Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

Poněkud jednoduché vidění - můžu napsat, že zřejmě poněkud jednoduchého autora? Dočetl jsem oblíbené hroší povídání k místu, kde se kritizuje sběr a výdej (výměna) injekčních stříkaček. Zrovna tato aktivita neziskovek a dobrovolníků prostě nemá chybu. Ti dobrovolníci by měli být placeni pojišťovnama zlatem! - Ono to totiž není tak, jak si jednoduchý člověk představuje. Ten zná jenom ty čínané Mirky Dušíny a potom ty špinavé feťáky se skelnýma očima a křečovitými pohyby. Prostě si to jednoduchý člověk představuje příliš černobíle. Ovšem oni fetují i lidi, do kterých by to nikdy neřekl, on se s tím totiž nikdo nechlubí. Ale dobrá, ti, kteří normálně makají a překračují tímto způsobem zákon, ti si určitě ohlídají hygienu. Horší už je to z druhé strany - zdaleka ne všichni, kteří žijí pro fet, jsou špinaví, smradlaví, pomatení. I hodně zoufalců z té strany to dokáže výborně skrývat - typicky třeba prostitutky.

Už to jednoduchému poutníkovi docvaklo, proč je blbost nadávat na výměny stříkaček, ve volným čase, typicky přes noc, za kafe?

0 0
možnosti

Bohužel jsem zaměstnanec v nestátní sféře a podporuji feťáky a flákače. Dělám to opravdu nerad a doufám, že se konečně lidi vzpamatují a začnou volit někoho jiného.

8 0
možnosti
DK

Dobrá snůška polopravd a lží, celá zabalená do demagogického hávu. 

pozn.: nejsem feťák, nepracující ani terorista.

4 11
možnosti
Foto

Předpokládám, že jste pracující a daně odevzdávající slušný člověk, který nedostává mzdu z veřejných prostředků. Ani netušíte, jak bych byl rád, aby to celé byl nesmysl a demagogie. Pokud jsem napsal nějakou lež, napište prosím jakou. Děkuji

8 0
možnosti
  • Počet článků 555
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1495x
Hroší poutníci, volné společenství pohodových lidí, kteří se nebojí...