Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Za peníze se sebevědomí nedá koupit - zbytečný "Kongres žen"

Salónní feministky opět vystrkují růžky. Náhodou jsem objevila projekt Kongres žen. Neskutečná neziskovka, která za nějakých 158 milionů z norských fondů bude zvyšovat sebevědomí žen a učit je používat slovo feminismus. Zlý sen!

Ano - zlý sen pro každou normální ženu. Copak se dá sebevědomí koupit? A potřebují to vůbec ženy? Potřebují, aby jim pár salónních aktivistek rýsovalo nějaké projekty, které jsou zcela odtržené od reality? Fakt potřebujeme další kampaně, které v konečném důsledku ženám to sebevědomí berou?

Řekněme si to na férovku - vymývat mladým holkám mozky příběhy úspěšných žen, které si při dětech vysmahly ještě kariéru v byznysu nebo v korporátu, je vrcholně nezodpovědné. Motat ženám hlavu příběhy "úspěšných" žen, je doslova vlastizrádné.

Opravdu má být cílem ženy poradit si bez muže a rezignovat na mateřskou roli? Je fajn být úspěšná a dělat práci, která je zajímavá a dobře placená. Ale jak se to srovnává s tím, že to znamená omezení mateřské funkce? Fakt máme tleskat tomu, že čím dál víc mužů chodí na mateřskou? Copak se asi honí hlavou těm ženám, které tráví hodiny na neproduktivních poradách v zájmu udržení dobře placeného místa, výměnou za možnost věnovat se vlastnímu dítěti? Fakt jsou rády, že vydělávají více než muž a tedy ony si musí udržet práci, aby bylo na hypotéku a drahé koníčky? A místo toho, aby v klidu kojily, budovaly si pouto s vlastním dítětem, musí své pudy potlačit a vyměnit přirozené za něco, co nám vtloukají do hlavy profesionální feministky?

Mít děti je pro ženu přirozené, je to nádherná funkce, která dělá ženu ženou. Ne to, že sedí někde ve správní radě nebo šéfuje firmě. Přála bych každé ženě, aby mohla své mateřství realizovat, aby si každá žena mohla najít pořádného chlapa, který jí umožní být matkou na plný úvazek a maximálně ji v tom podpoří a nebude ji hnát pro pár peněz po porodu do práce. A taky bych ženám přála, aby to uměla společnost ocenit. Abychom k ženám, které jsou laskavými a spokojenými matkami, přistupovali jako k těm, které dělají pro společnost nejvíce. Protože takové maminky mají spokojené děti a tvoří spokojené rodiny plné lásky a přirozených hodnot. Netlačí děti k výkonu, neponižují chlapy svou profesionální výkonností a jsou prostě ženami, které své sebevědomí berou ze svého ženství jako takového. Nepotřebují si ho nijak dokazovat. Ani kariérami, ani majetkem, ani vzhledem... Proč taky? Vždyť dovedeme tvořit život...

Nepodléhejme těm zvráceným představám našich feministek. Netrapme se tím, že nesedíme ve třech správních radách  a nemáme šest kabelek z Pařížské. Protože tyhle blbosti nedokážou nijak nahradit spokojenou rodinu, kde jsou spokojení rodiče a šťastné děti. To není málo - to je moc, to je nejvíc! 

A ani o tu kariéru nemusí být žena ochuzena - když děti povyrostou a mají dobrý základ, jde pak všechno - i ta kariéra. Jenže žena, která je matkou a to spokojenou, se nikdy nenechá honit jako nadmutá koza a fakt se jí nechce ponižovat kvůli nějakým ješitným šéfům. Opravdová žena je čarodějka, která se nenechá ovládnout.

Že by to byl ten důvod všech těch neziskovek a norských fondů a grantů z EU? Zničit v ženách jejich ženství? Nahnat je do práce a udělat z nich nešťastné bytosti, které si celý život budou vyčítat, že opustily svoje děti a daly přednost mrzkému penízu a chiméře správného úspěchu? Že by to byl ten důvod - sebrat ženám jejich sílu a sebevědomí a vymýt jim mozek? Udělat z žen ovladatelné ovce? 

Toho se opravdu bojím. Že si necháme ukrást naši jedinečnost a že se necháme zblbnout tím, jak se musíme vyrovnat mužům. Ale s tím já nesouhlasím. Ženy se totiž nikdy mužům nemohou vyrovnat, protože jsou jiné! Je to jak srovnávat hrušky s jabkama. Já nechci přijít o své ženské přednosti, nechci je odhodit jen proto, abych se mohla vyrovnat mužům. Ženy jsou krásné čarodějky, víly a nádherné bytosti. A pro každou společnost jsou nejvíc nebezpečné, protože ve své podstatě neovladatelné. Nebuďme ovce a zůstaňme svobodné a nenechme si diktovat feministkama s omezeným pohledem na věc. Svobodná žena se nenechá koupit - nikým a ničím. Ani norskými fondy!

 

 

Autor: Eva Hrindová | čtvrtek 28.5.2015 10:41 | karma článku: 35,65 | přečteno: 1975x
  • Další články autora

Eva Hrindová

Pohádka o spravedlivých a tolerantních intelektuálech

Je jich všude plno - ohánějí se svou tolerantností, okázale dávají najevo svou soucitnou duši a uzurpují si právo na jediný správný názor. V tom něco nehraje - jak může být tolerantní ten, kdo tvrdě potlačuje jiné názory?

23.10.2015 v 11:00 | Karma: 40,27 | Přečteno: 2259x | Diskuse| Ostatní

Eva Hrindová

Jak se beseduje o migraci , když to pořádá neziskovka - v jámě sluníčkářské

Diskuse ani konfrontace s názorovými oponenty se nebojíme. Proto jsme s kolegy z Bloku proti islámu v Olomouci vyrazili na besedu o migraci. Člověk má znát názory svých oponentů a doufali jsme, že třeba bude i diskuse.

20.10.2015 v 22:30 | Karma: 48,47 | Přečteno: 16411x | Diskuse| Ostatní

Eva Hrindová

Sluníčkářů bude ubývat - už se to láme!

Každý správný antiislamista je vystaven diskusím se smířlivými a opatrnými sluníčkáři. I já vedu plno debat. A pořád přemýšlím o tom, proč proboha mají slunka tak divné postoje. Copak nemají žádný pud sebezáchovy?

17.10.2015 v 11:49 | Karma: 45,56 | Přečteno: 6339x | Diskuse| Ostatní

Eva Hrindová

Tak nám v Olomouci obvinili hejtmana. Je politika skutečně tak špinavá?

Nejprve se dramaticky vyslýchal Ivan Langer, aby byl pak propuštěn. Teď to spadlo na hejtmana. Paradoxně na člověka, který se viděno zvenčí chová nejméně papalášsky. Jsou ti politici taková hovada nebo je něco špatně v systému?

16.10.2015 v 9:23 | Karma: 29,38 | Přečteno: 1022x | Diskuse| Ostatní

Eva Hrindová

Paní Michalákové sebrali děti - krystalické zlo podporované naší vládou!

K čemu je nám taková vláda? Neumí ochránit ani naši zem (blekotání ohledně migrantské krize) ani naše občany (krádež českých občanů v Norsku). Lidé, copak to nevidíte? Jak je možné, že by stále někdo tuto vládu volil?

6.10.2015 v 12:19 | Karma: 40,15 | Přečteno: 2041x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Tuleja vzdal nominaci na ministra. Fiala rozhodnutí přivítal

3. května 2024  14:19,  aktualizováno  14:39

Pavel Tuleja se vzdal nominace na post ministra pro vědu, výzkum a inovace. Připustil selhání v...

Do školy v Litvínově vnikl muž. Policie ho zadržela poblíž kvůli jiné krádeži

3. května 2024  8:31,  aktualizováno  14:23

Desítky policistů, hasiči i záchranáři se ráno sjeli k litvínovskému gymnáziu. Důvodem bylo...

„Mimořádně trapné“. Akademici a ekonomové kritizují úroveň Tulejových publikací

3. května 2024  14:09

Kandidát na ministra pro vědu, výzkum a inovace Pavel Tuleja publikoval své práce v potenciálně...

Na Česko loni útočili ruští hackeři. Nechte toho, vyzval je Černínský palác

3. května 2024  13:42,  aktualizováno  14:07

Za loňskými útoky na českou internetovou infrastrukturu stáli ruští hackeři, uvedlo ministerstvo...

Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit
Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit

Nespavost a problémy se spánkem se v různé míře objevují až u 30 % dětí. Mohou se projevovat častým buzením, problémy s usínáním, brzkým vstáváním...

  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3618x
Nesnáším škatulkování a lidi, co podléhají předsudkům. Za nejcennější věc považuji svobodu ve všech smyslech toho slova. A o tom jsou mé občasné články. Více na www.evahrindova.cz