Z měšťačky vesničankou - intermezzo 3

Plastová okna už máme, podepsanou kupní smlouvu stále ne...

budu muset udelat aktuální fotku...

Po návratu ze šermířského soustředění (i o něm napíšu článek =) ) jsme museli uklidit po oknařích. Bylo to opravdu výživné. Kusy zdiva, nějaká hnusná výlňová věc, prach zašlapanej v koberci... Ale okna vypadají hezky a dokonce všechny fungují tak, jak píšou v letáčku.

Všechny věci, které jsme odstěhovali kvůli oknům, necháváme odstěhovaní. Přece je nebudeme jak pitomci vozit tam a zase zpátky. Ale stěhování se ne a ne přiblížit, spíš se zdá, že se oddaluje... Už třikrát nedošlo ke slíbenému podepsání kupní smlouvy a ani v jednom případě nám nikdo nedokázal říct proč.

Proto jsem se rozhodla, že pokud se nepřestěhujeme do konce listopadu, jak nám slíbili, tak to sem napíšu. A použiju konkrétní jména spojená s konkrétní realitkou. A ano, pokud se v mém "seriálu" dotyčná realitka poznala, může to brát jako výhružku. Protože mě se zdá, že jim vůbec nejde o to nějakou nemovistost prodat, ale pouze kasírují rezervační poplatky.

Dost bylo rozčilování. Celý byt se krásně provzdušnil a posvětlil. Máme tu dost místa na nové věcičky a jsme v rámci možností spokojení. Ale dlouho nám to nevydrží, už se prostě chceme stěhovat!!!

Autor: Kateřina Hubertová | sobota 1.11.2008 17:53 | karma článku: 9,74 | přečteno: 1052x
  • Další články autora

Kateřina Hubertová

Politik = popelář ?

23.9.2010 v 7:15 | Karma: 11,16

Kateřina Hubertová

Tatínkovy oblíbené hry

11.10.2009 v 22:49 | Karma: 9,15