Starý pán se cítí jako šestiletá dívenka

Pánovi je 59 a má 7 dětí. Já jsem o malinko starší a cítím se jako idiot. Je to nějaké další pohlaví? Pokud ne, žádám o rozšíření seznamu. Ale teď to podstatné – ujme se mě někdo?

Detaily o přestárlém dívence se dočtete zde.

Já si pohlaví měnit nechci. Ani věk. Jsem si plně vědom toho, že o idiota se musí starat lidi v plné síle, tedy takový pěstounský pár by musel být přibližně o generaci mladší než já. Starat se o starého idiota není žádná legrace a vyžaduje dostatek duševních a fyzických sil. Takže jako satisfakci nabízím domácí vaření piva. To mě baví. Pivo mám rád, takže uvítám adoptivní rodinu, která by mě vozila na výlety. Přestože jsem idiot, jsem zároveň i starší pán, takže pivo mohu legálně pít. Výlety si představuji tak, že budeme objíždět pivovary. Sám jezdit nemohu, protože kromě toho, že jsem idiot, v pivovaru se namažu a pak stejně nesmím řídit. Prosil bych o nějaký sociálně citlivý pár, který bude schopen se mnou žvatlat, i když řidič bude muset zůstat zcela střízlivý.

Dále jsem si vědom toho, že s ožralým idiotem v domácnosti mohou jednomu snadno rupnout nervy. Rovnou říkám, že jakékoliv domácí násilí striktně odmítám. Případné problémy lze řešit soudkem dobrého piva, já si pak někam zalezu a neotravuju. Tím soudkem samozřejmě nemyslím pivo, které uvařím já. Ono je totiž nutné také degustovat kontrolní vzorky piv z jiných pivovarů, aby se nestalo, že během doby začnu vařit nedobré pivo. Předem však upozorňuju, že se nespokojím jen tak s ledajakým pivem. Například Staropramen rovnou házím na hlavu. Pak by se snadno mohlo přihodit, že by se počet idiotů v domácnosti zvýšil, a to určitě nikdo nechce. Pivo musí být lepší než to mé, což není zas tak jednoduché. Vařím už několik let a tak trochu jsem se vyšvihl vysoko nad Staropramen.

Chcete mě?

Motivační obrázek k adopci

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Zbyšek Hlinka | pondělí 20.2.2023 19:51 | karma článku: 23,85 | přečteno: 768x
  • Další články autora

Zbyšek Hlinka

Důchodci, i vám Babiš lže

7.5.2024 v 22:18 | Karma: 22,00

Zbyšek Hlinka

Pochod hrdosti plešounů

17.8.2023 v 21:38 | Karma: 19,69