Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Dočkáme se Nobelovky za Homosexualismus?

V tomto případě snad víme bezpečně, že jeden z našich dvou největších posledních prezidentů se zasloužil o tento nový styl myšlení. Přiznávám, že si nejsem jist, zdali je to výrok ultrahomofobního prezidenta původní.

Byla by škoda, kdyby za tento výrok autor Nobelovku nedostal. Tomuto šťastně geniálnímu výroku, který vzbuzuje mír v každé většinové homofobní duši se prostě musí dostat významnější světové pozornosti než nějakému napomáhalismu pašeráků lidí. Možná mu trochu konkuruje výrok liberalismus je fašismus. Tato logická rovnice, která je odvozena z Einsteinovy rovnice E = mc2, kde E je množina největšího ee a mc je minimální cena, a je pravdivá prostřednictvím hlasování vědců, kteří ji z většiny odsouhlasili, jak tvrdí všichni, kdo mohou a mají, co říci. Pokud má příjemné pocity většina, tak to stačí a je to nejen přirozeně krásné, ale i navěky správné. Nikdo se nemůže osvobodit ze stanovisek vůči neblahým menšinám. Nakonec dobře, že Británie odchází z EU. Za in memoriam omluvu jejich premiéra a in memoriam milost jejich královny  Alanu Turingovi  za perzekuci jeho homosexuality bychom stejně museli Británii vyloučit. Nemůžeme a ani nechceme s takovými zeměmi nic mít, protože jsme větší úměrnou většinou heterosexuálnější než Britové.

Proti Turingovi a jeho zkrácení vojny nikdo nic neměl, ale když on provedl neomalený homosexualismus. Nechal se přistihnout při své soukromé Turing Pride. A protože to bylo zakázáno musel podstoupit léčbu, která na něj měla účinky, jak dokazuje jeho smrt. Sice umřel, ale z homosexuality se vyléčil. To dá selský rozum.

Každá menšina, nejen homosexualistická, třeba ta liberální, která říká, že co je povoleno není zakázáno a někdy dokonce, co nikomu neškodí, nemůže být zakázáno (fuj extrémnímu liberalismu!), musí uznat, že je menšinou. Právě to je podstata důstojnosti většiny. Většina musí mít vždy právo se cítit suveréně a neomezeně nad menšinami. Jinak jde o obtěžující -ismus. Takže rozeznáváme sluníčkismus, neomarxismus, vítačočičismus, islamofilismus, socialismu (třistatřicetřikrát fuj a zlé pryč!). Naopak neznáme neonacismus, kulturní rasismus ani neonarcismus, protože to je jen zdravý většinový rozum (nikoli názor jako u liberálů) a mainstreamová kultura.

 

Když nic jiného, tak alespoň cenu za nejnemírovější antivýrok roku. Zkrátka NAR pro naše nenahraditelně milované neonarcisty. Nakonec NARovka zní mnohem úderněji a výrazněji a většinověji, než nějaká nevhodná a neznámá Nobelovka. Pomozte se zjištěním autorů nejnemírovějších výroků.

 

Nicméně mne věc vede k jisté meta úvaze. Na jedné straně jsou bojující menšiny, které se vydávají za rozum i většinu. Bojují proti hrozbě imigrace, která je stejně tak pravděpodobná, jako klimatické změny. Prokazatelné není nic, dají se hájit akorát principy založené na vyváženém posouzení konkrétní situace. Na každém konkrétním místě se dějí epizody, (což je název používaný meteorologickým ústavem), které naměří nějaké škodlivé hodnoty v ovzduší a doporučí třeba školkám nevycházet a zavřít okna. Málokdo bude proti tomu protestovat. Pochopitelně se dějí události zhoršující klima v nějakém regionu a pochopitelně i celkově na planetě. Zpochybňovači bagatelizují tento mobilizující alarmismus a pak udělají vpravo v bok a propagují homofobii, antimigtantství, kde naopak bagatelizují proti tomuto alarmismu ochránci lidských práv jako principu obhajoby a presumpce neviny.

Smyslem je nedohodnout se na ničem a v nekonečných půtkách si nevšimnout, jak si různé zájmové skupiny dělají nezodpovědně na margo všech obyvatel, co chtějí. Iracionální rétorika na všech stranách svědčí o tom, že se dávno věci nediskutují a nepromýšlejí, ale vynucují, vybojovávají. Patří do toho i podsouvání a manipulace. Podsouváním uděláte z liberála fašistu, ale nesmíte jako liberál někomu říci, že je neonacista; to je iracionální svoboda jedněch oproti svobodě až druhých.  Manipulací uděláte z kritiky částečného detailu zásadní námitku, proč celá věc neplatí, stejně jako, že autor nějaké myšlenky je paroháč, bestie etc.

Měli bychom být směšní sami sobě.  Ale posmíváme se jiným. Nicméně Kartágo musí být zničeno.

 

 

 

Autor: Zdenek Horner | sobota 27.7.2019 16:34 | karma článku: 11,68 | přečteno: 905x
  • Další články autora

Zdenek Horner

Významový spor Vystrčil versus Havlíček

Předseda senátu Vystrčil tvrdí v televizní Partii TT na CNN Prima NEWS, že opozice znevěrohodňuje rozhodnutí Ústavního soudu. Nad slovem znevěrohodňovat se pokusím věcně zamyslet.

5.2.2024 v 9:46 | Karma: 32,80 | Přečteno: 961x | Diskuse| Občanské aktivity

Zdenek Horner

Abrahámovská náboženství selhala

Stará paradigmata bychom měli uložit k ledu a nepokračovat v týrání lidstva pokryteckými idejemi a teoriemi. Oproti vyvolenosti je nutno se zaměřit výhradně na občanský systém akceptace každého jedince.

3.2.2024 v 21:51 | Karma: 15,36 | Přečteno: 527x | Diskuse| Občanské aktivity

Zdenek Horner

Bezpečně udržitelná demokracie. Odborná polemika s blogerem Pokorným.

Slabé postoje ve složité době nemají naději spolehlivě splnit pravdou zadaný úkol. Korespondenční volba jistě ano, ale ne v nějakém málo podstatném rozsahu. Naši zemi by nyní měli řídit přímo emigranti. A basta.

31.1.2024 v 2:17 | Karma: 29,38 | Přečteno: 703x | Diskuse| Občanské aktivity

Zdenek Horner

Jak Vodvářka polopravdami pěstuje dehumanizaci a nenávist

Bloger Vodvářka extrémním způsobem ztotožňuje Hamás se všemi Palestinci. Raduje se z každého úspěchu kruté trestní operace Izraele. Nenávist vidí u všech ostatních jen u sebe a u Izraele ne.

28.1.2024 v 15:34 | Karma: 28,66 | Přečteno: 1133x | Diskuse| Občanské aktivity

Zdenek Horner

Arogance koalice je oprávněná

Ačkoliv patřím mezi přední dezoláty, musím uznat, že koalice má všechno ve státě dokonale podchyceno. Ve vládním monolitu není žádná skulinka, žádná logicky věcná korekce. Zoufalci se nyní mohou odvolávat už jedině do ...

26.1.2024 v 1:06 | Karma: 35,48 | Přečteno: 823x | Diskuse| Občanské aktivity
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

To nemyslíte vážně! Soudce ostře zpražil bývalého vrchního žalobce

1. května 2024  10:17

Emotivní závěr měl úterní jednací den v kauze údajného „podvodu století“, v němž měly přijít tisíce...

Moskva se chlubí kořistí z Ukrajiny: Abramsy, Leopardy i českým BVP

1. května 2024  15:38

V Moskvě ve středu začala výstava západní vojenské techniky, kterou používá ukrajinská armáda a...

Taxikáři říkal, že postřílí několik lidí. Policie u duševně nemocného našla pušky

2. května 2024

Psychiatrický pacient si na internetu koupil tři funkční historické brokovnice a tvrdil, že je...

Odbrzděná dodávka se zmrzlinou vjela do davu dětí, několik je vážně zraněných

2. května 2024  15:55

Na západě Kyrgyzstánu najela během kulturní akce do davu desítek dětí ve věku od 9 do 16 let...

Poslanci mohou jednat i přes noc, ANO a SPD odmítají výpověď bez důvodu

2. května 2024  5:42,  aktualizováno  15:53

Přímý přenos Poslanci mají začít projednávat úpravu zákoníku práce. Stínový ministr práce a sociálních věcí Aleš...

Bez krytí celníky by Březinova skupina nefungovala, řekl žalobce v závěrečné řeči

2. května 2024  12:49,  aktualizováno  15:38

Soudní projednávání vynášení informací z Celní správy členům tak zvané lihové mafie se dnes dostalo...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 827
  • Celková karma 21,67
  • Průměrná čtenost 969x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik