Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VM

Přesně tak,stačí si přečíst některé blogery,nebudu jmenovat,nebo příspěvky,vždyť jsou jak Rudá garda v Číně,nejhorší je,že si myslí,že jsou konzervativní,ale jsou to větší levičáci než KSČM.

1 0
možnosti

I přes to, že si také nepřeji islám a multikulturní společnost v ČR v podobě, jak ji dnes vidíme v některých západoevropských státech, nesouhlasím s rétorikou a vystupováním pana Konvičky. Až příliš to připomíná nechvalně známého doktora Sládka. Stejně tak ale nesouhlasím s konáním ministra spravedlnosti Pelikána. To, že jeho bratr je muslim, částečně vysvětluje jeho postoj k povinným kvótám uprchlíků, kdy jako  j e d i n ý  nedrží basu s vládou. Je otázka, jestli je takto podjatý člověk je v současné vyhraněné situaci člověkem na svém místě. :-/

0 1
možnosti
VM

S tím bych asi souhlasil,ale to,co zde předvádí obhájci imigrace,je naprosto nepřijatelný černobílý pohled.

0 0
možnosti
ZB

Tak nějak se psalo,když byl zatčen s krabicí "vína" Rath.Proč Vy nadšení obdivovatelé a fanatici nemáte žádnou soudnost a pokřivené vnímání reality?Konvička má možnost se u případného soudu,pokud k němu dojde hájit,že to s tím stavěním koncentráku a mletím muslimu do masokostní moučky nemyslel vážně,že to byla ve skutečnosti jen hrozně velká legrace....

2 3
možnosti
VM

Fanatismus zde předvádíte Vy,stoupenci levičácké EU.Jestli Konvička řekl to,co pravíte v posledním odstavci,tak je to nepřijatelné,ale to nemění nic na tom,že Vy obhajujete imigraci,která nic dobrého nepřinese.Asi Vám ušlo,že západní státy se už brání.

Že Vám vadí Konvička,budiž.Ale ,Vy každého kritika imigrace a inkluze považujete za xenofoba,rusofila a bolševika.

0 0
možnosti
JR

J75a64r57a 58R42a68n47k

25. 11. 2015 1:32

Prominte, ze jsem docetla jen po "Komu tedy pomůže kriminalizace Konvičky".....pomuze zastavit noveho HitleraRv

3 9
možnosti

S tím obviněním Martina Konvičky je to mrzuté, ale silná slova nejsou nic platná (snad jen způsobí chvilkovou úlevu). Jistě to není první a jediný pokus dostat ho za katr nebo aspoň před soud (anebo aspoň do pořádné "kaše") a chce se mi věřit, že vše dopadne dobře. A jak se říká - všechno zlé je pro něco dobré - např. že medializace této "kauzy" může být ve výsledku pro IVČRN/BPI dobrá reklama a dobrá medvědí služba pro ty, kterým je IVČRN/BPI osinou v zadku (alespoň rád bych tomu věřil).

Ale to, že by v tom mohl být politický motiv, se nabízí - masakr v Paříži a pocit ohrožení (nebo dokonce strach) různých eurohujerských a islamohujerských papalášů ze ztráty koryt, promigračních neziskovkových parazitů z vyschnutí penězovodů a samozvaných "intelektuálních elit" ze ztráty iluzí o své domnělé nadřazenosti nad "plebsem", se projevuje víc než kdy jindy, a tak jsou ve snahách zastrašit, zadupat, umlčet a odstranit oponenty ještě horlivější než kdy jindy.

7 1
možnosti
Foto

Padají silná slova, rozum se krčí v koutě, velbloudi z komárů se už ani nevejdou na Václavák a ty, ubohý a dosti špatný orgáne činný v trestním řízení to řeš.

Vkládají se do toho politici, kteří si začínají přihřívat svojí předvolební polívčičku a davy šílí, protože buď Losna nebo Mažňák - nic mezi tím.

A demokracie? Ta stávající parodie na ní se ještě ani nestačila napravovat a už dav šílí, že se hroutí demokracie! Nehroutí, žádná kvalitní tu ještě nebyla. A zhroucení toho tuzemského paskvilu by možná bylo velmi prospěšné.

4 0
možnosti
Foto

Politický proces? Ale jděte. Kdybych já štval, že je třeba všechny přívržence BPI postavit mimo zákon, pronásledovat a likvidovat, byl bych stíhán taky a po právu. Konvička jen ochutnal to, co chtěl pro jiné.

7 9
možnosti
Foto

Konvička chtěl pro jiné politické procesy? 8-o

0 0
možnosti
MS

Ta vaše argumentace je tedy hodně drsná a neférRv Ta dehonestace ministra a narážkyna jeho otce jsou hodně pod pás. A ještě něco... on už nějaký politický proces začal? Opravdu? Já tedy osobně doufám, že toto k soudu ani nepůjde, nač dělat hrdinu a mučedníka z verbálního siláka, který se pokaká při pohledu na papírek s namalovanou konvičkou a burcuje kvůli tomu URNU:-/

9 8
možnosti
PB

..... no tak z tohodle politickej proces zrovna nebude.- ale vostuda z teho bude fest, ba možná aj mezinárodní, což se nepodařilo ani Šabatový s cikánskejma provokatérama,- .... temu sa říká reklama zadara a ešivá dosud někdo váhal seznámit se blíže s hnutím, pak se justice sama postarala o to, aby počet členů, podporovatelů a sympatizantů vzrostl. Pelikán si neuvědomuje, že tenhle šaškec přinese "neislamistům" neskutečný body,- ..... snad aj pro tu jeho až drzou amatérskou naivitu nemá ve vládě co pohledávat !

6 0
možnosti

No jasně, jedno trestní oznámení, které patrně bude nejspíš stejně odloženo (ale aspoň jeho výsledkem bude třeba zmírnění Konvičkovy rétoriky, která mu v jeho snaze výrazně škodí - což jeho nekritičtí obdivovatelé prostě odmítají vidět), dělá rovnou padesátá léta...Rv

10 3
možnosti

Jen kdyby takto obvinili někoho z "vašich", to by ten řev o politických procesech byl daleko silnější a konspirace takové, že by i ti nejtěžší schizofrenici museli být shledáni jako naprosto zdraví a propuštěni z uzavřených oddělení psychiatrických léčeben :-)

0 3
možnosti
  • Počet článků 140
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4177x
Žijeme v překotné době a záleží na každém z nás, jakým směrem se bude svět ubírat, zda ve společnosti převáží zdravý selský a racionální rozum, nebo zda se necháme vmanipulovat do světa plného nesvobody, diktátu, zvrácených ideologií a hodnot, do světa orwellovského typu.