Snažím se být seriózně oblíbený

Nejlépe toho dosáhnu tím, když prozřu a pochválím progresivní názory, které převládají. Jinak zůstanu osamělý víc než ten cool v plotě. Konečně jsem se dočkal, že David Rath opět hovoří živě na ČT24. Sláva rozumné diskriminaci.

Jak skvěle píšenejkrásnější zdejší  jedna z nejkrásnějších zdejších blogerek, ctná paní Kovářová, rozumná diskriminace je nutná, příznivá a spravedlivá. Každému podnikateli jen zdrženlivě nejnutnější kritické pozornosti. Podnikatel si nakoupil morální odpustky tím, že vyživil a nadále vyživuje mnoho k ničemu neoprávněných krků. Za to musí požívat jisté prominentní autonomie v rámci zdravého rozumu. Tak je to přirozeně i s Davidem Rathem, lídrem kandidátky do EP, Česká Suverenita. Naše ústavní právo musí chránit i tyto podezřelé podnikatele. Prostě ještě nebyl pravomocně odsouzen a je nevinný. Jsem hrdý, že mám možnost jej podpořit v jeho svatém tažení proti islámu. Doufám, že mu jeho obchůdek s vínem nadále vynáší, aby dokázal zabezpečit svoje unikátní politicko - podnikatelské autonomie.

Podle mě má i pohřební ústav právo nepřevzít mrtvolu nesympatického nepřizpůsobivého. Má-li to ve svých předem veřejně vystavených směrnicích, potom je stejně oprávněn, jako kdysi katolická církev, zapovědět řádný pohřeb. Stačí jamka za hřbitovem, respektive milosrdné anonymní rozprášení na obecní náklady na obecní loučce.

Nehodláme ovšem také trpět nehorázně svévolné autonomie dětských podvodníků neplatících za svoje odpady či cynicky černé jízdy veřejnou dopravou. Na takové autonomní jednání má jedinec právo, až předvede nějaké zásluhy. Jsem zcela proti nadměrné zátěži rodičů problematickým chováním jejich potomků. Jak potom mohou rodiče v klidu pracovat, když jejich potomek za jejich zády by mohl jezdit na černo? Nenechme si kazit produktivitu práce našich zaměstnanců prohřešky jejich potomků. Jen ať si to vypijí sami. Navíc dítě, které nedokáže vůči svému rodiči prosadit při společné jízdě veřejnou dopravou zajištění platby jízdného může přece z dopravního prostředku vystoupit. Děti páchají mnohem větší neposlušnosti, tak tuto jednu neposlušnost dejme do zákona, že za ni nesmějí být děti trestáni.

Diskriminace osvědčená svou funkčností je prostě rozumná a tvrdě zaplacená. Kolik peněz do toho vložíš, mnohem více se ti musí vrátit. Bohužel jsme ještě daleko od ideální vize mnohých rozumných osvícených zdejších myslitelů, že na dani by měl podnikatel vydělat a ne prodělat. Správnost jednání a uspořádání společnosti se měří jen funkční úspěšností autonomního pravdivého podnikatelského vedení společnosti. Nikdo jiný není oprávněn do toho hovořit. Ani lid, tedy s výjimkou vlastenců.

A nakonec jsem zapomněl na neziskovky, to se omlouvám, tak příště.

 

 

 

Autor: Zdenek Horner | pondělí 6.5.2019 11:40 | karma článku: 5,99 | přečteno: 225x
  • Další články autora

Zdenek Horner

Válka je zločin

1.5.2024 v 14:35 | Karma: 29,99

Zdenek Horner

K té vší válečné vřavě

27.4.2024 v 3:23 | Karma: 30,13