Kdy budeme, konečně už, Česká vlastenecko – demokratická republika?

Vymyslel jsem zlohloupě tolik nesmyslných názvů. Nyní přijde esoterický genius a název našich narodovčikov je na světě: vlastenečtí demokrati. Oni nejsou jen demokrati, ale jejich demokracie je založena na národním pojetí.

Nemůže být v této zemi demokratem ten, kdo není současně vlastencem. Nyní již chápu stesky, že si na Babiše někteří nevlastenečtí, tedy nedemokraté, vyšlápli v pochybně kosmopolitních strukturách EU. Jedno zdali zločinec, hlavně, že je náš. Největšími vlastenci jsou u nás v dnešní době původně cizinci. To souvisí s tím, jak si Češi neumějí sami vládnout, potřebují k tomu vždy někoho cizího.

Vzdálenost vlastenecké demokracie od národního socialismu není neblaze blízká. Zejména náš nejrozvinutější národ světa má za povinnost uzavřít hranice, vystavět zeď delší než Číňani, vyšší než Trump, s vyšším napětím než na středním východě. Bohužel nám tuto katolickému Bohu libou činnost znemožňuje realizovat v rámci alespoň pěti generací složité stavební řízení a nemožný výkup pozemků. Dobře si to kosmopolitní liberální neomarxisti zařídili. Ono je to pak i ve fotbale. Zoufale chybí tah na branku.

Bolševik měl také za úhlavního nepřítele nevlasteneckého kosmopolitu. Většinou to mohl totiž být nadměrně informovaný člověk, který viděl v zahraničí i něco jiného, než máme doma.

Jelikož začínám již prohlédávat svoje někdejší bludy, ztotožnil jsem se velice se spravedlivým voláním po přísnější spravedlnosti vůči zlovolným štvavým nevlasteneckým nedemokratům alias zahazovačům cizích květin. Měl by se zavést trestní paragraf Poškození státní květiny. Žádný morální trest, ale pět až dvanáct let za škodu mimořádně nebezpečného protivlasteneckého rozsahu. Plus tři roky za spáchání deliktu ve skupině s Českou veřejnoprávní televizí.

Naopak, pokud někdo vlastenecko - demokraticky pomluví nějakou menšinu usilující v naší vlasti utajeně a neviditelně o světovládu, dostane několik řádů bílých, stříbrných a zlatých lvů s patřičnou státní apanáží. Vždyť hrdinně a moudře až prorocky odhalit bez důkazů a s nadsázkou homogulagiální totalitatarštinu je největší vlastenecko – demokratickou zásluhou. Prostě se musí posílit princip zásluhovosti. Napřed si všichni musí svým vlastenectvím a heterosexualismem demokracii zasloužit.

Již vzhůru psanci této liberálně fašisticko totalitárně neomarxistické LGBT+ nedemokracie! No pissaran!

Autor: Zdenek Horner | sobota 5.1.2019 9:04 | karma článku: 12,74 | přečteno: 643x
  • Další články autora

Zdenek Horner

Válka je zločin

1.5.2024 v 14:35 | Karma: 28,67

Zdenek Horner

K té vší válečné vřavě

27.4.2024 v 3:23 | Karma: 30,04