Ministerstvo spravedlnosti Vesmírné federace bombarduje Turecko

Na začátku března 2018 mělo bombardování a pozemní útoky turecké armády 730 civilních obětí oproti 41 vojenských obětí. Bohužel Syrská organizace pro lidská práva dosud neměla kam poslat srdcervoucí záběry.

Naštěstí zázraky se dějí. O problému se doslechlo ministerstvo spravedlnosti Vesmírné federace a poslalo několik flotil nad Turecko, kde shazuje bomby špatného svědomí. Ozývají se hlasy, že taková akce nic nevyřeší, že nebude mít žádné účinky, neboť vyznavači islámu nemají žádný očistec a jejich víra se neopírá o skrupule svědomí. Nicméně Vesmírná federace tvrdí, že nemohla mlčet a stát se tak spoluviníkem tragédie lidu Afrínu, ať již patří k jakékoli etnicitě, národnosti či náboženskému vyznání. Jde o civilní oběti.

Veřejné mínění ve Vesmírné federaci také vedlo k odložení plánovaného jednání o přijetí pozemšťanů do vševesmírné rodiny vesmírných individuí. Pozemská civilizace je natolik nevyspělá, ani kurz vesmírné koruny vůči spojenému eurodolaru neodpovídá pravidlům spravedlivě fungující ekonomiky, že není v současnosti možné tuto nestabilizovanou entitu vpustit jen tak nekontrollovaně do vesmíru.

Znamená to, že plánovaný nákup supermoderního, nadsvětelné rychlosti dosahujícího, standardního plavidla vesmírné flotily se neuskuteční ani v 21. století. Hrozí totiž, že by tato technologie mohla být využita proti vlastním lidem na zemi a to nelze připustit.

Tyto supertajné informace se podařilo stáhnout z utajeného disku na serveru assange.secret.ass. Nebylo by tedy moudré, aby je zdejší čtenáři bez rozmyslu šířili na veřejných sítích. Informace je určena pro srandu králíkům a tzv. českou šeptandu.

Co je ovšem více než desetinásobek civilních obětí v Afrínu oproti obětem jednoho chemického útoku v Dúmě? Střelné zbraně a bomby jsou zbraně fyzické, což je v pořádku. Chemické zbraně použité na závěr vítězství v jedné bitvě je však daleko větší hrozbou pro lidstvo. Navíc v Dúmě se již umírat pravděpodobně nebude, kdežto v Afrínu a okolí zdaleka nic nekončí. Takže by bylo nutno bombardovat permanentně až do ukončení bojů. Uznejte, na takové vyhazování peněz nikdo nemá.

 

Bombardování v syrském Afrínu

 

 

Autor: Zdenek Horner | sobota 14.4.2018 20:31 | karma článku: 25,45 | přečteno: 935x
  • Další články autora

Zdenek Horner

Válka je zločin

1.5.2024 v 14:35 | Karma: 29,54

Zdenek Horner

K té vší válečné vřavě

27.4.2024 v 3:23 | Karma: 30,12