Matky blouznivky

Není větším neštěstím pro dítě, než když se narodí pomatené matce. Za pomatenou označuji matku, jež je alternativní. Odmítá dát své dítě očkovat a od kojeneckého věku je cpe stravou, o jejímž přínosu pro dítě lze polemizovat.

Motto "Prostoduché zavraždí jejich odmítavost, hlupáky zahubí jejich netečnost." (Přísloví Šalomounova, První sbírka, Volání moudrosti, 1.32)

Není větším neštěstím pro dítě, než když se narodí pomatené matce. Za pomatenou označuji matku, jež je alternativní. Odmítá dát své dítě očkovat a od kojeneckého věku je cpe stravou, o jejímž přínosu pro dítě lze polemizovat. Např. je krmí pórkem, plovoucím ve vodě spolu s vařenými fazolemi. To mě potěš, to aby se střeva děcka zbláznila. A když mu jídlo, které matka preferuje, nechutná, dává mu jeho matka blouznivka kefír. Kombinace fazolí a kefíru může být pro alternativní matku nebeská mana, ale pro kojence či batole tomu tak být nemusí.

Být rodičem čítá velkou zodpovědnost. Vychovat dítě a dbát o jeho zdravý vývoj není procházkou v růžovém sadu. Matky, které odmítají očkování svých dětí, jsou velmi nezodpovědné, sobecké. Sama osobně jsem za veškerá očkování velmi vděčná, rodiče mě nechali očkovat, aniž by vůbec pochybovali o účinnosti vakcíny. A můj syn má všechna očkování, která byla od jeho narození lékaři předepsaná. Nepřipouštěla jsem si žádné jiné alternativy, protože vím, že očkování chrání děti před úmrtím.

V dobách, kdy neexistovaly žádné vakcíny jako dnes, mívaly ženy hodně dětí. Osm, deset. Nic neobvyklého. Mnohé z jejich dětí se dožily nízkého věku, protože umíraly. Umíraly na nemoci, na něž nebylo možné očkovat. Černý kašel, záškrt, tyfus, neštovice. Nemocí byla spousta, chyběla vakcína. To byl důvod, proč ženy přiváděly na svět více dětí, protože nebylo nic neobvyklého, že některé děti zemřely. Zbyly jen ty nejsilnější.

Syn mé kamarádky si pořídil dceru se ženou, jež má dle mého soudu poněkud pomatené názory na život. Nejen, že je praštěná feministka, jež v podstatě muže nenávidí a terorizuje, odmítá navíc tradiční léčby. Nenechala dceru očkovat, zakázala jí jíst maso, protože je z mrtvol... Se svým partnerem se dostávala do neustálých konfliktů, kdy on nakonec neviděl žádné jiné východisko, než tuto poblouzněnou ženu opustit. A to je něco, co feministka neodpouští. Mstí se mu na jejich společné dceři. Vidí jen sebe, svůj pokřivený náhled na život, manipuluje pětiletou dcerkou a ve svém sobectví si neuvědomuje, jak ji nesmírně poškozuje do budoucnosti. Nejen tím, že děvčátko není očkované, przní její dětskou duši i pěstováním nenávistí vůči mužům. A mužům se dnes nevěří, prim mají poblázněné feministky či jinak vyšinuté ženy, proto tak současný svět vypadá.

Demokracie je dobrá věc. Jenže někteří lidé nepochopili život v demokracii. Mění ji jaksi naruby, na cochcárnu a v hlouposti sobě vlastní si neuvědomují, že jsou pro společnost devastujícím elementem. Platí i pózách některých lidí, kteří se snaží na sebe upoutávat pozornost. Třeba tím, že odmítají očkování a tuto zvrácenost používají i na své děti...

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Helena Vlachová | středa 16.12.2020 11:22 | karma článku: 30,79 | přečteno: 1066x
  • Další články autora

Helena Vlachová

Komunistická zrůdnost

9.5.2024 v 7:04 | Karma: 25,22

Helena Vlachová

Ze školních lavic

1.5.2024 v 7:49 | Karma: 13,39

Helena Vlachová

Svým založením jsem idealistka

19.4.2024 v 17:53 | Karma: 10,91