Z měštačky vesničankou - krok druhý

Už se nám to blíží... =)

V pátek u nás byla první zájemkyně o koupi našeho bytu. Včera, v pondělí, měli přijít další čtyři. Ale asi půl hodiny před prvním časovým termínem taťkovi volali z realitky, že ta páteční paní složila rezervační zálohu. Docela fofr.

V ideálním případě, ve kterém se nic nezaseká, nepokazí a neprotáhne, se budeme tak do měsíce stěhovat na vesnici. Náše přání začíná mít jasné obrysy a nádech skutečna. Na jednu stranu se na to těším, ale na druhou stranu mě trochu děsí, co všechno se naprosto změní. Ale nakonec právě o tu změnu šlo. A jestli se mi podaří prosadit jako hlídacího psa Československého vlčáka, tak bude všechno přesně tak, jak bych chtěla :)

Dalším důležitým krokem ke stěhování je zařízení hypotéky (v mých počtech je to krok druhý). Samozřejmě jde o hypotéku jak pro nás, tak pro páteční paní. Takže to, kdy se budeme stěhovat, záleží na tom, jak rychle budou pracovat banky. A jak rychle stihneme sehnat a počmárat všechny potřebný papíry a donést je na jejich místa. I když jak jsem tak poslouchala ředitelku hypoteční části realitky, zdálo se mi, že všechno zařídí sami a mi budeme jen podepisovat. To by docela ušetřilo čas a mozek.

Jakmile se zreální další kroky, podám info :)

Autor: Kateřina Hubertová | úterý 16.9.2008 11:27 | karma článku: 11,25 | přečteno: 1648x
  • Další články autora

Kateřina Hubertová

Politik = popelář ?

23.9.2010 v 7:15 | Karma: 11,16

Kateřina Hubertová

Tatínkovy oblíbené hry

11.10.2009 v 22:49 | Karma: 9,15