Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

O tom, jak se chlapi chtějí seznamovat, ale nemají čas na rande

Napsala jsem článek o svádění a strhla se lavina. Najednou se mi ozvalo spousta chlapů, moje staré kontakty, které jsem získala na seznamce, se zase oživily. Říkala jsem si: To je skvělé, jestli je třeba napsat článek, aby se něco hnulo, tak fajn:-)." Ale po pár dnech je moje nadšení zase na bodu nula. Nadějná komunikace se zbrzdí tím, že nedojde k setkání. Jak je to možné? Chlapi se chtějí seznámit, já se chci seznámit, sympatie jsou oboustranné - a nic.

Fakt je ten, že na schůzky nechodím s každým, kdo o to projeví zájem. Šetřím tím čas sobě i těm mužům. Nějaké síto si člověk má udělat. Takže teď mluvím opravdu jen o mužích, kteří mají se mnou nějaké společné zájmy, došlo k výměně fotografií a i se shodneme na tom, jak by případný další kontakt mohl vypadat. Taky jsou to muži, kde existuje nějaká jiskrná sympatie. Ti chlapi pořád chtějí, ale nějak to zašmodrchají nebo oddalují a já pak ztratím zájem, takže už se mi pak nechce scházet. Hodně jsem o tom přemýšlela a když už jsem řekla A - článkem o svádění, dodávám i B - jak to dotáhnout, když se to svádění přes internet povede.

1. Chcete si najít ženu, udělejte si čas!

Pánové - když se chcete s někým seznámit - udělejte si čas a dejte tomu nějakou krátkodobou vysokou prioritu. Připravte se na to. To se týká hlavně mužů se závazky (děti, práce, sportovní koníčky). Opravdu to není úplně pravidlem, že se podaří na internetu najít pár, který si sedne a rozumí. Proč to pak zahodit kvůli tomu, že si nedáte záležet na organizaci setkání? Žena musí cítit, že jste ochoten jí ten čas věnovat a pak se vám i ráda přizpůsobí. Ale neustále setkání odsouvat nevypadá jako zrovna přílišný zájem. Ukazujete tím ženě, jaké máte priority. Po několika přesunutých schůzkách se pak muž diví, že zájem ženy ochladne a dává mu najevo své roztrpčení. Prostě - chci-li hezké zážitky - nedostanu je zadarmo - musím tomu něco obětovat:-) 

2. Fotka vám otevírá dveře - myslete na to!

Vzhled není úplně to nejdůležitější, ale žádná žena nemá chuť se scházet s mužem, který vypadá jako uválený bezdomovec. Opravdu je v dnešní době problém mít fotku, kde vypadáte trochu optimisticky a upraveně? Nechte si poradit nějakou kamarádkou ohledně výběru oblečení a naučte se usmívat. Určitě neposílejte fotky v plavkách (i když máte skvělou postavu) ani v tílku nebo do půl těla. Taky nevypadají dobře fotky, kde jíte nebo pijete pivo - to si nechte pro kámoše. Chcete ženu dostat na rande, ne ji odradit! Taky nevypadají dobře fotky, kdy posíláte oskenovaný výřez z občanky. To si akorát řekneme - "vážně je to takový looser, že nemá ani jednu normální fotku?". O.K. - taky se nerada fotím, ale když se chci seznámit, je prostě nutnost mít fotku, kde vypadáte dobře a není to žádná fotomontáž, je to reálný obrázek. Taky se nefoťte v místnostech, které vypadají jako ubytovna. Ať vás kámoš vyblejskne někde v přírodě, tím nic nepokazíte:-) No a poslední rada - radši neposílejte fotky, kde hladíte své milované auto nebo motorku. Na to je vždy čas později, ne každá žena má v oblibě fanatické motofanoušky. Přece si nechcete zavírat dveře k ženám, s kterými byste si třeba mohli docela dobře rozumět:-)

3. Nebuďte pasivní!

Možná se vám to zdá jako dobrý nápad, když budete dělat všechno, co chce žena a budete se jí na to furt vyptávat. Ale zklamu vás - nefunguje to. Věčné vyptávání typu - kam bys chtěla jít, co bys chtěla dělat, jaké jídlo bys chtěla jíst, doplňované věčným: "já se ti ve všem přizpůsobím..." spíše odrazuje. Zkuste něco navrhnout sami! Nějaký výlet nebo netradiční místo. Ukažte, že si umíte jít za svým! Pokud to tu ženu úplně nenadchne, dá vám to vědět nebo prostě zkusí něco nového. Jeden muž mi nabídl, že za mnou přijede a přiveze si kolo a já že mu budu ukazovat okolí svého bydliště a své město. Napřed mě to zaskočilo (bylo to dost narychlo), ale nic jsem neměla a nakonec to bylo hodně příjemné rande. A hlavně nečekejte, že vás na to rande pozve žena. Někdy se mi zdá, že na to chlapi fakt čekají. I když je ženy čím dál víc přesvědčují o tom, jaké jsou úžasné samostatné lovkyně, přesto je potěší, když iniciativu převezmete do svých rukou. Pasivita je jedna z největších chyb mužů - ale na to máme jiné kabrňáky, kteří vám poradí, co kdy a kde chlapi dělají špatně. Zítra večer se můžete mrknout na živé vysílání, kde se o tom bude mluvit. Doporučuju! Od chlapa to chlap asi přijme lépe, než když mu radí žena:-))

Takže snad moje shrnutí pomůže těm, kteří si pořád lámou hlavu nad tím, proč mají tak smutný život. Chybí jim partnerka nebo jim chybí sex a trocha zábavy. Přitom si sami zavírají dveře. Hodně mužů se mi svěřilo, že jsou vlastně docela líní a než by dělali něco proto, aby se jejich život změnil, radši propadnou práci nebo koníčkům. A po večerech sledují porno:-)) No, pánové, bez práce nejsou koláče! Ale to jsou ty lepší případy, když si to ti muži uvědomují, pak existuje velká skupina mužů, kteří si žádné své problémy nepřipouští a všechnu vinu hážou na ženy - jakože oni jsou skvělí a úžasní a ženy, které to nevidí jsou hloupé:-) Jejich šance na seznámení klesá s tím, jak jsou ženy čím dál víc sebevědomější a čím dál víc chtějí partnera (a klidně i krátkodobého), který je bude vnímat a budou se s ním cítit příjemně.

Protože o tom to je - udělat si život hezký a příjemný!

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Eva Hrindová | úterý 16.7.2013 12:04 | karma článku: 17,07 | přečteno: 1475x
  • Další články autora

Eva Hrindová

Všude samý Babiš

Jakoby ani nebylo jiného tématu. Ale vypadá to komicky, když zloděj volá „chyťte zloděje“. Protože přesně tak se ten „hon“ na Babiše dá interpretovat.

1.2.2017 v 15:53 | Karma: 11,87 | Přečteno: 389x | Diskuse| Politika

Eva Hrindová

Naštvané matky píšou francouzským policistům

V naší skupině Naštvané matky si přejeme, aby policie a armáda fungovaly normálně a to ve všech zemích. Dnes to tak bohužel není. Ve Francii se už proti tomu bouří samotní policisté. Není se jim co divit. A naše média mlčí...

24.10.2016 v 15:49 | Karma: 25,54 | Přečteno: 543x | Diskuse| Politika

Eva Hrindová

Čtení knih - nejlepší boj proti fanatismu

Miluju knihy a nikdy nepřestanu. Přečetla jsem tisíce knih. Každý, kdo čte knihy, si trénuje mozek dobrým způsobem - v představivosti, ve fantazii, v pochybování. Je dobré lidi vést ke čtení, protože to je prevence totality.

10.9.2016 v 9:37 | Karma: 29,50 | Přečteno: 895x | Diskuse| Kultura

Eva Hrindová

Fíkové listy v politice

Když chcete něco zakrýt, zakryjete to fíkovým listem. A stávající politické strany toho potřebují zakrýt opravdu hodně. Nejvíce fíkových listů se na nás vyvalí v době voleb. To nám pěkně zpívají, protože nás lapají do klecí.

27.8.2016 v 16:45 | Karma: 32,05 | Přečteno: 906x | Diskuse| Politika

Eva Hrindová

Může mít občanský postoj jen politolog?

Je to nešvar posledních let. Vyjevíte-li svůj názor na cokoliv, okamžitě začne být zkoumáno, zdá máte na vyjádření názoru dostatečné vzdělání. Nelíbí se vám nějaká stavba ve veřejném prostoru? Máte smůlu, pokud nejste architekt.

12.8.2016 v 15:11 | Karma: 36,61 | Přečteno: 981x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Drahé a rezavé, řeší Ukrajinci zbraně z Česka. Ani nezaplatili, brání se firma

18. května 2024  12:02

Premium České zbrojařské firmy patří dlouhou dobu mezi klíčové dodavatele pro ukrajinskou armádu i tamní...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

V Tatrách zemřel český turista. Plánoval sám vystoupit na Gerlachovský štít

21. května 2024  22:37

Při pádu zemřel ve Vysokých Tatrách na Slovensku 43letý český turista. Podle horské služby plánoval...

V Rusku zatkli kvůli podvodu bývalého generála. V minulosti kritizoval vedení

21. května 2024  21:50

V Rusku zatkli a umístili do vazby bývalého velitele 58. armády Ivana Popova, který je podezřelý z...

Přívalové lijáky zvedají hladiny řek na západě. Déšť zalil železniční přejezdy

21. května 2024  21:17

Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) vydal protipovodňovou výstrahu. Týká se vodních toků, které...

Pavel si vyzkoušel letecký simulátor, hokejistům s posilami předpovídá úspěch

21. května 2024  7:30,  aktualizováno  20:54

Za přísnějších bezpečnostních opatření začal v úterý prezident Petr Pavel se svou chotí Evou...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3593x
Nesnáším škatulkování a lidi, co podléhají předsudkům. Za nejcennější věc považuji svobodu ve všech smyslech toho slova. A o tom jsou mé občasné články. Více na www.evahrindova.cz