Nám se ve středních Čechách bude žít skvěle!

Máme se na co těšit, až nám pan Rath začne v mém rodném kraji „vládnout“.

Povolební úsmiv pana "skorohejtmana".google.com

Podle všech informací jsou ve středočeském kraji téměř všechny povolební diskuze ukončeny a nic nebrání k tomu, aby nám začala na krajské úrovni vládnout ČSSD s tichou podporou komunistů. Všichni se toho tak hrozně moc bojí, ale proč? Vždyť nám David Rath slíbil takové krásné věci, věci, které sice ani splnit jakožto budoucí hejtman nemůže, ale zní určitě moc hezky.

Jsem moc zvědavý, jak chce prosadit například zrušení poplatků u lékaře v krajských nemocnicích, neboť zákony jako takové měnit nemůže. Také se hodně těším na studentské autobusy, které budou dopravovat studenty základních a středních škol směrem do Prahy zcela zdarma. Pan Rath je prostě učiněný lidumil a populista, který kdyby mohl, slíbí cokoliv (ostatně to není doménou pouze pana Ratha, nýbrž celé ČSSD).  Už se hrozně moc těším, jak krajský rozpočet všechny tyto geniální změny ČSSD ustojí, a co víc, dokonce bude více peněz, takže nebude problém opravit komunikace a vylepšit zařízení v nemocnicích.

Ovšem nezoufejme. Věřme slibům našeho budoucího hejtmana, protože jestli splní vše, co slíbil, tak nám budou Pražáci jen a jen závidět. Já osobně vládnutí komunistů nezažil (i když, kolik ze současných politiků v minulosti nebylo ve straně?), tak k tomu budu mít alespoň teď společně s dalšími příležitost.

Šťastný oranžovo-rudý minimálně 4letý život a blahobyt Středočechům!

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Jan Hnízdil | čtvrtek 13.11.2008 17:12 | karma článku: 34,02 | přečteno: 2511x