Nejde jen o to nějaký zákon vyhlásit

Státečníci heterosexuálové z Maďarska hlásí první milion dětí zachráněných ze spárů LGBTQ+ neziskovek. Jak nám sdělila jediná objektivně informovaná tisková agentura ORBA, počet žádostí o změnu pohlaví z jeslí a mateřských školek

poklesl oproti minulému týdnu již o milion.

 

Musíme tímto poděkovat lidově rodičovským heterosexuálním hlídkám, které se hned po vytisknutí zákona postavily mezi homotranssexuálně štěkající neziskovky a nevinné děti. Špalírem heterosexuálních těl nepronikla ani jediná neheterosexuální hláska. Tak nám tyto statečné hlídky ukázaly, že když se chce, tak už to se změnou pohlaví nejde. Společnost ví totiž nejpřesněji, co děti a dospělí lidé cítí. Zjistí váš stav pohlaví pohotově a okamžitě pohledem, jako ověřují pohlaví egyptští aktivisté arabského jara u tamních panen. Můžete si nechat vystavit certifikát na společností uznané skutečné pohlaví, případně je k dispozici i appka s názvem aTečka. Nikdo, než společnost nemůže mít jistotu, jak to s vaším pohlavím je.

Ještě před 14 dny praskaly kliniky na změny pohlaví ve švech. Děti utíkaly s pomocí neziskovek z domovů a žádaly za zády učitelů a bez souhlasné rady rodičů o změnu pohlaví. Stalo se to odpornou samoúčelnou módou, zejména na prahu přechodu mezi mateřskou školkou a povinnou školní docházkou. Řádění těchto sorosovských neziskovek neznalo mezí. Byly objeveny i případy, kdy v zájmu provize za dohození dítěte ke změně pohlaví byly dohozeny děti i pětkrát opakovaně. Důkazem mohou být otřesné fotografie, kdy nebohé dítě má přišito tři penisy a dvě vagíny.

Ó ty státečné Maďarsko. Jdi nám stále moudřejším příkladem.

Buď předvojem EU nezávislosti. Buď heterosexuálním výkladem.

Omlouvám se blahovolnému čtenáři, ale musil jsem již vypustiti nějakou tu ódu na heterostátečnost. My jsme to v Evropě nepochopili. Celá Evropa je pozadu za maďarským intelektem a experimentálním pozorováním. Především je to zásluha tiskové všeobjímající agentury ORBA. Ta slyší zdravé hlasy rozumných rodičů, kteří sami nedokázali čelit agresivnímu nátlaku homosexuálně transsexuálních neziskovek, které se jaly zákeřně štknout za lhostejného přihlížení nemorálního učitelstva, (za bůhvíjaké provize), jejich nevinné děti a předělávat je od obrazu božího. U Boha je přeci pohlaví mimo jakoukoli pochybnost, o čemž se agentura ORBA přesvědčila pohledem na vlastní oči.

Zaslepená západní Evropa hořce spláče nad výdělkem LGBTQ+ vymírání. Kdežto Maďar je pro množení zachráněn. Byla svedena zásadní bitva o plodnou budoucnost národů. Každý den jest třeba oslavovati a velebiti naději nejchytřejších světových národů.

 

 

Autor: Zdenek Horner | neděle 18.7.2021 7:39 | karma článku: 6,54 | přečteno: 398x
  • Další články autora

Zdenek Horner

Válka je zločin

1.5.2024 v 14:35 | Karma: 30,00

Zdenek Horner

K té vší válečné vřavě

27.4.2024 v 3:23 | Karma: 30,13