Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jéjej, to je ale nadělení, jít příkladem. Teď aby se nyní 43-letý Marian Jurečka, když půjde do důchodu v 68 letech (a má v něm strávit 21 a půl roku!!) - dožil v pohodě 89 let.

2 0
možnosti
ZH

A vy opravdu věříte tomu, že Babiš něco dělá pro vás?

0 0
možnosti
JR

J23a51n 94R50á75ž

8. 5. 2024 18:59

Velmi pracně napsaný článek. Já opravdu obdivuji autora, že se do něčeho podobného pustil. Pro mne zajímavé čtení.

Ale nezbývá než konstatovat, že se jedná o komplikovaný souhrn informací, který nemá, a ani nemůže mít vliv na změnu uvažování pravděpodobných voličů AB, kterých stejně mezi čtenáři zdejších blogu zřejmě moc není.

PS. Jak stabilně dokazují průzkumy, karty jsou už rozdány a na nějaké trumfy v rukou vládní koalice to zatím nevypadá..

0 0
možnosti
AK

Lži jsou v politice běžné a běžně se odpouštějí.

Neodpouštějí se chyby...

2 0
možnosti
TB

Máte to hezké, ale podle mě poměr důchod/mzda je zcela nevypovídající o tom, jestli se důchodce má lépe nebo hůře.... důležitější je údaj, jestli důchod roste reálně nebo jestli kvůli inflaci je ve skutečnosti nižší...

6 0
možnosti
ZH

Já píšu jen drobnou poznámku, že třeba oproti devadesátým létům se má důchodce jistě lépe. Jinak nic o tom, zda se má lépe dnes oproti třeba roku 2019. Protože o tom článek vůbec NENÍ. Já píšu o tom, jaký je rozdíl v příjmech mezi průměrnými důchodci a zaměstnanci.

0 0
možnosti
Foto

Babiš lže vždy, všude a všem.... Tak proč by důchodci měli být výjimkou?

2 0
možnosti
LC

Jj, můžu vám zaručit ...

1 0
možnosti
KK

Od roku 2018, kdy fakticky začal vládnout Babiš, jde poměr důchod/čistá mzda nahoru. Výjimkou je rok 2021, ale ten trend je jasný. Důvod, proč tomu tak je jistě všichni znají(tehdejší Sobotkova(?)novela zákona, kterým se zvyšuje podíl průměrné mzdy pro výpočet koeficientu nárůstu důchodu při valorizaci).

Takže tohle se vám opravdu moc nepovedlo.

7 2
možnosti
PZ

Karma pane Hlinko. Voličstvo AB bohužel na čísla neslyší, těm stačí : "Na důchody bude vždy, nikdo neví co bude za 30 let ,nedopustíme...."

7 3
možnosti
ZH

Je to vidět i v diskuzi. Zpochybňování dat, odvádění pozornosti na nesouvisející témata. Prostě pravda se ideologicky nehodí, tak ji odmítneme.

4 2
možnosti
HH

Hezká manipulace. Co tam zkusit porovnání s inflací a cenami?

4 5
možnosti
ZH

A co by takové porovnání změnilo na skutečnosti, že právě za Babiše měli důchodci nejhorší poměr (tedy relativně nejnižší důchod) vůči mzdám?

5 2
možnosti
Foto

Opsáno: Fiala v lednu 2024 : .....ceny letí dolů a ekonomika pošlape. Dáme Česko dohromady.

Hlásí se Plha : ....ale tady včera ČSÚ píše, že průmysl se v březnu propadl o 3% .....a dokonce automotiv, doposud tahoun o 5,7% ???? ....no né ....jen se ptám, dodává Plha !!!

3 4
možnosti
ZH

Článek je o tom, jak se vyvíjely důchody vůči mzdám za dobu, pro kterou jsem našel data. Z nich je zcela zřejmé, že právě za Babiše na tom byli důchodci poměrově nejhůře. Co do toho motáte současný výkon ekonomiky? O tom článek vůbec není, tedy trollíte.

1 5
možnosti
  • Počet článků 474
  • Celková karma 24,29
  • Průměrná čtenost 2075x
Čacký junák s pohledem upřeným do dáli