Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vy jste boží, teto Kateřino ;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

Zuzanoó, představoval jsem si Vás škaredou. Škaredé lidi já rád. Zřejmě s Vámi rozvážu fandovství. A také proto, při čtení Vás, už nemám chuť psát já. Ruce asi zaměstnám hrubší prací kde se nevyskytuje gramatika a podobné VJECI. Přeji rodinnné štěstí!;-D

1 0
možnosti
Foto

;-DOmlouvám se, Horste! Rozhodně ovšem pište, nechci Vás mít na svědomí!

0 0
možnosti
FF

Věc: Vysvědčení - Zuzana Hubeňáková - Školní(blogový) rok 2013/14 - První pololetí.

Prospěch: Smysl pro humor - výborný, Životní optimismus - výborný, Životní nadhled - výborný, Umění vykouzlit úsměv na tvářích druhých - výborný.

Celkové hodnocení: Prospěla s vyznamenáním. R^

F.F.

5 0
možnosti
Foto

Děkuji! Bylo mi potěšením;-);-)

0 0
možnosti
Foto

Blog krásný a inteligentní jako jeho autorka. :o]

2 0
možnosti
Foto

Příspěvek milý a galantní jako jeho autor;-)

1 0
možnosti
FF

;-DR^...Mám zprávu, milá kolegyně, samozřejmě, že z důvěryhodného zdroje, jehož jméno jsem však již zapomněl a mail byl omylem vymazán, že jedno těžítko u kterého nebyla specifikace k majiteli, bylo nalezeno kdesi v okrajové časti Prahy zvané Kotěhůlky a předáno přímo na Ztráty a nálezy, Karolíny Světlé, Praha 1.

Jak naložíte s touto informací je samozřejmě na Vás.

1 0
možnosti
Foto

Volala jsem tam a žádala popis. Při bližším ohledání se v určitém úhlu a světle dá přečíst nápis začínající písmeny Lu...Dál jsem to ani slyšet nechtěla. Jestli ona ta osoba jedno z těžítek vyhodila za jízdy z vlaku jako nepotřebné, jsem zdecimovaná až k úrovni decimálie;-(

0 0
možnosti
Foto

Především gratuluji ke svěží reportáži a děkuji za pohled do zákulisí.

Toho těžítka nelitujte. Z vaší mysli můžete těžit i bez těžítka. A to "co Haluzka nazval vibrátorem" stejně lépe využijete v hlubinném dole konkurenční společnosti Severočeská kosoúhelná pánev, s.r.o.

Hlavně ale obdivuji Váš návrh na novou fyzikální jednotku ženského věku - 1 amálka.  Myslím, že dámy ocení, že při zodpovídání impertinentních dotazů ohledně stáří už nebudou muset odsekávat "Co si to dovolujete, vy hulváte", ale budou se moci zapýřit a nesměle špitnout "...ale nejsou mi ještě ani dvě amálky", na což každý gentleman pochopitelně opáčí "...ale vypadáte sotva na jednu a půl, milostivá" (mimochodem, amálka, jako každá slušně vychovaná fyzikální jednotka, podléhá Heisenbergovu principu neurčitosti).

Na oplátku bych si dovolil zavést novou jednotku novinářské pohotovosti - 1 zuzka. Bohužel, pro některé mediální subjekty na české scéně by tato jednotka mohla být příliš vysoká, takže bych v praxi povolil i jednotku odvozenou - 1 milizuzka. Začínajícím blogerům a novinářům, kteří se s touto jednotkou budou muset popasovat (a po pečlivém prostudování Vašeho pasu na oficielních fotografiích se hlásím do této skupiny) bych ještě prozradil, že směrodatný model zuzky zhotovený ze slitiny platiny a iridia se nachází v Sevres u Paříže. Bon Voyage!

4 0
možnosti
FF

;-DObdivuji lidi, kteří mají v hlavě tak srovnané myšlenky, ještě dřív než kohout zakokrhá...

2 0
možnosti
Foto

Karma.R^ Zuzanko, napsala jsem vám do diskuse na ONA. Jako zatím jediná, ale to nás nepřekvapuje, že? Tam se nediskutuje. Mrkněte se, prosím, tam. Jste úžasná! :-/ No... já vím... úžasňáky moc ráda nemám - ale někdy mě jiné slovo nenapadá! ;-)

1 0
možnosti
Foto

Děkuji, Ireno, potěšila jste mě! Na Onu mrknu, máte pravdu, že jste tam má první:-)

0 0
možnosti
Foto

ostatně...taky jsem si Vás ve fotoreportáži podal8-o:-)

0 0
možnosti
Foto

Kde? Jak? Tou cedulí o žebrání?:)

0 0
možnosti
Foto

R^Pendolína jsem už dávno prodal a nechal jsem si jen režíjku.:-)

2 0
možnosti
Foto

Mně to přišlo nepraktické na parkování, dobře jste udělal!

1 0
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4403x
Semestra věd lecjakých a členka vědeckého sdružení Pako.

Autorka knih Vstupte bez klepání, Postřehy teplákové bohyně, spoluautorka Deníčku moderního páru, který vznikl ve spolupráci s Dominikem Landsmanem a nově knihy Žena na tahu.

Dobré a tajné zprávy mi můžete zaslat na e-mail: hubenakova.blog@centrum.cz, případně se stavte na facebookovou stánku Vstupte bez klepání.

Seznam rubrik