Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Ještě štěstí, že je zrušen trest smrti, začínají politické procesy!

Padesátá léta minulého století připomíná počínající hon na lidi, kteří se vymezují proti islámu, jenž se z tradičního náboženství vyvinul ve fanatickou nebezpečnou ideologii, která nemá v 21. století ve světě žádné oprávnění.     

Tenhle hon spustil m.j. i ministr spravedlnosti Robert Pelikán svým vyjádřením na Twitteru že, "kdo veřejně podněcuje k nenávisti k některému náboženství, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta!" http://svobodneforum.cz/ministr-pelikan-naznacil-ze-na-albertove-byla-sirena-nabozenska-nenavist/

Pan ministr se ale velmi mýlí! Co se týká např. verbálních útoků na sociálních sítích a jinde, nemá pravdu, protože islamismus není náboženství, ale radikální, štvavá, nebezpečná a vražedná ideologie, zaměřená cíleně proti jinověrcům a ateistům, tedy proti nám všem! Komu tedy pomůže kriminalizace Konvičky a Bloku proti islámu a čí zájmy vlastně pan ministr spravedlnosti hájí?

Od Roberta Pelikána zbabělé chování, jako je přisluhování totalitárnímu režimu, lze tušit. Má tyhle sklony patrně v genech. Jeho otec Dragutin Pelikán, docent marxismu-leninismu na katedře vědeckého komunismu, po Únoru na Právnické fakultě UK, napráskal prý otce Petra Štěpánka za to, že je buržoazního původu. Štěpánka staršího prý to stálo konec studia a dvacet let života . Veškeré info zde: http://virtually.cz/journal/?q=pelikan-napraskal-stepanka-aneb-dalsi-necasuv-zarez&page=22

To vše lze najít na internetu, stejně jako vyjádření Bloku proti islámu ve věci trestního stíhání Martina Konvičky, které kopíruji níže. Konvička rozhodně mluví drsněji, ale myslím, že vždy v zájmu nás jinověrců a ateistů, tedy nás všech! Já doufám, že spravedlnost není slepá a že lidi, které teď pozavírají a obviní (možná jich bude dost, protože prý se podle tv stanic otevírají nové kriminály, z důvodů, že není tolik imigrantů, kterým měly budovy určené k jejich umístění původně sloužit),  nedopadnou jako kdysi otec Petra Štěpánka František, který prý, cituji: "Když se potkal v osmašedesátém po rehabilitaci s otcem Pelikána Dragutinem, ten nejdříve dělal, že Frantu nevidí. Pak ho ale rychle zatáhl do své kanceláře a spustil vodopád slov: „Franto, promiň, to víš, byli jsme kluci. Kácel se les a lítaly třísky“, konec citace.

Pan ministr spravedlnosti a další ministři, politici, aktivní státní zástupci a jiní, by se měli hodně rychle vzpamatovat a uvědomit si, díky komu a pro koho svůj post získali a pro koho mají vykonávat své funkce a pro koho tu vlastně jsou!

Tenhle hon na lidi nebude k ničemu dobrý, ještě štěstí, že byl zrušen trest smrti, takoví zanícení pelikáni, by snad, když se kácí les, byli schopni, nedej Bože, všeho!

Ze zkopírovaného vyjádření BPI z FB stránek opravdu hodně mrazí!

 

MARTIN KONVIČKA OBVINĚN

Státní moc kriminalizuje činnost Bloku proti islámu.

 

18. 11. bylo zahájeno trestní stíhání předsedy Bloku proti islámu Doc. Martina Konvičky, Ph.D. Byl obviněn podle §356 odst. 1, odst. 3 písm. a) trestního zákoníku za Podněcování k nenávisti vůči skupině osob nebo k omezování jejich práv a svobod. Tímto krokem zahájila vládní moc v České republice přímý útok na svobodu slova, svobodu shromažďování a na všechny občanské a politické svobody občanů. Učinila tak navíc symbolicky den poté, kdy jsme si připomněli, že uplynulo 26 let od 17. listopadu 1989, kdy právě požadavek na svobodu slova a shromažďování odstartoval rychlý přechod od totalitního komunistického zřízení ke svobodné společnosti.

Blok proti islámu důrazně protestuje proti tomu, aby se státní moc tímto brutálním způsobem pokoušela kriminalizovat občany, kteří vyjadřují svoje oprávněné obavy z totalitních ideologií. Vzhledem k tomu, že starší bratr ministra spravedlnosti Petr Pelikán je muslim a honorární súdánský konzul, jeví se výroky ministra spravedlnosti jako minimálně zaujaté. V souvislosti s tím se vyjádření ministra Pelikána z minulého týdne o tom, že bude stíhat každého, kdo se neuctivě vyjádří na adresu muslimů, jeví v poněkud trapném světle.

Jestliže se dnes Česká republika vrací k praxi předlistopadového komunistického režimu, který své politické oponenty zavíral do vězení, je na místě otázka, která další práva nám v nejbližší době budou odebrána. Budou rozpuštěny politické strany a spolky, které představují pro současné vládní strany nebezpečnou konkurenci? Nebo bude omezeno volební právo lidem, které ministři či samotný předseda vlády ČR označí za sektáře?

Blok proti islámu věří ve spravedlnost a v principy právního státu a je přesvědčen, že trestní stíhání Martina Konvičky bude neprodleně zastaveno, protože právo na svobodné vyjadřování názorů musí mít větší ochranu než směšná snaha dnešních vládnoucích elit o udržení koryt odstraněním politických konkurentů.

David Štěpán

tiskový mluvčí Bloku proti islámu

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jiřina Holotová | úterý 24.11.2015 20:44 | karma článku: 42,84 | přečteno: 2576x
  • Další články autora

Jiřina Holotová

Stát nedokázal zabránit odstranění sochy Koněva a nemístné vtipkování starosty

„Neměl roušku. Pravidla platí pro všechny stejně. Ven jen s rouškou nebo jinou překrývkou úst a nosu,“ nemístně zavtipkoval na svém fb profilu starosta Prahy 6, kde probíhalo odstranění Koněvovy sochy.

3.4.2020 v 16:41 | Karma: 43,66 | Přečteno: 2525x | Diskuse| Politika

Jiřina Holotová

Ukradené výročí Sametové revoluce

Řvaní, pískot, pokřikování, strkanice, sprosté výrazy, bránění pokládat květiny, zapalovat svíčky všem jiným lidem, než členům demobloku. Takové bylo od rána třicáté výročí 17. listopadu v Praze. Nedobrý obraz dnešní společnosti.

17.11.2019 v 18:50 | Karma: 42,53 | Přečteno: 1844x | Diskuse| Politika

Jiřina Holotová

Mistr si udělal nádherný scénář ke svému poslednímu vystoupení

O tom, jaký má být pohřeb, dávno rozhodl sám Karel Gott a jeho žena to věděla nejlíp! Hádat se proto už nemusíte, je to nedůstojné! Rodina to vyřešila za všechny ?

12.10.2019 v 15:43 | Karma: 41,55 | Přečteno: 2266x | Diskuse| Společnost

Jiřina Holotová

Breivikem to začalo, El Pasem to nekončí

V texaském El Pasu došlo v sobotu dopoledne k hrůznému teroristickému činu, ke střelbě do návštěvníků obchodního centra. Dvacet jich na místě zahynulo, mnoho bylo zraněno. Masovou střelbu má na svědomí bílý americký občan.

6.8.2019 v 16:22 | Karma: 39,43 | Přečteno: 1440x | Diskuse| Politika

Jiřina Holotová

Pašeráctví migrantů v Evropě: Carola Rackete na svobodě, Jiří Šagan dva roky natvrdo

Vzpomínáte si na případ řidiče kamiónu, kterému ve francouzském přístavu Calais do nákladového prostoru vlezli běženci z Íráku a do protokolu ještě uvedli, že tak učinili bez vědomí řidiče? Dostal za to dva roky natvrdo.

3.7.2019 v 18:07 | Karma: 48,43 | Přečteno: 12907x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Drahé a rezavé, řeší Ukrajinci zbraně z Česka. Ani nezaplatili, brání se firma

18. května 2024  12:02

Premium České zbrojařské firmy patří dlouhou dobu mezi klíčové dodavatele pro ukrajinskou armádu i tamní...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Distributor smrtícího alkoholu z metanolové kauzy byl podmínečně propuštěn

21. května 2024  16:36

Jiří Vacula, který v roce 2012 distribuoval otrávený metanol, byl podmíněně propuštěn na svobodu,...

Británie odškodní desetitisíce pacientů s kontaminovanou krví, zaplatí miliardy

21. května 2024  16:18

Britská vláda vyplatí další odškodné desítkám tisíc lidí, kteří se kvůli kontaminované krvi v...

Kvůli důchodové reformě bude mimořádná schůze, čekají se opět noční bitvy

21. května 2024  5:45,  aktualizováno  16:13

Přímý přenos Nejtřaskavější bod z programu květnové schůze budou poslanci projednávat až příští týden, po...

Policie našla v zemině z výkopu další kosti, patřily třem lidem. Pošle je na pitvu

21. května 2024  16:11

Lidské kosti, které v pondělí objevili pracovníci technických služeb během výkopových prací v...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!

  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4177x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.