Překonat nový polský zákaz veřejných akcí LGBT++ bude těžké

Ale my to dokážeme. Zakážeme další skupinu akcí, ovšem mnohem více do hloubky. Nemůžeme zůstat jen u nějakého povrchního vnějškového vidění nenormálnosti. Musíme ji vykořenit naprosto a úplně, definitivně.

Moderní pravicová logika dělá pokroky. Napřed se zbavila faktů a nyní se vrací k fundamentálním postojům přirozeného člověka s přirozením. Musíme totiž upozornit na to, co mnohým dosud nedocházelo a nedochází. V sexu musí být odstraněna jakákoli stejnopohlavní akce, aby mohly být odstraněny všechny formy neplodné jalovosti. Odborníkům v anti LGBT++ týmu docvaklo, díky zdravému rozumu, že stále liberálně zapomínáme na stejnopohlavní nekontrolovanou sexuální akci, k níž dochází například při intimní hygieně.

Musíme docílit, aby nikdo nemohl konat intimní hygienu samostatně. Při této interakci s genitáliemi dochází totiž ke stejnopohlavní singulární akci, která je stejně neplodná, jako neslušné, netradiční, vykořeněné a nevlastenecké stejnopohlavní praktikování uspokojování neexistujících nepřirozených sexuálních představ. Ano přátelé, jde o konec autoerotiky. Snadno jde dokázat, že jde o logicky stejnopohlavní sexuální praktiku a dítě při tom nezplodíte. To je zcela nepřijatelné a dlouho to zůstávalo stranou zákazového zájmu a vlasteneckého odporu.

Nikdo nemůže zůstávat se svými pohlavními orgány v singulárně pokušitelské situaci. U nás se mohou konat jen nejslušnější věci, a to i v koupelně na toaletách i pod peřinou. To je úplný základ. Díky tomuto zanedbání se ani přesně neorientujeme, kolik skutečných stejnopohlavně uspokojených spoluobčanů máme. LGBT++ komunita je mnohem větší, než byste čekali.

Zjevné projevy homosexuality nepoškozují přirozenou natalitu naší krásné české země jako autoerotické dennodenní zálety singulárních homoaktérů. Skončeme s tím pokrytectvím a zaveďme protiautoerotickou policii. Sledujme bedlivě plány ovulací a zavádějme hygienicky a kontrolovaně údy ne ani tak k uspokojení, jako k vlasteneckému plození pravicových Čechů.

No, a kde je teď Maďarsko, a kde  Polsko?  EU je konečně sexuálně poražena a je možno ji samovolně vylidněnou rozpustit. Pryč s autoerotickými progresivisty. Ani zrno nazmar.

 

 

Svolávám tedy hned na každé zítra shromáždění na pomyslnou Letnou, kde vystoupím s projevy nového hnutí proti autoerotice s názvem Minimum chvilek neplodnosti. Nakonec, pokud na to nemáte čas, stačí se místo autoerotickým chvilkám v myšlenkách věnovat našemu logicko fenomenálnímu hnutí a nahradit tak svoje choutky vlastenecky plodným rozjímáním.

Autor: Zdenek Horner | sobota 30.10.2021 21:30 | karma článku: 9,80 | přečteno: 589x
  • Další články autora

Zdenek Horner

Válka je zločin

1.5.2024 v 14:35 | Karma: 29,99

Zdenek Horner

K té vší válečné vřavě

27.4.2024 v 3:23 | Karma: 30,13