Také podporujete feťáky, nepřizpůsobivé a teroristy?

Podpora terorismu má v naší zemi dlouhou tradici. Masivní podpora menšin se nosí poslední desetiletí. Kolik jim posíláte vy?

Společností, které se každý den starají o přehlížené a nepochopené menšiny jsou stovky, tisíce. Jedná se o neziskovky, obecně prospěšné neziskovky. Ze státního rozpočtu získávají miliony, miliardy. Pořádají besedy, rozmlouvají, přesvědčují, moderují, vydávají letáky a brožury. Chodí do terénu, sbírají jehly, rozdávají jehly, rozmlouvají, vysvětlují. Pořádají happeningy, demonstrace, malují transparenty, domlouvají.

Výsledkem snažení těchto organizací je hromada šťastných a spokojených feťáků, gamblerů a alkoholiků. Díky obecně prospěšné činnosti se podporují ti, kteří by mohli pracovat, ale nemusí, protože jsou znevýhodněni. Společnost se o ně musí postarat.

Ze stejných, tedy veřejných peněz jsou placeni nejrůznější příživníci, kterým se jen prostě nechce pracovat. A společnost? Velkoryse rozdává a blahosklonně mlčí, protože nejhorší je přece diskriminace. To, že jsou nejvíce diskriminováni právě slušní občané, kteří to celé ze svých daní platí, nikoho netrápí. Vláda jen vymýšlí, jak pracující odrbat co nejvíce, místo toho, aby hledala díry v rozpočtu. Podnikatel je lovnou zvěří a důchodce nepotřebným odpadem. V sociální politice jsme to dotáhli tak daleko, že ti, co jsou na podpoře mají mnohdy více, než ti, co pracují.

Shrnuto a podtrženo. Každý, kdo pracuje, vydělává a platí daně, podporuje feťáky, nepřizpůsobivé a teroristy. Nemá žádná práva, žádnou ochranu a zbytek společnosti na něho oprávněně pohlíží opovržlivě. Přece jedině cvok si nechá kálit na hlavu a ještě za to platí.

 

 

Petr Hroch Binder

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Petr Berka | pátek 5.9.2014 9:05 | karma článku: 34,75 | přečteno: 1563x