Chybí mi rozhodný postoj české vlády a místních bezvýhradných izraelofilů

Nyní má česká vláda jedinečnou příležitost před celým světem dokázat, že bývalý satelit Sovětského Svazu není nyní satelitem USA. Měla by odsoudit nestabilní postoj vůči Izraeli, ale i vůči Ukrajině a posoudit zdali USA nejsou ...

... dezoláti nebo i něco horšího.

USA mají určitě lepší informace než my,  a tak se nyní staví k totální likvidaci Hamásu alias všech Palestinců rezervovaněji. My ovšem nemusíme být svázáni nějakými fakty či satelitními snímky jejich výklad musí být vždy stranický. Můžeme zajet právě teď do Jeruzaléma, otevřít tam zítra ambasádu a povzbudit Bibiho k razantnímu konečnému řešení v Rafahu.

Také by bylo vhodné zvážit společné jednání vlád Česka, Ukrajiny a Izraele a dohodnout nové rozpočtové škrty v našem rozpočtu ve prospěch vítězících stran ve spravedlivých konfliktech. K čemu je nám nějaký úklid veřejných prostor v režimu veřejně prospěšných prací, když trpí Izrael a Ukrajina? Trocha toho bordelu se u nás lehce ztratí.

Jsem opravdu rozčarován pasivitou naší vlády v úhlavních konfliktech doby. Naše vláda se nemusí žádných voleb obávat, jelikož nemá ve strašákovi Babišovi žádného soupeře. Vzhůru do zahraničního boje. Jedině válka je mír.

Musíme to udělat nyní, aby nedošlo k tragickému omylu. Srbsko bylo „atlantickými spojenci“ obranně bombardováno za mnohem méně, než co způsobili Palestincům osvoboditelé od Hamásu. Někoho by mohlo napadnout, že cesta k vynucení dvoustátí na Izraeli bude nutno obsadit Palestinu vojsky NATO a prostřednictvím dočasného protektorátu (podobně jako v Kosovu) vytvořit stát Palestina. Tím se uvolní ruce pro nové ještě vítěznější postupy na Ukrajině a naprosté vítězství nad již léta mrtvým Putinem. Jedině tak se dozvíme, kdo v Rusku skutečně vládne.

Prostě jsem bezradný a pomoc místních odborníků v nastalé situaci nikde. Snad někde nekolísají nad kořalkou?

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Zdenek Horner | středa 27.3.2024 12:44 | karma článku: 22,72 | přečteno: 669x
  • Další články autora

Zdenek Horner

Hlas lidu, hlas Boží

8.5.2024 v 11:56 | Karma: 17,06

Zdenek Horner

Válka je zločin

1.5.2024 v 14:35 | Karma: 30,67

Zdenek Horner

K té vší válečné vřavě

27.4.2024 v 3:23 | Karma: 30,13