Femen jako řemen

Sleduji snahy hnutí Femen již drahnou dobu. Mnohem déle, než jsme si jich všimli díky jejich posledním vystoupením. Ženská nahota jako zbraň mi imponuje. Zdá se, že díky tomu tolik nestárnu.

Na koho dnes vyskočí holka z Femen, ten bývá ve volbách zvolen. Tak jsem si to s tou kandidaturou na prezidenta 2023 začal vážně připouštět. Objednám si hned dvě holky a moje ochranka je bude nějakou chvilku chránit, aby se mohly pořádně předvést.

Možná má velkou šanci. Jsem momentálně šťastně rozvedený, takže se nemusím v tomto případě korektně-politicky odvracet a mohu si od té zajímavější z nich vzít telefonní číslo. Té druhé nabídnu pak ve své kanceláři místo bezpečnostního poradce. Už je na čase tu naši politiku trochu odlehčit. Díky holkám z Femen, budu jako křemen.

Budu-li někdy prezidentem, budu nejmilejším a nejusměvavějším jakého jsme kdy mohli mít. Realita je již beztak pustá a chmurná, že je potřeba ji trochu prozářit. Mým mluvčím by mohla být Iva Bittová. Ona by to asi nepřijala, ale byl by to ideál. Zazpívala by moje stanoviska nejmodernějším nehmatatelným způsobem. Hradní protokol by vedl komik Tydýt Pavlásek. On to asi nevezme, ale mě by to ukrutně bavilo, udělat zajímavě i nudné nástupy k politickým akcím. Kancléřem bych nejraději ustanovil Marka Ebena. Ten to asi rovněž nepřijme, nicméně lehce ironická noblesa by hradu slušela.

V době volby budu těsně před šedesátkou, což by mohlo znamenat, že bych byl po dlouhé době negerontologickým prezidentem běžných občanů. No, ještě si to nechám projít hlavou. A co vy zde na blogu, volili byste mě? Potřebuji takovou první příznivou odezvu.

Femen kontra Belusconi

 

 

Autor: Zdenek Horner | pondělí 5.3.2018 11:52 | karma článku: 9,77 | přečteno: 566x
  • Další články autora

Zdenek Horner

Válka je zločin

1.5.2024 v 14:35 | Karma: 29,99

Zdenek Horner

K té vší válečné vřavě

27.4.2024 v 3:23 | Karma: 30,13