Chvála čůrání ve stoje

Ženy jsou prostě praštěné. Nevím, zda pánvičkou nebo lopatou, dnes aby se v tom čert vyznal, když teď frčí ta genderová vyváženost. Zkrátka nám mužům nerozumějí. Ani za mák. Hlavně, že umějí tak krásně naříkat nad tím, jak nikdo nerozumí jim.

Snad podle vzoru socialistického hesla "ani zrno na zmar" razí zrůdnou ideologii "ani kapka vedle". No a? Je-li ženská šmudla, která je líná občas uklidit, pak stejně nic nepomůže a záchod bude nepoužitelný tak jako tak. A nějaká zatoulaná kapka tu či onde - jíte snad u vás na záchodě?

Dnes jsme si povídali s jedním kolegou, jak je nejvhodnější odpočinout si na chvilku od práce. Je nutné práci přerušit a jít si udělat čaj, nebo se třeba vyčůrat. Jenže - když má chlap práci přerušit, znamená to, že se musí soustředit na něco jiného. Už možná víte, že chlap se může soustředit jen na jednu věc najednou. A - zde je právě ten klíčový okamžik. Pokud chlap čůrá ve stoje, musí se soustředit na to, aby se trefil. Samozřejmě do mísy, protože pokud čůrá u stromu, je fuk, kam co rozkropí. Pokud si sedne, může pustit proud volně a pracovní věci se mu dál honí hlavou. Důsledkem je, že možná kapka nepadne vedle, ale neodpočine si. Z toho pak následně plyne horší pracovní výkon, což může mít za následek snížení jeho příjmu až vyhazov z práce. A to vše kvůli těm prudičkám, které nedopřejí chlapovi chvilku té nejjednodušší relaxace. Opravdu je ztráta práce vašeho muže to, co si přejete?

Takže ženské prudivé, vemte si to k srdci a nechte nás konečně na pokoji, jo?!?

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Zbyšek Hlinka | neděle 19.2.2012 15:51 | karma článku: 22,85 | přečteno: 2327x
  • Další články autora

Zbyšek Hlinka

Důchodci, i vám Babiš lže

7.5.2024 v 22:18 | Karma: 22,00

Zbyšek Hlinka

Pochod hrdosti plešounů

17.8.2023 v 21:38 | Karma: 19,69