 v 15:45 | Karma: 23,10

Andrea Bakeš Hynková

Když chlap hubne

22.1.2020 v 13:25 | Karma: 28,24

Andrea Bakeš Hynková

Kalhotkové fiasko

6.6.2019 v 12:40 | Karma: 29,60