Jsem mladá krásná vyrovnaná žena

Jsem mladá krásná vyrovnaná žena. Jsem mladá krásná vyrovnaná žena. Jsem mladá krásná vyrovnaná žena. Stále jsem před zrcadlem a opakovala jsem tuhle mantru, ale po chvíli jsem se neubránila výbuchu smíchu.

Své narozeniny nesu špatně už od osmi let. Ne, že bych měla problémy se stárnutím, ba naopak. Ale děsí mě, že planeta Země uběhla za rok téměř deset giga kilometrů a já se skoro nehnula z místa.

Na deprese z narozenin mám svůj vlastní lék – alkohol a muže. Problémem je, že většinou v daném pořadí. Kamarádka ze strachu z toho, že se ze mě opět na pár dní stane promiskuitní alkoholička, poradila psychologická cvičení.

Vzhledem k tomu, že jsem u třetího vyslovení mantry propukla v nekontrolovatelný smích, mám dojem, že toto cvičení nezabralo. Ale u opakování takového nesmyslu se nelze nesmát.

Stála jsem před zrcadlem s depresí z narozenin v růžové noční košilce s opičkou na prsou a nápisem „No monkey business“, v modrém puntíkatém župánku, vysokých froté ponožkách, s vlasy na natáčkách a brýlích na doma a sama sebe jsem chtěla přesvědčit, že jsem mladá krásná a navíc vyrovnaná žena.

Mladá - v jednadvaceti snad ještě. Krásná? No v tomhle tom outfitu by o svém sexappealu pochybovala i Angelina. A vyrovnaná? Tak to už bylo vážně moc. Já – žena, která se se svou neurózou pomalu narodila, která si kupuje podprsenku pokaždé, když je na dně a momentálně by si mohla otevřít středně velký obchod se spodním prádlem, v jedenáct večer sama sebe přesvědčuje, že je normální?!

Na seznamu mám ještě několik jistě zajímavých, ale pro mě zřejmě nevhodných cvičení, které by mi mohly pomoci smířit se s faktem, že zas uplynul další rok a já zjistila jen to, že mi nesluší modré oční stíny a bokové kalhoty.

Možná Vám to bude připadat divné, ale rozhodně si nehodlám před spaním představovat, jak sama sebe objímám – a bojím se, že to slovo, co po kamarádce nemohu přečíst je NAHÁ... Jsem narušená, ale zase ne natolik, abych si povídala se svým odrazem v zrcadle a běhala v představách sama se sebou za ruku po parku.

Deset giga kilometrů oproti mému poznání, že ve tři ráno na baru budoucího manžela nepotkám. Ale co! Jsem mladá krásná a vyrovnaná žena. I když možná pro pár příštích dnů – mladá krásná promiskuitní alkoholička.

Autor: Andrea Bakeš Hynková | středa 13.3.2013 19:17 | karma článku: 19,70 | přečteno: 1571x
  • Další články autora

Andrea Bakeš Hynková

Narozeniny jedné MILFKY

13.6.2023 v 0:00 | Karma: 7,87

Andrea Bakeš Hynková

Tak já jsem MILFka

27.4.2023 v 13:40 | Karma: 40,58

Andrea Bakeš Hynková

Dvě čárky

27.8.2020 v 15:45 | Karma: 23,10

Andrea Bakeš Hynková

Když chlap hubne

22.1.2020 v 13:25 | Karma: 28,24

Andrea Bakeš Hynková

Kalhotkové fiasko

6.6.2019 v 12:40 | Karma: 29,60