Když se Babiš "přeřekne", říká vlastně to, co si opravdu myslí

Také jste si všimli, že Babiš lže naprosto neskutečným způsobem? Že dnes něco řekne, "zítra" to popře, či udělá pravý opak? Já osobně mu nemohu věřit ani "dobrý den", protože hned se dostávám do pozoru, jaký podraz čeká za rohem.

Babiš je ve svých lžích už natolik zamotaný, že můžeme rozpoznávat situace, za kterých z něj nějaká ta pravda vypadne. Z jeho veřejných vystoupení jsem si všiml, že existují případy, ve kterých se Babiš "prořekne" a říká pravdu:
- Kdy se pustí do samostatného projevu, který mu nepředepsal Prchal (či kdo).
- Kdy je v nějaké vypjaté situaci, nad kterou ztrácí kontrolu. Jako například při vysvětlování vlastnictví Čapího hnízda v parlamentu. Nakonec z něj vypadla pravda, po všem tom předchozím nehorázném a do nebe volajícím lhaní.

Zde je zajímavá nahrávka, kde se Babiš plně nesoustředí na psaný text a mluví částečně samostatně: Babiš se prořekl a vyzradil své opravdové plány? VIDEO s jeho projevem vyděsilo Čechy

„..abysme zjednodušili čerpání tých dotací, abysme bojovali proti demokracii, abysme taky mysleli na naše zájmy,“

Co mě se týče, v nadpisu článku nemá být otazník, ale vykřičník. Protože Babiš svými kroky už od začátku (tedy nejpozději od roku 2013) jasně ukazuje, že je mu demokracie na obtíž. Má problém s dohodami s jinými stranami, v ANO vládne zcela zjevně autokraticky - takže ani na chvíli nepochybuji o tom, že přemýšlí, jak omezit demokracii a jak se stát samovládcem nejen ve své straně, ale v celém státě. Tedy jeho "přeřeknutí" pro mě zní naprosto jednoznačně: co na srdci, to na jazyku.

Je mi opravdu hluboce líto těch, kteří Babišovi jeho lži stále "žerou" a dávají mu své hlasy. Ti pak budou nejudivenější, až se Babišovi opravdu podaří získat celou moc. Snad se to nepodaří...

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Zbyšek Hlinka | neděle 9.9.2018 18:38 | karma článku: 41,49 | přečteno: 3737x
  • Další články autora

Zbyšek Hlinka

Důchodci, i vám Babiš lže

7.5.2024 v 22:18 | Karma: 22,00

Zbyšek Hlinka

Pochod hrdosti plešounů

17.8.2023 v 21:38 | Karma: 19,69