Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Jak může muž ulovit ženu - potřebujeme se to znovu naučit!

Žiju sama, bez partnera, tak jsem se vrátila do mládí a poslední dobou zakouším slasti a strasti seznamování. Jsem konfrontována s tím, že ne vždy to, co se zdá normální mně, tak vnímají i ostatní. Žena loví muže? Pro mě nepředstavitelné, ale pro docela dost žen zcela samozřejmé. Chlapi jsou tím hodně rozmazlení a přestávají umět lovit. Nejsem zvyklá mužům volat a nahánět je, nejsem žádná stíhačka a to mnohé muže docela zaskočí. Co se to s námi děje? 

Na seznamce jsou desetitisíce inzerátů volných mužů a žen, ale výsledek je nula nula nic. Vím to sama ze své zkušenosti, ale také z vyprávění mužů, s kterými se právě přes seznamku potkávám. Efektivita seznamek neustále klesá, ale není to vina těch seznamek, protože seznamka - byť internetová - je JEN prostředek. Pořád záleží na lidech a těm to prostě moc nejde. 

A když se objeví něco, co by mohlo ten problém vyřešit, je to jako závan čerstvého vzduchu, jako léčivá živá voda. KONEČNĚ někdo uhodil hřebík na hlavičku a není to žádné ojedinělé mrmlání někde v temném koutě kavárny. Existuje člověk, který ví, co říká, říká to smysluplně a snaží se to sdělit maximálnímu počtu lidí. Takže by to taky mohlo skutečně lidi ovlivnit a něco změnit. 

Už delší dobu pozoruju Michala Kopeckého - mladého Slováka, který svým internetovám projektem akozbalit.sk ovlivňuje tisíce mužů. Sláva mu! To, co říká, je přesně to, co funguje a na co už lidé v seznamování zapomněli. Pracovat na sobě, věřit si, poslouchat druhého, nedělat nátlak. Chovat se slušně, ale neztratit dobrodružství, vzrušení a tajemnost.

Podle jeho zkušeností jsou muži buď pitomci, kteří jsou tak hodní, až si  z nich ženy dělají kamarády na svěřování a plakání na rameni - což je špatně, protože cílem je mít normální vztah včetně sexu. Nebo se naopak chovají jako ti přitažliví frajeři, kteří ženy jen využívají na uspokojování svých potřeb a jejich prostřednictvím si něco dokazují. Ideálem je být mužem, který je propojením obou pólů. Učí muže lovit ženy, vést s nima konverzace, rozvíjet vztah a mít s nima dobrý sex. Je úspěšný, protože to dělá dobře a funguje to. 

Každému muži, který se mi ozve na můj inzerát a prokáže, že je totálně mimo, mám chuť poslat odkaz na stránky Miška Kopeckého. Představte si, že existují muži, kteří chtějí dostat ženu do postele a myslí si, že se jim to podaří bez toho, že by se o tu ženu aspoň trochu zajímali. Nějaká otázka? Snaha zjistit, jak se žena cítí? Na to zapomeňte... Mužům ve věkové kategorii 40+ porno úplně vymylo mozky. Myslí si, že jsme dospělí a že můžeme jít rovnou na věc a že to, co dělají nabušení herci v primitivních filmech, je ideál intimního spojení. Od takových raději dál. Bohužel je jich čím dál více.

Lidi zapomněli spolu mluvit - nejen muži se ženami - ale obecně. Neumíme si naslouchat a neumíme se soustředit na hezké věci. Nejsme trpěliví a chceme všechno hned. A tento mladý slovák učí muže mluvit, vnímat ženy a chovat se k nim nemajetnicky. Lehkou formou dělá osvětu, o kterou se snaží všichni ti bojovníci za slušnost, všichni ti zakomplexovaní esoterici a nositelé nových východních přístupů, zahalení do batikovaných hábitů.

Protože všichni chceme jedno, žít hezký život, mít slušného partnera, s kterým budeme mít dobrý intimní a funkční vztah a chceme si užít trochu radosti, vzrušení a v přiměřené míře si zpestřovat život alespoň jiskřivou komunikací a flirtem. Můžete na to jít přes Osha nebo tantru, můžete objevovat sami sebe na různých seminářích a terapiích. Anebo můžete absolvovat trénink s Michalem Kopeckým, který nezdržuje esoterickýma blábolama ani hledáním vaší identity v minulých životech nebo něčím podobně éterickým. Právě teď běží jeho najnovější kampaň Majster Reči, kde pomáhá chlapům jednoduše se seznamovat se ženami.

Jde rovnou na věc - stručně a jasně. A já mu tady teď nepokrytě dělám reklamu. Má to jeden jediný důvod - chci, aby se i čeští muži naučili umění flirtování a lovení žen:-) Zatím jim to moc nejde - čest výjimkám! Zvlášť teď v létě. Jak by bylo hezké potkat někoho, kdo by uměl ženu poslouchat, nepotřeboval by si přes ni nějak zvyšovat pochroumané sebevědomí, někoho, kdo by se pořád neurážel (to je velký nešvar českých mužů), kdo by uměl celé to seznamování dovést k úspěšnému konci - k letnímu románku, který by se klidně mohl dále rozvíjet!

Pánové, nechte se inspirovat, můžete jen získat! 

P.S.: A mimochodem - všechny projekty Michala Kopeckého jsou i velmi dobrou školou marketingu a nejnovějších postupů v internetovém byznysu. Doporučuju prozkoumat:-)

Autor: Eva Hrindová | pátek 12.7.2013 11:44 | karma článku: 24,70 | přečteno: 3078x
  • Další články autora

Eva Hrindová

Pohádka o spravedlivých a tolerantních intelektuálech

Je jich všude plno - ohánějí se svou tolerantností, okázale dávají najevo svou soucitnou duši a uzurpují si právo na jediný správný názor. V tom něco nehraje - jak může být tolerantní ten, kdo tvrdě potlačuje jiné názory?

23.10.2015 v 11:00 | Karma: 40,27 | Přečteno: 2259x | Diskuse| Ostatní

Eva Hrindová

Jak se beseduje o migraci , když to pořádá neziskovka - v jámě sluníčkářské

Diskuse ani konfrontace s názorovými oponenty se nebojíme. Proto jsme s kolegy z Bloku proti islámu v Olomouci vyrazili na besedu o migraci. Člověk má znát názory svých oponentů a doufali jsme, že třeba bude i diskuse.

20.10.2015 v 22:30 | Karma: 48,47 | Přečteno: 16411x | Diskuse| Ostatní

Eva Hrindová

Sluníčkářů bude ubývat - už se to láme!

Každý správný antiislamista je vystaven diskusím se smířlivými a opatrnými sluníčkáři. I já vedu plno debat. A pořád přemýšlím o tom, proč proboha mají slunka tak divné postoje. Copak nemají žádný pud sebezáchovy?

17.10.2015 v 11:49 | Karma: 45,56 | Přečteno: 6339x | Diskuse| Ostatní

Eva Hrindová

Tak nám v Olomouci obvinili hejtmana. Je politika skutečně tak špinavá?

Nejprve se dramaticky vyslýchal Ivan Langer, aby byl pak propuštěn. Teď to spadlo na hejtmana. Paradoxně na člověka, který se viděno zvenčí chová nejméně papalášsky. Jsou ti politici taková hovada nebo je něco špatně v systému?

16.10.2015 v 9:23 | Karma: 29,38 | Přečteno: 1022x | Diskuse| Ostatní

Eva Hrindová

Paní Michalákové sebrali děti - krystalické zlo podporované naší vládou!

K čemu je nám taková vláda? Neumí ochránit ani naši zem (blekotání ohledně migrantské krize) ani naše občany (krádež českých občanů v Norsku). Lidé, copak to nevidíte? Jak je možné, že by stále někdo tuto vládu volil?

6.10.2015 v 12:19 | Karma: 40,15 | Přečteno: 2041x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Moskva se chlubí kořistí z Ukrajiny: Abramsy, Leopardy i českým BVP

1. května 2024  15:38

V Moskvě ve středu začala výstava západní vojenské techniky, kterou používá ukrajinská armáda a...

Podporujeme kulturu nahoty. Obec na Sardinii jako první umožní nudistické sňatky

3. května 2024  7:26

Obec San Vero Milis na severu středomořského ostrova Sardinie jako první v Itálii umožní sňatky...

Demonstrace v Tbilisi pokračují. Premiér odvolal návštěvu Spojených států

3. května 2024  7:08

Gruzínská policie začala zatýkat demonstranty, kteří i ve čtvrtek pokračovali v metropoli Tbilisi v...

Izrael zasáhl budovu bezpečnostních sil v Damašku, osm vojáků utrpělo zranění

3. května 2024  6:43

Při izraelském vzdušném úderu byla ve čtvrtek večer zasažena budova syrských bezpečnostních sil na...

Záplavy na jihu Brazílie si vyžádaly desítky obětí, přehradám hrozí kolaps

3. května 2024  6:23

Rozsáhlé záplavy, které v těchto dnech sužují jih Brazílie, mají nejméně 29 obětí. Dalších 60 lidí...

10 nejčastějších podvodů na internetu: Dokážete ochránit sebe i svou rodinu?
10 nejčastějších podvodů na internetu: Dokážete ochránit sebe i svou rodinu?

V digitální éře, kde technologie proniká do všech aspektů našich životů, se také zvyšuje riziko podvodů. Od falešných e-mailů a inzerátů až po...

  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3618x
Nesnáším škatulkování a lidi, co podléhají předsudkům. Za nejcennější věc považuji svobodu ve všech smyslech toho slova. A o tom jsou mé občasné články. Více na www.evahrindova.cz