Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Na to, že paní autorka "nesnáší škatulkování a předsudky", jich sází na centimetr čtvereční víc než je zdrávo. Takovou směs nevzdělanosti a nenávistných stereotypů jsem už dlouho nepotkala. Bezva, že paní našla sobě příjemnou cestu - ale napadlo ji, že někdo jiný třeba zase hledá jinou cestu? Nebo musíme být všechny jako ona, abychom byly uznány?

1 0
možnosti

Tak Vám tleskám až mě bolí ruce. R^

0 2
možnosti

No, těch ženských aktivit je mnohem víc, co jde mimo mne jsou různé menstruační rituály a objevování bohyně sama v sobě či co se to hledá, levná záležitost to tedy není, protože takovéto povznášející akce nějakou tu tisícovku z kapsy lidem vytáhnou.

0 0
možnosti

Programem kongresu je způsob jakým jsou ženy představovány v médiích  . Nepochopila jsem o čem tedy autorka blogu v souvislosti s kongresem píše?

0 0
možnosti

Snad by autorce blogu prospělo, kdyby si přečetla program uvedeného kongresu. Zda-li jsem dobře pochopila, cílem kongresu je představit, jakým způsobem přistupují k ženám média. Otázky, které si autorka blogu pokládá řešil feminismus v 70. letech minulého století :-).

0 0
možnosti

Evo, 100% souhlasím. A souhlasím i s tím, že je v tom nějaký hlubší a temnější záměr. A to, že se jedná právě o NORSKÉ fondy, mi okamžitě spustilo vnitřní alarm. [>-]R^

2 1
možnosti

A ono se Vas to nejak tyka? Jste norsky obcan, abyste se mohla rozcilovat, jak Vase vlada zachazi s penezi? On vas nekdo nuti s pitoli u hlavy na ty prednasky chodit, nebo Vase deti? ?

Tohle tema se vas netyka absolutne nijak. Vy jste uz svoje zenstvi nasla v materstvi, gratuluju, nasla jste, co Vas dela v zivote stastnou. Nicmene to Vam nedava absolutne zadne pravo rozhodovat o tom pro kohokoli jineho. Jedna zena jse nejstastnejsi jako matka, druha jako majitelka vlastni firmy, treti jako cestovatelka a ctvrta zasveti zivot ochrane ohrozenych zvirat.  Jina treba zkombinuje vsechno. Nemate absolutne zadne pravo tozhodovat o tom, co je to zenstvi a jak by mela zena prozit svuj zivot, to totiz nema nikdo krome te jedne konkretni zeny samotne.  Za svuj zivot jsem potkala nekolik zen, ktere byly zcela spokojene se svoji roli, a zadna z nich v sobe nemela nenavist, strach, ukrivdenost a agresi, ktera je zretelna v tomto blogu. Zato byly chapave, laskave a tolerantni i vuci lidem, se kterymi nesouhlasily.

4 1
možnosti

Paní Janečková, paní Eva nic nerozhoduje, jen vyjadřuje svůj - a nejenom svůj - názor. Jedná se o velmi sofistikovanou a propracovanou manipulaci ze strany těch různých neziskovek a jejich loutkovodičů, podpořenou stovkami milionů. Je to jedna z forem hybridní války, která se proti nám vede.

1 0
možnosti

To musí ženy říkat především svým dcerám. Od mala. Takhle na blogu to nemá tu sílu.

Dnes holky studují a studují a pak honí pofidérní kariéru a když je nakonec přirozenost dožene a ony se začínají rozhlížet, kde zůstali všichni ti potenciální otcové jejích ještě nenarozených dětí, kteří se kolem ní v mládí jen rojili, najednou zjistí, že je pozdě.

Čas se nedá vrátit. Nedá. Ničím a nijak.

2 1
možnosti

Tento blog patří na titulní strany všech periodik, díky za něj

4 1
možnosti

A48d47a12m 34S16t55a77v87a

28. 5. 2015 10:57

Tisíce karem: Prosím, objasněte pojem Norské fondy. Už dost se o tom píše.

0 1
možnosti
Foto

Niorské fondy vypisují granty na různá témata - ochrana památek, podpora žen, programy proti diskriminaci... Platí to Norská vláda, protože asi mají dost peněz. Tím, co podporují, vlastně šíří svoji politiku. Hodně porjektů je na ministerstvu sociálních věcí a vedou k tomu, že se taky u nás budou "chránit" děti - stejně jako v Norsku. Takže odebírání dětí z rodin v zájmu jejich "správné" výchovy... No, co bychom pro peníze neudělali...

1 0
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3618x
Nesnáším škatulkování a lidi, co podléhají předsudkům. Za nejcennější věc považuji svobodu ve všech smyslech toho slova. A o tom jsou mé občasné články. Více na www.evahrindova.cz