Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Doufám, že galantních mužů je více, než se jeví na vzorku ze seznamky. Mnozí gentlemani jsou však ženatí. Pro muže, jenž není profesionálním donchuanem, bývá trauma, když dostane košem. Proto se bojí jít do seznamky, která je na výběru z více možností založena.

0 0
možnosti
Foto

A proč bych vlastně lovit měl? A proč bych měl být loven? Nehodlám se učit, jak ulovit ženu. Až potkám tu, které budu chtít věnovat svůj život a která bude chtít věnovat svůj život mně, pak to půjde samo i bez lovení a osvědčených zbraní.

2 1
možnosti
Foto

Ach ták, pán čeká na velkou oboustrannou lásku na první pohled, kdy v první vteřině jiskra přeskočí a zažehne nikdy nehasnoucí doživotní požár ;-D

Teď vážně. Většinou to tak nechodí. Většinou se musíte setsakra snažit, aby ta, která se vám líbí, si vás taky všimla. Bohužel. Karlovi Boháčkovi nevěřte, jen si tu tak tahá triko. Anebo ty holky, co mu samy lezou do postele, aniž by se o ně zájímal, jsou hodně hodně divný. A možná občas navštěvujou venerologii.

1 0
možnosti
Foto

V11í89t 27J26a42n54š31a

13. 7. 2013 11:24

V zásadě s názorem autorky souhlasím. Myslím, že chápu a rozumím, co nám autorka sděluje. Jen bych chtěl dodat, že to, že se velká skupina lidí dnes už nedokáže seznámit není jen vinou mužů. To by bylo velké zjednodušení. V tom většinovém případě se totiž seznamuje muž a žena. Tedy i na ženě jaksi záleží, ne jen na muži. Bylo by hloupé si myslet, že to nevýchází jen proto, že všichni muži jsou dnes idioti. Když muž potká ženu hloupou, afektovanou, falešnou, prázdnou, pesimistickou, naivní, velmi plnoštíhlou, moralistickou, ano, muž už nezavolá, už neloudí, už neškrábe na dveře. Seznámení a vztah vyroste tehdy, kdy ten pravý muž potká tu pravou ženu. Pokud je jeden, nebo, jsou-li oba neseznámitelní, je po seznámení. Ale znovu opakuji, autorce rozumím. A držím palce na nějakého fajn chlapa...

2 0
možnosti
Foto

Jako otec dvou dcer souhlasim ze kultura tak od 60tych let tlaci pro hochy ideal prodlouzeneho dospivani - circa tak do 35. Od divek a zen hosi chteji mimo mazleni jeste tak jit spolecne na kolo ci prohanet basketball. K tomu ta teorie ze rozdil mezi pohlavim nestoji za rec a tudiz jsou jeho role zamenitelne... Mladikovi trva srovnat si v hlave jak lovit a hlavne co pak, kdyz skutecne to telefonni cislo od krasavice dostane :) On ovsem tech 20 let na zmuzneni ma - nezne pohlavi cekat nemuze...  Par rad jako ten  akzbalit jsem taky napsal, z americkeho prostredi :-Phttp://www.oamerice.com/2011/07/gentleman-podle-americanek-devet.html

1 0
možnosti
Foto

A když se lov zdaří. Co potom s úlovkem?;-D

1 0
možnosti

Nepřejte si vidět lovit mýho kocoura. Poslední úlovek - užovka obojková, 120 cm. A přinesl mi ji do pokoje.

6 0
možnosti
Foto

jo jo, takových schopných...a přitom skromných....už je nás málo;-D

4 0
možnosti

Problém se seznámit máte asi Vy, já u sebe nic takového nepozoruji. První vážnější známost jsem měl v sedmnácti a za posledních 26 let jsem byl sám v součtu cca rok. Je pravda, že virtuální nástroje k seznámení nepoužívám, tak nemám zkušenosti s tímto typem lovu, ale co se týká reality, tak rozhodně nepozoruji, že by muži nebo ženy zapomněli cokoliv z jemného umění namlouvání.

Teď pozoruji vznikající vztah mezi mou kolegyní a dlouholetým kamarádem a celkem se u toho bavím, jde jim náramně i bez rad.;-)

3 0
možnosti
Foto

Až takový problém nemám - mužů, kteří by se chtěli seznámit je celkem dost. Akorát, že mě dost často odradí svým přístupem a tak to raději ukončím... A také jsem teď poprvé sama - po 30ti letech:-)

1 0
možnosti
Foto

;-D ale stejné metody Martine. Akorát se už tolik nekličkuje;-DV

3 0
možnosti
Foto

patří k vláknu Martina o jiné době;-D.

0 0
možnosti
Foto

Jsem ze staré školy paní autorku:-). Ženy nelovím ale namlouvám si je;-DTakže se nic znova učit nebudu;-DV

3 0
možnosti
Foto

Namlouvání je v pořádku a žádoucí:-))) Vy se nic nového učit nepotřebujete:.-)

3 0
možnosti
  • Počet článků 168
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3618x
Nesnáším škatulkování a lidi, co podléhají předsudkům. Za nejcennější věc považuji svobodu ve všech smyslech toho slova. A o tom jsou mé občasné články. Více na www.evahrindova.cz