Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Touto vládou nejsem nadšen (mírně řečeno).  Ovšem moc by mě zajímalo, paní Hrindová, co měla tato vláda udělat a neudělala.  Co lze udělat, pokud cizí stát (jeho organizace) drží děti na svém území? Měli jsme jít do války?  Jiná varianta získání těch dětí proti vůli státu není.

  No dobře - trochu jste si požvanila. Žvanit je tak typicky ženské....

0 0
možnosti
PK

Pochopil někdo v diskusi o čem ten článek vůbec je? Možná byste si ho měli přečíst ještě jednou, on vlastně o Michalákové vůbec není.

1 0
možnosti
JN

Slečno, tady máte trochu reality, která vám dá facku:

Monika Le Fay: Znám norské rozsudky. Hrozné čtení…

http://svobodneforum.cz/monika-le-fay-norske-rozsudky-hrozne-cteni-sledujte/

0 1
možnosti
Foto

To je trochu chtěná realita. Objektivně vzato - deti byly odebrány a nebyly vráceny ani když policie a soudy neprokázaly týrání. Děti byly rozděleny a byl jim znemožněn kontakt se širší rodinou (babička, děda). To jsou fakta. Proti nim stojí jakési konstrukce a spiklenecké teorie. Dětem byla odebrána možnost vyrůstat spolu a s rodinou. To se nedá ničím omluvit!

4 3
možnosti
JP

J56a82n 59P16a43v56l57í17k

6. 10. 2015 14:49

U žádného z rozlícených osob jsem se nesetkal s náznakem starosti o zájmy dětí, kterých se věc nejvíce dotýká. Stále se tu propírá pouze újma matky, vedou se nesmyslné silácké řeči a emoce nepřipouštějí ke slovu rozum. přičemž objektivní informace o případu nemáme. Víme pouze to, co tvrdí matka.

4 2
možnosti
Foto

A to je to nejdůležitější.  Na ostatním nezáleží.

2 0
možnosti
JC

Úředníka, který takto rozdělí malé bratry, je třeba strčit do kriminálu.

4 3
možnosti
JR

J58a92r95a 46R13a47n94k

7. 10. 2015 3:16

Detske domovy i v CR jsou plne takovych deti, chcete zavrit vsechny uredniky?

0 0
možnosti
MT
LV

L18i83b62o15r 10V67a61n21ě87k

6. 10. 2015 13:50

= neodargumentovaná negativní nálepka.

Kde si, prosím, od Vás mohu přečíst střízlivý strukturovaný text, který je na lepší úrovni?

2 4
možnosti
ZB

Paní Michaláková v Norsku,kde vládne fašismus a krystalické zlo nadále dobrovolně žije.Proč neprchá z takové hruzy?Proč odtud neprchají další ekonomičtí migranti z východní Evropy?Vy opravdu nedokáže napsat nic bez přihlouplé demagogie....

9 7
možnosti
LV

L24i71b98o24r 41V90a84n85ě62k

6. 10. 2015 13:18

Ona píše, že v jiných oblastech je situace v Norsku obdobná, jako v případě dětí a Barnervetu?

2 2
možnosti
DS

A vezete se na vlně a (demagogicky navíc) plácáte hrušky s jablkama!

Jsem situací našich dětí v Norsku rozezlena a znepokojená stejně jako Vy, ale absolutně nevidím souvislost mezi tím a islámem. Ale kdo chce psa bít a v politice si lebedit...

Nad čím mi ale rozum stojí (ne, ke smíchu to fakt není), je Vaše srovnávání islámu s fašismem a nabádání k volbě strany, jejíž hlavní osoba nabádá k vysloveně fašistickým metodám v případě nesouhlasu s jeho názory (připomínám : zbavení občanských práv, zplynování a rozemletí do masokostní moučky, vyhoštění těch muslimů, kteří se nebudou chtít veřejně zříci své víry). TO JE FAŠISMUS! To je to, čeho se bojím já a všichni, kdo alespoň trochu soudně uvažují.

A pak také připomínám, že skutečná politická strana, která se chce uplatnit ve volbách, musí mít podstatně obsažnější a konkrétnější program nežli "islám tady nechceme". Ale to byste přeci z dob Vašeho působení v politice měla vědět.

15 4
možnosti
Foto

Paní Stárková - jistě máte právo na svůj postoj. Nevidíte podobnost fašismu a islámu. Já ji vidím - a vidím i souvislost s kradením dětí v Norsku. Nástup islámu, který je velkým zlem a kradení děrtí, umožňuje stejný typ politiků a lidí. Proto je na tyto souvislosti třeba upozorňovat!

6 6
možnosti
DK

Já si stále myslím, že paní Michalákové děti byly odebrány ze závažných důvodů a s následnými problémy, které nám nikdy nebyly sděleny...když se na to podívám s odstupem času, tak je  je asi divné, že se jedná o takový případ po x-letech...to bychom museli číst celý spis a ne dostávat je kusé informace...mimochodem by mě zajímalo, jak se k celé kauze staví otec....

4 6
možnosti
DS

Paní Kramolišová, samozřejmě je možné, že máte pravdu, ale přečtěte si blogy pana Ruščáka, který v Norsku žije a který o této problematice píše pokud možno věcně a přesto otřesné  věci. Skoro bych řekla, že co BV schvátí, to už nikdy, aby si nepodkopal autoritu a moc v Norsku, nikdy nenavrátí;-(

7 1
možnosti
OK

Možná jsou děti odebrané paní Michalákové oprávněně, možná ne. Nejhorší na celém případu jsou jen neúplné, zprostředkované informace, což souvisí s právním prostředím v Norsku. To je špatně.

S tím fašismem a islámem jste si nepomohla, udělala jste z celého textu pouhou demagogii.

6 10
možnosti
LV

L61i82b32o54r 76V25a61n73ě12k

6. 10. 2015 12:46

Islám a fašismus jsou příbuzné ideologie, nevím co by na tom mělo být za demagogii.

O situaci v Norsku a že naše s. Engelsová chce obdobu zavádět u nás, je informací dost.

5 2
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3618x
Nesnáším škatulkování a lidi, co podléhají předsudkům. Za nejcennější věc považuji svobodu ve všech smyslech toho slova. A o tom jsou mé občasné články. Více na www.evahrindova.cz