Co stojí za úspěchem firmy

Neustále ze všech stran slyším, že úspěšné podnikání v dnešní době je nemožné. Vše je jen o úplatcích a nečestném chování. Zodpovědný a čestný podnikatel zkrachuje. Rozhodl jsem se říci k tomu své. Podnikání je velmi náročné, málokdo ví, že mu musíte minimálně prvních pár let obětovat téměř veškerý čas a peníze, a poté se možná dočkáte úspěchu. Chtěl bych se podělit o pár bodů, které mě vedly a vedou k úspěchu se společností Hi Software Development. Věřím, že pokud se jimi inspirujete, můžete úspěchu také dosáhnout. 

Pracovitost

Pracovitost je základem úspěchu, ten nepřijde jen tak pro krásné oči. Kdybychom na začátku podnikání pracovali jen 8 hodin denně, tak bychom to rozhodně nedotáhli tak daleko.

Odlišnost

Známe prostředí, ve kterém podnikáme. Snažíme se neustále přicházet s něčím novým, co by zákazníci jen marně hledali u konkurence.

Osobní kontakt

Víme, kdo jsou naši klienti, jak se mají, co potřebují a nabízí. Známe se s nimi. Jezdíme k nim osobně, přes email nebo telefon jsme nikdy nic moc nezobchodovali.

Vytrvalost

Prvních pár měsíců nebo let je těžkých. Nesmíme však práci a naše myšlenky opustit, když úspěch zatím nepřichází. Nebojte, on přijde!

Věřit svým schopnostem

Našim základním know-how je naše představivost. Co si vymyslíme, to dokážeme i zrealizovat.

Dokonalý mix

Nikdo nemůže dnes říci, že vyhrává, protože je nejlevnější, nejrychlejší, má nejlepší produkt. Je potřeba připravit dokonalý mix, který má od všeho trochu v potřebné míře, tak aby dokázal uspokojit co největší masu zákazníků.

Touha po zdokonalování

Zdokonalování, vzdělávání, sledování nových trendů, to je náš směr. Snažíme se neustále přicházet s něčím novým, navštěvujeme různá školení, konference a diskuze, abychom měli neustálou zásobu zajímavých a inovativních nápadů, které můžeme realizovat.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Tomáš Hoplíček | pondělí 19.5.2014 9:40 | karma článku: 10,87 | přečteno: 418x
  • Další články autora

Tomáš Hoplíček

Jan Kašpar by se divil …

17.2.2016 v 12:57 | Karma: 7,07

Tomáš Hoplíček

Nebojme se být pozitivní

21.10.2015 v 10:07 | Karma: 8,07

Tomáš Hoplíček

Jak imigroval český národ

29.9.2015 v 11:11 | Karma: 9,36