Kurzy předstírání

Co by žena měla umět??? Přesně to byla otázka, kterou jsem položila svým kamarádkám. Většinu odpovědí jsem čekala. Musí umět vařit, skvěle se oblékat, umět nakupovat… Ale jedna mě překvapila – žena musí umět předstírat!

Má životní role byla třetí jedle vlevo ve Sněhurce. Takže mě překvapilo kolik žen téměř denně reprízuje svou dávno nastudovanou roli - a navíc nikoli na prknech, co znamenají svět, ale v posteli.

Po vypití dost velkého objemu alkoholu, kterého není o svátcích nedostatek, jsem přesvědčila kamarádky, aby nám předvedly, jak takový předstíraný orgasmus vypadá. A už chápu, proč je Maria Šarapovová jednou z nejvíc sexy žen světa. To hekání musí polovině mužů připomínat milostné vyvrcholení jejich drahé polovičky. Panebože chlapi! to vážně nepoznáte, že ta vaše hraje, když heká jako při backhandu nebo když si pokaždé dá polštář přes obličej s tím, že nechce, aby ji při tom někdo slyšel…?

Vzhledem k tomu, že mé herecké schopnosti jsou zcela nulové, a kdybych se o něco podobného pokusila, jsem si jistá, že by můj partner okamžitě zapomněl na to, co dělá a šel by volat záchranku s tím, že mám minimálně epileptický záchvat. Tak jsem dané téma trošku prozkoumala a rad na to, jak dokázat svým drahým mužům, že jsou fantastičtí milenci, je na internetu požehnaně. Nejvtipnější byla rada, zadržet dech, aby daná předstírající dáma, zčervenala ve tváři. Doufám, že chudinka, co to bude zkoušet, spíše nezmodrá, v úmyslu potěšit svého drahého.

Je pravda, že většina mužů, i když se tváří zkušeně, netuší, jak svou partnerku uspokojit, ale tím že je budete milé dámy přesvědčovat v tom, že klitoris se nachází vedle pupíku, rozhodně nepomůžete ani sobě ani jemu.

Teď se omlouvám mužům, jejichž partnerka nikdy ani nezapřemýšlela o kurzu předstírání. A apeluji na všechny, co mají doma několikanásobné absolventky, aby své partnerky poslaly trapně hekat na kurt, sundali jim polštáře z obličeje a konečně to zkusili pořádně!!!

Autor: Andrea Bakeš Hynková | čtvrtek 3.1.2013 19:31 | karma článku: 19,12 | přečteno: 1745x
  • Další články autora

Andrea Bakeš Hynková

Narozeniny jedné MILFKY

13.6.2023 v 0:00 | Karma: 7,87

Andrea Bakeš Hynková

Tak já jsem MILFka

27.4.2023 v 13:40 | Karma: 40,58

Andrea Bakeš Hynková

Dvě čárky

27.8.2020 v 15:45 | Karma: 23,10

Andrea Bakeš Hynková

Když chlap hubne

22.1.2020 v 13:25 | Karma: 28,24

Andrea Bakeš Hynková

Kalhotkové fiasko

6.6.2019 v 12:40 | Karma: 29,60