Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Předávání cen Bloger roku 2013 – jak to bylo doopravdy

Jak všichni víme, novinářům se dneska nedá věřit. Proto jsem byla včera vyslána na ceremonii předávání cen osobně, abych jako nezávislá a zcela objektivní osoba zpravila své čtenáře o skutečném dění. Čtěte a sdílejte, kdo ví, kdy bude tento blog stažen nepřátelskými žurnalisty, kteří zahanbeni mým strhujícím podáním budou volat po zrušení mého blogu. I to jsem ochotna risknout - pro vás!

Předávání proběhlo v Praze v Ostravě. Tedy, v místnosti zvané Ostrava. To aby se velectěný velkobloger Haluzka cítil jako doma. Jenomže on je to starý pazůr v mladém těle, takže jen co přišel, začaly litanie. Jeho nespokojený přístup byl částečně způsoben faktem, že mu odložili odlet do Kamsistánu, takže musí v Praze do hospody. Ale převážně tím, že je z Ostravy. Tam pyskujů všeci. Prohlédnul si nabídku občerstvení, oči obrátil v sloup a domáhal se piva. Když přítomní pánové zjistili, že se pivo nepodává, někteří z nich ze zoufalství vyskočili z okna. Přísahám. Našli se i tací, co se venku vrhli na jednu krávu. A teď si představte, jak by to vypadalo, kdyby tam to pivo bylo.

Dostavil se například i pan Šíša. Podle svých slov směňoval směny a dřel celou noc, aby mohl přijet. Takže předpokládám, že pracuje ve finančnictví, evidentně za oceánem, když je jeho záběr hlavně v noci. A je v tom jistě dobrý! Ukázalo se totiž, že přijel vlakem. Jako důvod uvedl, cituji :...,protože auto nevlastním,...“. Z toho logicky vyplývá, že vlastní vlak, což, přiznejme si to na rovinu, nemůže říct každý.

Vím, na co nejvíce čekáte. Chápu vaše vzrušení, s kterým jste předchozí řádky jen prolétli. Byla tam!! Lucie Chimérie Sulovská osobně! Chvilku jsem uvěřila, že je skutečná, ale vzhledem k tomu, jak dramaticky se bránila fotografování, mám novou teorii o její existenci. Je to víla spletená z mlhy! Bojí se, že jí světlo blesku rozpustí. Jsem z toho taky celá spletená, proto ji hodlám ještě hodně důkladně studovat. A nejsem sama. I pan T.G. Vladimír, muž, jehož obočí hvězd se dotýká, pán s modrým ptákem (andulkou, ty čuně), se pokoušel několikrát její křehkou lidskou schránku osahat a zjistit, zda zmizí. Zřejmě i z toho důvodu tam přišla jako doprovod i sestra Lucie Chimérie, která se ovšem v rámci inkognita pokoušela předstírat, že je její matkou. Ovšem když tak nad tím přemýšlím, vzhledem k věku naší víly Amálky je možné, že to matka byla. Já jsem stará jako dvě Amálky, tudíž může být matince o čtrnáct dní víc než mně. Ach, jak deprimující.

Podívejte, přišlo tam těch lidí víc. Ale to bychom tu byli týden, takže to zkrátím. Kromě notoricky známých obličejů se tam nenápadně v koutku krčili lidé, kteří získali speciální cenu poroty za to, že zpracovali různá zajímavá a leckdy kontroverzní témata, namátkou rasismus, život s postiženým blízkým, či přišli s nápadem na fotomatiné. Cenu za popis strastí života mateřského jsem nedostala. Docela bordel, bych řekla.

Od nejmocnějšího z mocných – pana šefadmina Nováka, nebo jak on se to jenom… jsme dostali nabídku, která se neodmítá. Mohli jsme se srotit do dvojstupů a společně a nerozlučně si užít exkurzi po redakci MF Včera, dnes a zítra. Bylo to velmi zajímavé. Ovšem musím okomentovat skandální jednání toho nateklého plyskýře Haluzky a jeho kumpánů  (F.M. 101,4 a T.G.Vladimír). Každého nebohého nic netušícího kravaťáka napadali z eurospádů, prohledávali ho ve snaze nalézt průkazku na slevu na vlak do Bruselu, neustále komentovali koncept oupn spejsů a zpochybňovali úroveň lidí, kteří mají neúhledné stoly a domáhali se příchodu Bohdalky. Prostě rušili výklad a dělali ostudu. Z okna naštěstí neskákali, protože novinářská elita sídlí ve čtvrtém patře.

Měla jsem možnost potřást si rukou i s panem Poláčkem, kteréhožto obdivuji za jeho psané slovo. Nabyla jsem lehce dojmu, že já ho čtu a on mě ne, ale to musí být omyl.

Závěrem ovšem musím zdůraznit, že jsem velice zklamaná a nešťastná. Přijela jsem do Prahy hlavně pro těžítko a ono se nedávalo prvním třem z každé kategorie, ale jen prvním prvním v každé kategorii. Takže já nemám ani jedno a tudle Chimérie jedna má dvě. Požádala jsem ji slušně, aby mi jedno dala, protože takto je to velmi nespravedlivé, že si její jméno přelepím leukoplastí a fixou opravím. Tvářila se souhlasně, ale využila nastalého zmatku a zmizela i s oběma těžítky.

A co jsem dostala já? Pláštěnku! Žlutou! Pak něco, co Haluzka nazval vibrátorem a krabičku s dvěma koulemi. Přebrala jsem si to po svém – my děláme radost vám, vy chcete, ať si taky něco užijeme my. Takže s tím nemám větší problém, ač je to poměrně nestandardní. Taky jsem dostala propisku a veliký blok, do kterého si teď budu psát svoje blogy, protože bez těžítka já vám na to kašlu. Minimálně do zítra!

Ale za tu pláštěnku fakt dík, to se v Liberci hodí, moc!            

Vaše žurnalistka Zuzka

Nyní předávám slovo zpátky do studia. Totiž do diskuze.

P.S.:  Prý mám na blogu špatnou fotku, lidé mě nepoznávali a dokonce padlo podezření, že jsem ve skutečnosti krasavice inteligentní. Proto přidávám fotografii jinou jako důkaz, že tomu tak není. Další profilovku, samozřejmě.

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Zuzana Hubenakova | čtvrtek 27.3.2014 11:39 | karma článku: 29,27 | přečteno: 2688x
  • Další články autora

Zuzana Hubenakova

Lidl lidem

Že v Lidlu nabízejí leccos, třeba i šablonu na úpravu tvaru ochlupení ohanbí (přísahám, že to si nevymýšlím), to mě už nepřekvapí. Nedivila bych se, kdybych tam našla valentýnské balení diamantů (pytel uhlí a léky na trpělivost).

26.4.2019 v 13:01 | Karma: 44,82 | Přečteno: 11856x | Diskuse| Společnost

Zuzana Hubenakova

Hommo cestovatelus

Jsou tací šílenci, co by klidně řekli, že na dovolenou se jezdí, aby si člověk odpočinul od stresu, děti nabraly čerstvý vzduch do hrudních košíčků a dospělí sílu do dalšího pracovního zápolení.

16.4.2019 v 8:57 | Karma: 26,16 | Přečteno: 1697x | Diskuse| Společnost

Zuzana Hubenakova

Proč nemám co do úst

Existuje nepřeberné množství písemných materiálů, které podrobně vysvětlují základy zdravého stravování. Během pár minut se dozvíme, jak moc raw je rawhlík, či kolik cukety, sóji a naklíčeného zrní nahradí jeden steak...

26.3.2019 v 14:20 | Karma: 36,31 | Přečteno: 2224x | Diskuse| Společnost

Zuzana Hubenakova

Zázračný lék na chřipku

Před pár dny mě stihla viróza nepříjemná jak pro chameleona snaha splynout s balením lentilek. Za 38,2 po dvou paralenech jsem byla ráda. Bolelo mě asi všechno, ale to si moc nepamatuju, protože jsem byla z těch horeček dost mimo.

8.2.2019 v 14:45 | Karma: 41,34 | Přečteno: 4494x | Diskuse| Společnost

Zuzana Hubenakova

Mechanismus automechanismu

Osmého dne, když měl Bůh hotovo, zamyslel se, jak by okořenil prostému lidu život. I stvořil ke své škodolibé potěše ruličky alobalu, které nejdou odmotávat, izolepu, u které nelze najít konec a papírové kapesníky.

14.1.2019 v 11:40 | Karma: 26,79 | Přečteno: 1266x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Drahé a rezavé, řeší Ukrajinci zbraně z Česka. Ani nezaplatili, brání se firma

18. května 2024  12:02

Premium České zbrojařské firmy patří dlouhou dobu mezi klíčové dodavatele pro ukrajinskou armádu i tamní...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Orlům volavým hrozí vyhynutí, kvůli válce na Ukrajině změnili migrační trasy

22. května 2024  6:34

Orli změnili své migrační trasy vedoucí přes Ukrajinu tak, aby se vyhnuli oblastem bojů. Některá...

V Trumpově videu se objevuje odkaz na německou říší, všimla si média

22. května 2024  6:17

Na profilu amerického exprezidenta Donalda Trumpa na jeho sociální síti Truth Social se objevilo...

Vláda bude jednat o návrhu na vznik nových sousedských dětských skupin

22. května 2024  6:06

Návrh ministra práce a sociálních věcí Mariana Jurečky z KDU-ČSL, který počítá se zřizováním...

Poslanci budou rozhodovat o zkrácení doby oddlužení z pěti let na tři roky

22. května 2024  5:55

Sněmovna bude schvalovat zkrácení doby oddlužení z nynějších pěti let na tři roky pro všechny...

Vyhrajte rodinné vstupné do BRuNO family parku
Vyhrajte rodinné vstupné do BRuNO family parku

Jestliže vás trápí proměnlivé jarní počasí, máme pro vás tip, kam vyrazit, když počasí zrovna nepřeje. BRuNO Family Park v Brně se postará o zábavu...

  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4403x
Semestra věd lecjakých a členka vědeckého sdružení Pako.

Autorka knih Vstupte bez klepání, Postřehy teplákové bohyně, spoluautorka Deníčku moderního páru, který vznikl ve spolupráci s Dominikem Landsmanem a nově knihy Žena na tahu.

Dobré a tajné zprávy mi můžete zaslat na e-mail: hubenakova.blog@centrum.cz, případně se stavte na facebookovou stánku Vstupte bez klepání.

Seznam rubrik