Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Vnitřní krása žen - co to je?

Mnohé ženy operují tím, jak jsou muži jednoduší a povrchní, že koukají pouze na obal, ale nitro ženy je nezajímá. Hm - ale co si pod tím asi tak představují? Doufám, že to některá vysvětlí aspoň v diskusi, nebo ještě lépe v samostatném blogu.

My muži jsme prý jednoduší a povrchní, protože nám jde jen o sex. Tedy ve vztahu se ženami. Jde nám o sex - no a? I já jsem jednoduchý, primitivní, dokonce přiblblý opičák (jak se vyjádřila jedna zpruzená čtenářka) a nestydím se za to. Prostě jsem jenom chlap.

A o co jde ženám? Když použiju stejný úhel pohledu, tak je to jasné - mnozí pánové vědí své a jistě budou souhlasně přizvukovat (nebude-li zrovna nablízku partnerka) - ženám jde hlavně o peníze a náš čas. Tedy přesněji - o naše peníze. Je to v nich geneticky zakódované stejně, jako mají muži zkódované hodnocení vzhledu. A vzhled není jen xichtík, je to i celková figura - tedy je-li zachován správný poměr prsa-pas-prdelka (3:2:3), má už žena nakročeno mezi hezké. Jsou na to i vědecké studie. Muž tedy začne obličejem, pak sjede na prsa, kde se pozastaví, přejede křivku pasu a opět se pozastaví u zadku, pak to proběhne až dolů a zpět. A ví. Jinými slovy, vzhled vypovídá cosi o zdraví.

Ženy to mají obtížnější, movitost pánů nemusí být vždy tak zjevná, a o to méně jejich ochota se o penízky podělit. Trhan asi při penězích moc nebude (i když pozor, zdání může v některých výjimečných případech klamat). Takže hledají vysoké svalouše, charismatické (pozor, to není bezúčelné, charisma chlapa funguje i v mužském prostředí, tedy takový muž dokáže - cink! - patrně i víc vydělat), sebejisté, a podobně. Zkrátka, muž musí být schopný alokovat dostatek zdrojů pro zajištění mláďat a má-li generacemi osvědčené charakteristiky, zvyšuje se pravděpodnost jeho budoucí úspěšnosti (cink!). Tento výběrový pud je zakódován i v ženách, které mají své vlastní dostatečné příjmy - přesto podvědomě vybírají stále podle stejných kritérií. Možná i o to víc, protože se nemusí spokojit s druhořadým samcem. No a ten výše zmiňovaný čas jsou vlastně také peníze - muž nesmí své peníze rozhazovat někde jinde u konkurentek, je tedy třeba ho nějak k sobě připoutat. Zkráceně - věnuj mi svůj čas (= peníze), a pak si přijdeš na své i ty.

Zpět k nitru žen. Nevím, co si pod tím představují ženy, já mám však o jejich nitru jasno. Prchám před intelektuálkami, které se vzrušují debatami typu záchrana deštných pralesů. Nic proti jejich záchraně, ale mě maskuliního primitiva to nějak nevzrušuje. Takové ženy jsou k smrti nudné. Kdo by chtěl místo postelových radovánek poslouchat přednášku o vyhubení nějakého broučka v Brazílii? Jen podobně ujetý muž. Jenže ten je schopen se o tom i pohádat. Nás primitivy to nudí. Fakt.

Nebudu příliš rozebírat ženy, které lžou a kterým tedy nemůžu důvěřovat. I když jsou ženy v tomto oboru zdatnější než muži, stejně se pravidelné lži jednou provalí. O takové nitro nestojím ani náhodou. Totéž platí i o ženách hádavých a líných.

Častou utkvělou představou mnoha žen je, že musí muže přetvořit k obrazu svému. Před takovými prchám také. Je-li nitro ženy zaměstnáno úvahami, jak muže převychovat, kope sama sobě jámu neúspěchu ve vztahu.

Mám rád ženy příjemné. Které se umí usmát a umí pochválit. Ovšem to často - bohužel - funguje jen do doby, než vám do peněženky zalezou pavouci. V takové situaci nitro hodnotím jako povrchní - protože jde zas jen o (cink!) peníze.

A miluju ženy, které se smějí mým (primitivním, jak jinak) vtipům a které mě k nim umí vyprovokovat. Rovnou říkám, to je velký zvedák sebevědomí, taková žena. Takové ženy považuju za vnitřně krásné a teprve u takových jsem schopen slevit z geneticky daného hodnocení podle obalu.

Autor: Zbyšek Hlinka | sobota 19.6.2010 14:46 | karma článku: 22,28 | přečteno: 1841x
  • Další články autora

Zbyšek Hlinka

Důchodci, i vám Babiš lže

To je řečí, jak se za vás bije, jak jste se měli za jeho vlády dobře a tak dále. Pojďme se tedy podívat na čísla, jak jste se měli ve skutečnosti za jeho vlády. Není nad tvrdá data. Ta odhalí všechny lži.

7.5.2024 v 22:18 | Karma: 22,00 | Přečteno: 805x | Diskuse| Společnost

Zbyšek Hlinka

Babiš si dělá ze svých voličů legraci

Nebo spíš jeho marketingový tým, který má na starosti sociální sítě. Ale předpokládám, že Babiš ke zveřejňování postů na sociálních sítích dává souhlas a že prohlédne aspoň fotky, když už může třeba mít problém s ...

26.2.2024 v 17:58 | Karma: 26,95 | Přečteno: 809x | Diskuse| Společnost

Zbyšek Hlinka

Izrael prý kosí velení Hamásu. Opravdu?

V jednom článku na iDnes je vypsán celkem dlouhý seznam jmen klíčových lidí Hamásu, které se Izraelcům podařilo zabít a pár dalších jmen, které jsou na seznamu. Mám však určité pochybnosti...

19.10.2023 v 21:37 | Karma: 24,07 | Přečteno: 702x | Diskuse| Společnost

Zbyšek Hlinka

Bohemian Rhapsody – aneb česká tragédie

Původní text je poněkud ponurý. Řekl jsem si tedy, že bych mohl zkusit přepsat text do češtiny na nějaké veselejší téma. Například jako parodii na naše úřady...

17.9.2023 v 15:34 | Karma: 11,54 | Přečteno: 689x | Diskuse| Poezie a próza

Zbyšek Hlinka

Pochod hrdosti plešounů

Hádejte, proč mám na fotce klobouk? Kdo si tipnul, že jsem jedním z nich, pak vyhrál! Sice v soutěži, ve které je jedinou odměnou pocit vlastního uspokojení, ale to vám musí stačit, holoto jedna!

17.8.2023 v 21:38 | Karma: 19,69 | Přečteno: 373x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Ženě se do ruky zakousl pes. Muž, který jí přispěchal na pomoc, zvíře zabil

29. května 2024  15:12

Ženu v Žihli na Plzeňsku vážně pokousal volně pobíhající pes. Na pomoc jí přiběhl příbuzný, který...

„Krok ke třetí světové.“ Ukrajinci zasáhli klíčovou ruskou radarovou stanici

25. května 2024  12:55

Ukrajinská armáda zřejmě tento týden zasáhla významnou ruskou radarovou stanici, která je součástí...

Brutální útok nožem v Mannheimu, policista po něm bojuje o život

31. května 2024  13:12,  aktualizováno  18:49

Šest lidí v pátek utrpělo zranění při útoku nožem na náměstí v centru německého Mannheimu, uvedla...

Nemocnému synovi vstříkla do krve vodu. Chtěla jsem, aby to skončilo, řekla

29. května 2024  13:51

Mimořádně nešťastný případ matky samoživitelky a jejího vážně nemocného dítěte řeší Městský soud v...

Česko explodovalo zlatou hokejovou radostí, fanoušci v Praze kolabovali

26. května 2024  11:40,  aktualizováno  23:29

Česko v neděli zažilo hokejový svátek. Fanoušci vyrazili sledovat finále mistrovství světa na...

Hrát na počítači a zároveň sportovat? Univerzity v „gsportu“ dokonce soutěží

1. června 2024  15:29

Gamer, nebo sportovec? A co kdyby vám někdo řekl, že vaše dítě může být obojí? Tomu věří i...

Začala hurikánová sezóna. Riziko ničení je vyšší, odnesou to tradiční oblasti

1. června 2024  15:22

V Atlantiku dnes začala hurikánová sezóna. Předpokládá se, že bude aktivnější, než je průměr....

Část Bavorska se potýká s následky lijáků, v Augsburgu zachraňoval lidi vrtulník

1. června 2024  11:27,  aktualizováno  14:21

Region Švábsko na jihozápadě Bavorska se potýká s následky lijáků. Kvůli mimořádné vydatným dešťům...

Slovenský ministr vnitra Šutaj Eštok je po Pellegrinim novým předsedou Hlasu

1. června 2024

Vládní stranu Hlas-sociální demokracie (Hlas-SD) na Slovensku nově povede Matúš Šutaj Eštok. Funkci...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 472
  • Celková karma 22,00
  • Průměrná čtenost 2076x
Čacký junák s pohledem upřeným do dáli