Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Feministky vytlačují alfa muže a pak brečí

Případně k tomu vyhrožují, že půjdou raději do sperma banky. Pár nedávných článků a diskuse pod nimi mě opět inspirovala k napsání blábolu. Dáme-li blábol k blábolu, pak z toho máme - no, doufám, že aspoň legraci.

Je mnohými pokoleními vysledované, že samičky od přirození touží po alfa samcích. Jasně, protože alfa samec si umí zjednat respekt a získat zdroje. Nutnou podmínkou ovšem je, že bude nějakým způsobem dominantní. Buďto silný, nebo vhodným způsobem chytrý (až vychytralý) a tuto svou vlastnost bude používat. K férovému vyšvihnutí do alfa pozice je také nutné dostatečné, ale přitom reálné sebevědomí, nebo-li víra sama v sebe, že to dokážu (což je úzce svázané s charismatem). Jakmile se takovému samci podaří získat dostatečnou moc, jen nerad se jí vzdává. Už proto, že to přínáší jak sebeuspokojení a další růst sebevědomí, tak i pozornost samiček. Z logiky věci následně plyne, že získanou moc uplatňuje nejen vůči jiným samcům, ale také vůči samičkám. Ono totiž platí, že jakmile se takový samec své moci vzdá a předá ji někomu jinému (i samičce), přestane být pro ní rázem atraktivní - protože už není alfou. Děvčata, můžete s tím nesouhlasit, můžete i protestovat, ale to je asi tak vše, co s tím můžete dělat.

Co dělají militantní feministky? Vyčítají mužům nadvládu, kterou však zároveň obdivují (která z nich by nechtěla alfa prince v Alfa-Romeu?). No není to protimluv a kontraproduktivní jednání? A kdyby jen vyčítaly, dokonce se jim snaží tu nadvládu různými úskoky (například oblíbené kvóty) uzmout. Jaká kategorie jedinců volí zákeřné úskoky? No přece taková, která se chce vyšvihnout do alfa pozice a nemá na férovou soutěž - tedy horší bety až gamy. Lepší bety mají na to, aby se mohly vypracovat na alfu rovným bojem. Už jste možná pochopili, že stejné členění lze uplatnit i na ženy.

Alfa jedinec nepotřebuje volit zákeřné úskoky k získání alfa pozice, protože ji už má. Ale potřebuje si svou pozici co nejdéle udržet, proto je v jeho zájmu odhalování a eliminování zákeřných taktik bet a gam. Proto také píšu tento článek. Lepší beta jedinec je aspirantem na alfu, ví to o sobě, takže na sobě maká, aby jednou mohl tlouct chvíli na bubínek i on. Nemá tedy silnou potřebu vehementně jít po krku alfám, protože ví či tuší, že jednou této mety také dosáhne. Spíše lze říct, že se snaží od alf poučit, nebo si pěstuje nějakou formu originality a výjimečnosti. Pozor však, nemusí to být jen pozitivní originalita, i negativní úspěšně zabírá.

Teoretický úvod máme za sebou, nyní je vhodné dojít k nějakému závěru. Ano, je to tak - echtovní feministky a jejich mužští přisluhovači jsou tedy neschopné gamy, v lepším případě horší bety. Na druhé straně lze chápat, proč se gamy pouštějí do takového boje - kvalitní alfa samec si o ně totiž ani kolo neopře. Ať už proto, že mohou být ošklivé, nebo proto, že jsou povahově nesnesitelné a kdo by se s takovou dělil o zdroje, že, alfíci? Takže podle osvědčeného hesla - když nemůžu mít alfu já, ať jí nemá žádná (stejně jako s tou sousedovou kozou). A tak nám silných alfa samců ubývá a s tím klesá i porodnost. Holky, sperma banka vám žádné alfa geny nezajistí, to spíš zoufalé gama geny. Alfa geny se totiž předávají přímo, hezky přírodní cestou.

To zas bude opruzených bab...

Autor: Zbyšek Hlinka | pondělí 25.10.2010 18:34 | karma článku: 27,35 | přečteno: 1776x
  • Další články autora

Zbyšek Hlinka

Důchodci, i vám Babiš lže

To je řečí, jak se za vás bije, jak jste se měli za jeho vlády dobře a tak dále. Pojďme se tedy podívat na čísla, jak jste se měli ve skutečnosti za jeho vlády. Není nad tvrdá data. Ta odhalí všechny lži.

7.5.2024 v 22:18 | Karma: 22,00 | Přečteno: 794x | Diskuse| Společnost

Zbyšek Hlinka

Babiš si dělá ze svých voličů legraci

Nebo spíš jeho marketingový tým, který má na starosti sociální sítě. Ale předpokládám, že Babiš ke zveřejňování postů na sociálních sítích dává souhlas a že prohlédne aspoň fotky, když už může třeba mít problém s ...

26.2.2024 v 17:58 | Karma: 26,95 | Přečteno: 808x | Diskuse| Společnost

Zbyšek Hlinka

Izrael prý kosí velení Hamásu. Opravdu?

V jednom článku na iDnes je vypsán celkem dlouhý seznam jmen klíčových lidí Hamásu, které se Izraelcům podařilo zabít a pár dalších jmen, které jsou na seznamu. Mám však určité pochybnosti...

19.10.2023 v 21:37 | Karma: 24,07 | Přečteno: 702x | Diskuse| Společnost

Zbyšek Hlinka

Bohemian Rhapsody – aneb česká tragédie

Původní text je poněkud ponurý. Řekl jsem si tedy, že bych mohl zkusit přepsat text do češtiny na nějaké veselejší téma. Například jako parodii na naše úřady...

17.9.2023 v 15:34 | Karma: 11,54 | Přečteno: 689x | Diskuse| Poezie a próza

Zbyšek Hlinka

Pochod hrdosti plešounů

Hádejte, proč mám na fotce klobouk? Kdo si tipnul, že jsem jedním z nich, pak vyhrál! Sice v soutěži, ve které je jedinou odměnou pocit vlastního uspokojení, ale to vám musí stačit, holoto jedna!

17.8.2023 v 21:38 | Karma: 19,69 | Přečteno: 372x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Drahé a rezavé, řeší Ukrajinci zbraně z Česka. Ani nezaplatili, brání se firma

18. května 2024  12:02

Premium České zbrojařské firmy patří dlouhou dobu mezi klíčové dodavatele pro ukrajinskou armádu i tamní...

ANALÝZA: Válečný kabinet se sype kvůli zájmům Netanjahua

20. května 2024

Premium Od spolupracovnice MF DNES v Izraeli Po protestu ministra obrany se přidal i člen válečného kabinetu Benjamin Ganc. Chtějí od Netanjahua...

Rušte dětská lůžka, vybízí pojišťovna špitály. Ve hře jsou denní stacionáře

20. května 2024

Premium Pediatrů je málo, dětských oddělení moc a ne všechna využita. Všeobecná zdravotní pojišťovna (VZP)...

Vrtulník íránského prezidenta havaroval v mlze, záchranáři po něm pátrají

19. května 2024,  aktualizováno  22:16

Aktualizujeme Na severozápadě Íránu pokračuje rozsáhlá záchranná operace poté, co zde zmizel vrtulník s íránským...

V Maďarsku havaroval na Dunaji motorový člun. Dva lidé zemřeli, pět se pohřešuje

19. května 2024  14:38,  aktualizováno  20:42

Dva lidé zemřeli při lodní nehodě na řece Dunaj severně od maďarské metropole Budapešti, uvedla v...

  • Počet článků 472
  • Celková karma 24,48
  • Průměrná čtenost 2078x
Čacký junák s pohledem upřeným do dáli