A taková to byla velká láska

Agáta Hanychová se ráda předvádí. Proč ne. Ale neměla by do toho zatahovat své děti. To je hanebné. Být dítětem matky, jejíž srdce je velké cirkusové šapitó, jednoho poznamená na celý život.

Asi bych všechny muže varovala před typem ženy, již představuje Agáta Hanychová. Už by jim mělo být velkým varováním to, že si pořizuje dítě pokaždé s jiným partnerem. Vše vždy začíná velkou pompou. Je tu někdo nový, s nímž je zapotřebí se předvádět. Jaromír Soukup byl jedním z posledních. Kolik pompy dokázala tato žena kolem svého nového partnera vyprodukovat. Její fanynky snad věděly a vědí o bývalé miss úplně vše (zatím snad krom barvy jejího lejna). První pohyby dítěte, snímky rostoucího břicha, porod, příchod domů, hubnutí, nepořádek v kuchyni...takhle se obnažovat na veřejnosti může být projevem určité psychické poruchy. A když se takové ženě narodí děti, pokaždé s jiným partnerem, není jim co závidět. Ani se nedivím, že už malá Rozárka onemocněla a musela brát antibiotika, přitom jí není ani jeden rok. Nachází se totiž v prostředí, v němž její matka svádí krutý boj s jejím otcem. Před rokem milován a veleben, v současnosti nenáviděný sok. 

Kladu si otázku, proč si někteří muži začnou se ženskou, jež vystavuje svůj život na sociálních sítích, proč se tito muži nechají chytit do tenat této ženy? Dá se pochopit, že s takovou představitelkou něžného pohlaví mohou zažít výjimečný sex, ale plánovat s ní něco? V současnosti plní stránky bulváru Jaromír Soukup a jeho ex Agáta Hanychová. Před rokem vrkající pár, v současnosti kydají hnůj jeden na druhého. Myslím si, že v tomto směru vede Agáta Hanychová, Jaromír Soukup je přece jen vyzrálý muž (aspoň si to myslím), jenž má dvě dospělé děti, které si vedou dobře. Vyrůstat v prostředí, jež svým dětem vytváří Agáta Hanychová, může vést k vážnému poškození psychiky, které se může projevit až později. 

Influencerka a její fanynky. Představují mravní bídu dnešního světa. Člověk musí mít žaludek na to, aby dokázal prát své špinavé prádlo na veřejnosti. Je to ubohé, a když jsou ve hře děti, nemám slov. To nedělá milující matka, ale sobec, který vidí jen sebe, své ego. Děti jsou jen nástrojem, jímž si kompenzuje své mindráky, své ambice, které v životě projela. Žádná láska, žádná harmonie, ale prachbídné divadlo, a tak to jde neustále dokola. A takovou štafetu předá bývalá miss svým dětem, dá se proto očekávat, že i ony jednoho dne povedou obdobný cirkusový život jako jejich matka...

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Helena Vlachová | čtvrtek 14.3.2024 7:14 | karma článku: 25,91 | přečteno: 844x
  • Další články autora

Helena Vlachová

Komunistická zrůdnost

9.5.2024 v 7:04 | Karma: 20,07

Helena Vlachová

Ze školních lavic

1.5.2024 v 7:49 | Karma: 12,79

Helena Vlachová

Svým založením jsem idealistka

19.4.2024 v 17:53 | Karma: 10,91