Ministerstvo píše Naštvaným matkám

Nedávno jsme si stěžovali u samotného ministra školství a napsali jsme mu dopis o projektu Muslimové očima českých školáků. Tento projekt se nám nelíbí a podařilo se nám sesbírat docela dost podpisů. Více najdete zde. A už máme odpověď! Co jednoznačně ukazuje - že zájem a tlak veřejnosti má smysl. Politici takový silný zájem nemohou ignorovat a taky neignorují. Proto je dobré psát, dotazovat se, prudit a prudit a nenechat se odbýt. Ostatně posuďte sami.

Naštvané matky (a taky otcové a vůbec lidi, kteří s námi sympatizují) budou ve svých aktivitách pokračovat. Připravujeme několik dalších dopisů - teď je připraven k odeslání třeba dopis na americkou ambasádu, která projekt Muslimové očima českých školáků sponzorovala...

A vůbec se nám nelíbí týrání zvířat, které musí trpět kvůli náboženství při halal porážkách. Na jednu stranu bojujeme za větší kotce pro slepice, sledujeme čistotu výběhů pro krávy, demonstrujeme proti týrání zvířat při pokusech. Ale k barbarskému umírání zvířat pro zvrácený požadavek islámu budeme mlčet? Naštvané matky mlčet nehodlají a to je dobře. 

Přidejte se k nám a podpořte nás v našich aktivitách, V diskusi řešíme i jiné problémy a hledáme cesty, jak se s nimi vypořádat. Přihlašte se do naší skupiny zde.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Eva Hrindová | čtvrtek 26.3.2015 10:47 | karma článku: 39,01 | přečteno: 4126x
  • Další články autora

Eva Hrindová

Všude samý Babiš

1.2.2017 v 15:53 | Karma: 11,87

Eva Hrindová

Fíkové listy v politice

27.8.2016 v 16:45 | Karma: 32,05