Souboj pisálků

Nová literární soutěž. Příležitost pro ty, které baví psát.

V České republice je plno lidí, kteří rádi píší povídky a nemají je kam umístit. Samozřejmě, existují různé blogy či portály, ovšem počet čtenářů je mnohdy směšný a málo lidí si jejich práci opravdu přečte a ocení ji. Proto jsem se také rozhodl vytvořit tuto stránku, která se zároveň stane již zmiňovanou soutěží.

Samozřejmě jako každá soutěž má i tato svá pravidla a nějaké "ceny" pro soutěžící. Momentálně žádné objemné ceny nemáme, ovšem myslím si, že zveřejnění své práce na stránkách, které si přečte několik desítek lidí denně, je více než dostatečný a lákavý. Navíc všechny povídky budou ohodnoceny porotou, takže každý bude moci dozvědět se, kde by se měl pro příště zlepšit.

Něco o soutěži

Soutěž bude probíhat následujícím způsobem… Nejprve se zveřejní téma, které bude mít určitou uzávěrku. Do této doby bude moct kdokoliv poslat svojí práci, čímž se automaticky zařadí do soutěže. Každá povídka bude ohodnocena porotou, která rozhodne, zda dotyčný autor postoupí do dalšího kola, či nikoliv. Soutěž je neomezená a může se do ní přihlásit pisálek každé věkové kategorie.

Souboj pisálků již několik dní běží a přímo na stránkách se proto můžete podívat na vyhlášená témata pro první kolo. Budeme moc rádi za každou poslanou povídku. A abych nezapomněl... Hodnotí se jak originalita, stylistika, tak samozřejmě i gramatika. ;-)


Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jan Hnízdil | pátek 2.5.2008 14:47 | karma článku: 8,83 | přečteno: 1807x