O vyšinutí dnešních dnů

Ještě jednou se vrátím k sexuálnímu harašení, z něhož se vytváří novodobé hnutí, které útočí proti mužům

Motto "Lépe je bydlet na střeše v koutku než se svárlivou ženou ve společném domě." (Přísloví Šalamounova, Třetí sbírka, pořízená muži Chizkijášovými, 25.24)

Myslím si, že se doba opravdu zbláznila. Extrémů najdeme, kam jen oko dohlédne. Objevují se lidé, kteří přicházejí s něčím, co lze jen těžko pochopit. Platí i o tzv. sexuálním obtěžování. Vzniká novodobé tažení. Terčem jsou tentokrát muži, které začínám vnímat jako ohrožené druhy. Válku jim vyhlašují ženy, které se snad pomátly na rozumu. Snad to může pramenit z jejich zamindrákovanosti, že se jim v životě nedaří, a tak aby mohly naplnit svou neuspokojenost, přicházejí s něčím, aby se mužům pomstily. A jak tak pozoruji, kam se lidstvo posouvá, dá se počítat s tím, že se to některým vyšinutým ženám opravdu podaří. Že z muže vytvoří někoho, kdo bude pranýřován. Jako je v islámu žena považována za nečistou a nemá téměř žádná práva, může se stát, že i muž bude považován za hříšníka, jehož je nutno v životě limitovat.

Jenže všeho do času. I muži se mohou bránit. Třeba tím, že než aby se vystavovali nebezpečí, že je jakási zakomplexovaná mužatka očerní z toho, že se jí dovolili dotknout, raději se začnou ženám vyhýbat. Proč si dělat v životě problémy, když to není zapotřebí. Muži se raději uzavřou a budou žít odděleně. Protože jim doba nebude nakloněna, neb některá zakomplexovaná ženská může přijít s tím, že se jí před x-lety muž pokusil dotknout. A bude tu problém, z něhož bude muž obviněn. Tento další extrém může zapříčinit, že se nebudou rodit děti, protože muži budou opatrní. Než aby se pustili do vztahu se ženou, budou velmi přemýšlet. Zda to vůbec má cenu.Krom toho, že je v ohrožení porodnost, i firmy mohou v budoucnosti preferovat muže. Raději zaměstnají muže, než aby musely řešit, že se zaměstnanec podíval na nohy své kolegyně. Či se jí letmo dotkl. 

Vůbec se mi nelíbí, co se v dnešní době děje. Že se absurdity dostávají do našich životů, že nám tyto absurdity přinášejí novodobé diktáty a ohrožují demokracii. Za tím vším může být pokřivené sebevědomí někoho, kdo se snaží kompenzovat své životní frustrace. A to třeba cestou, že se pomstím. Mezi ženami je mnoho nenávisti vůči mužům, prim vedou ženy, které jsou ve vztazích s muži neúspěšné. Právě takové jsou s to přijít s něčím, co je novodobý hon. Dřív to byl hon na čarodějnice, v dnešní době to mohou být muži. A to je víc než smutné...

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Helena Vlachová | pátek 24.11.2017 6:41 | karma článku: 29,32 | přečteno: 755x
  • Další články autora

Helena Vlachová

Komunistická zrůdnost

9.5.2024 v 7:04 | Karma: 25,22

Helena Vlachová

Ze školních lavic

1.5.2024 v 7:49 | Karma: 13,39

Helena Vlachová

Svým založením jsem idealistka

19.4.2024 v 17:53 | Karma: 10,91