Hlavně ať vláda dělá, co říká

Bohužel pamatuji lekce Politického školení mužstva na vojně v letech 1983 – 1985. Museli jsme poslouchat, jak máme pěstovat nenávist k nepříteli. Pokud pan premiér trvá na zločinné páté koloně organizátorů demonstrace, na kterou..

Bohužel pamatuji lekce Politického školení mužstva na vojně v letech 1983 – 1985. Museli jsme poslouchat, jak máme pěstovat nenávist k nepříteli. Pokud pan premiér trvá na zločinné páté koloně organizátorů demonstrace, na kterou má důkazy, pak očekávám vlnu zatýkání a soudních přelíčení.

 

Vláda si přece ústy nejvyššího státního zástupce hned na počátku vlády zajistila stíhání za schvalování agrese Ruska proti Ukrajině. Nyní někdo ve službách Ruska uspořádá nepřátelskou demonstraci a nestane vůbec nic? Zůstaneme jen u vyhrožování na tomto blogu, jen na nadávkách do kolaborantů? Přece jsou jasné propozice a důkazy. Zásobníky plynu jsou plné a “vsjo budět“! Nikoho nenechají padnout, umřeme hlady důstojně ve stoje.

Proč mám číst články o tom, jak mí neposlušní či zločinečtí spoluobčané  uráží Ukrajinou  nějakým rádoby svobodným demonstrováním? Na Ukrajině by je uvázali ke stromu, aby je mohl každý praštit, zločince a zloděje, kterého spravedlivá pohotová veřejnost označí. Pohotová je i válečná mašinerie, která likviduje rychle bez soudu tzv. kolaboranty. Vražda na kolaborantech bez soudu je z hlediska vyššího principu mravního výborná. Ušetříme si poválečná traumata s vyšetřováním válečných zločinů, protože všichni budou mrtví a nebude koho soudit.

Ať vláda tedy stojí skutečně za Ukrajinou a rozpráší snahy o demonstrace. Nyní se chystá ta odborářská. Nikdo soudný se selským rozumem nemůže věřit, že odboráři nejsou internacionálou Putina. Je třeba je pozatýkat už před demonstrací, a naopak svolat manifestaci za klidné snášení válečných problémů s vládou, která nenechá nikoho padnout. Ani padavky.

Ať vláda sníží či přímo zruší daně ve stylu Thatčerismu či nynějšího nadějného podžonsnovského Trůthismu (vyslov trůssismu). Daně nic nepomohou. Pomůže jen uvědomělost a šetření. Ti co dosud šetřili, ať svoje přístroje a topidla úplně vypnou. Každý (co 15) nejméně 40% a lépe více. Vláda rozdává adresně, na zcela určité adresy, 177 miliard korun. Proč jí lidé nevěří???!!! Zcela bez oprávnění. Vláda má jediná pravdu. Každý jiný názor je kolaborace s Ruskem a urážka Ukrajiny. Tak se všichni vzchopte. Podporujte naši statečnou vládu.

Na konci vyhrané Ukrajinské války vyjdeme ze všeho silnější, bez deficitů, bez iluzí o sociálních utopiích. Slyšel jsem, že po dělení Ruska dostaneme do správy pás Transsibiřské magistrály. Naši legionáři ji už jednou dobyli a mají na ni morální nárok. Tak snad toho zas tak moc nechceme. Nakonec si nenárokujeme někdejší Zakarpatskou Ukrajinu, kde jsme postavili mnohé školy.

Také bych se přidal k požadavku reparací vůči Německu jako Polsko. Chceme zpět obě Lužice nebo přiměřeně biliónů EUR. Nikdo nás neoblafne předraženým morálním plynem z německých zásobníků. Splněním těchto požadavků by se splnilo mnohé. Polsko by se posunulo více na východ do nitra Ukrajiny, které by to nevadilo, protože bude mít celou evropskou část Ruska, kam může ukrajinský spravedlivý živel expandovat. Nám a Německu může Polsko vrátit stará území a pak je nasnadě, že reparace Německa jsou zcela nepochybně opodstatněné.

Autor: Zdenek Horner | pondělí 5.9.2022 19:58 | karma článku: 25,60 | přečteno: 603x
  • Další články autora

Zdenek Horner

Válka je zločin

1.5.2024 v 14:35 | Karma: 9,54

Zdenek Horner

K té vší válečné vřavě

27.4.2024 v 3:23 | Karma: 29,86