Němečtí Zelení chtějí rozmanitost ve společnosti

Že jsou trošku mimózní, víme už dávno. Snaha všechno elektrifikovat a zároveň rušit zdroje výroby elektřiny - no koho normálního by něco takového napadlo?

Článek o jejich bezva nápadech najedete zde. Snad to není zcela překroucené, jak se občas novinářům stává.

Kandidátka na kancléřku Annalena Baerbocková (to je ta, co dělá jeden průšvih - oh, pardon, přešlap - za druhým) by chtěla větší rozmanitost ve společnosti. S tím musím zcela souhlasit. Rozmanitost je žádoucí, zejména když kvůli snahám Zelených hrozí v budoucnu nedostatek elektřiny. Někdo chce mít elektroauto - budiž, nechť si ho dopřeje (ale bez dotací z mých daní). Někdo tomu nevěří a obává se, že když nebude mít možnost auto dobít, nikam nedojede. A tak staromilsky trvá na benziňáku, dýzlu, plyňáku a někdo si pořídí koně. Jasně, rozmanitost je zapotřebí. Aspoň někdo bude mít šanci se přepravovat a v případě potřeby svézt ty, kterým dojde šťáva (případně oves).

"Kandidátka na kancléřku Baerbocková se též separátně vyslovila pro vytvoření ministerstva pro migraci, které by dle jejích představ zajistilo rozmanitost v německé společnosti a spoluúčast přistěhovalců na jejím budování."

Hm, nebo je to snad myšleno jinak a já to jen špatně pochopil? Tak nevím...

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Zbyšek Hlinka | sobota 7.8.2021 21:59 | karma článku: 34,39 | přečteno: 996x
  • Další články autora

Zbyšek Hlinka

Důchodci, i vám Babiš lže

7.5.2024 v 22:18 | Karma: 22,00

Zbyšek Hlinka

Pochod hrdosti plešounů

17.8.2023 v 21:38 | Karma: 19,69