Prezidentská doba temna

Naše země se ocitla v přímém aboličním stínu. Nezbývá než tuto dobu přečkat. Pro mne je ode dneška celá vládní politika naprosto nelegitimní. Nehodlám se zdržovat a špinit sledováním takové ubohosti. Úplný bojkot prezidenta.

Jsou chvíle, kdy je všeho dost. Něco takového, čeho se dnes prezident dopustil, kdy vyhrožuje veřejně abolicí v nedokončeném rozhodovacím procesu státního zastupitelství, se prezident dopustit nesmí. Na oplátku k jeho neúctě ke spravedlnosti, která je namířena proti všem lidem v této zemi, prokážu mu nyní já svou osobní neúctu. Budu se ode dneška chovat, jako by prezident neexistoval. Žádné komentáře, žádný zájem, úplný osobní bojkot.

Myslím, že se prezident Zeman dostal svou úrovní těsně k Antonínu Zápotockému. Zjevné lži a obraty o 180 stupňů. Jedině mu lze připsat k dobru, že vytvořit gulagy pro své odpůrce již nestihne a snad to ani neplánoval či neplánuje. Přiznávám mu, že není sice úplně nelidský, ale je vrcholně arogantní a nespravedlivý. Vy, kteří jste jej zvolili, jste se nechali napálit. Již se na vás nezlobím, užijte si ho, ale beze mne.

Výhodou demokracie je, že se dožiji změny, kdy opět bude zlomena doba nesvobody, vyplývající z cynického ohýbání zákonů před zraky veřejnosti. Je to vlastně jasná tečka za někdejší „Opoziční smlouvou“. Václav s Milošem si rozdělili své oligarchické sponzory a omilostnili je či vypropagovali na vrchol jejich „ekonomické“ výkonnosti, jež byla bohužel založena jen na korupčním mechanismu ochrany jedněch na úkor druhých.

Budiž to alespoň poučením voličům prezidenta budoucím.

Autor: Zdenek Horner | čtvrtek 19.9.2019 22:37 | karma článku: 24,98 | přečteno: 627x
  • Další články autora

Zdenek Horner

Válka je zločin

1.5.2024 v 14:35 | Karma: 30,58

Zdenek Horner

K té vší válečné vřavě

27.4.2024 v 3:23 | Karma: 30,13