Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

„Kdo nejde s námi, jde proti nám!“

Nechtěl jsem jít volit ve druhém kole, ale musím se zapojit v hodině dvanácté. Hysterie proknížecích médií, což jsou téměř všechna u nás působící, mne k tomu nutí.  

V naší uspěchané době má málokdo čas si přečíst celé články v novinách, nebo se soustředit na odpovědi v elektronických médiích. Proto je velice důležité, jakým tónem jsou kladeny otázky jednotlivým kandidátům, jakým duchem jsou prodchnuty titulky a ještě něco, co je nejdůležitější. Jak vypadají FOTKY!  Na tuto myšlenku mne přivedl článek jednoho blogera http://kodet.blog.idnes.cz/c/318054/Bajecni-muzi-s-dymkou.html, který píše – cituji „Schwarzi vypadá bezvadně - Zeman vypadá jako debil“. V diskuzi jsem onomu blogeru napsal: „Máte pravdu. Dnes je v LN - (vidíte čtu pravicový tisk) typický snímek M.Zemana se zvýrazněním tří brad, kdežto K.Schwanzenberg  má naopak moudře, mírně skloněnou hlavu. Něco jsem v PR oboru úspěšně vytvořil a sklony hlavy jsou signifikantní pro celkový výsledek image. Nechtěl jsem jít volit, protože jsem eurorealista a nechci vložit svůj osud do rukou bývalého maoisty Barosse a ani jeden z kandidátů, spíše eurohujerů, mi z tohoto důvodu nesedí. Ovšem ten mediální nápor mě k volební urně vyžene a budu na protest volit někoho, koho mi média úporně nedoporučují.“

   Ještě malá odbočka k EU. Barosso a jeho divoká skvadra teď – novináři čtěte - připravuje eurozákon, aby v každé zemi byly utvořeny povinně mediální rady, které by určovaly o čem se může a nemůže psát a jaké budou sankce. Vy starší si asi pamatujete, už jsme to tu měli a jmenovalo se to ČUTI či FUTI - (vyčítalo se to Sládkovi, že tam před listopadem pracoval).

     Takže teď rozvedu, co mne k volbám vyhání. Tištěná média vždy volí víceméně oficiální foto Karla Schwarzenbergera a naopak „vtipnou“ momentku Miloše Zemana buďto se zvrácenýma očima, nebo s několika bradami. Pokud chtějí být vtipní – mohli by editoři přece přece vybrat adekvátní foto knížete s povyplazeným jazykem či něco podobného. Fotografové mají přece dost zajímavého materiálu, anebo dávat adekvátně důstojná fota Miloše Zemana.

   Navíc je s podivem, jak to, že tři dny před druhým kolem voleb se vytasí Mf s nahrávkou, evidentně pořízenou Biskou. Jak se k tomu dostali. Nechci žít v profízlované zemi, kde se na každého shromažďují a vhodně vypouštějí kompra soukromým médiem. Vždyť přece tajné služby, které jsou placené ze státního rozpočtu, a tudíž z našich daní, by měly pracovat pro stát a ne pro soukromé subjekty. Je to hnusné, co na nahrávce bylo, ale ještě je hnusnější, že to nebylo použito v zájmu státu už tehdy. Nyní, po 13 letech se to používá ve volební kampani ve prospěch jednoho z kandidátů. Právě to mě rozhodně vytočilo a už tehdy jsem si řekl. „Chcete to mít, tak to mít budete“.

  A ještě něco. Nelíbí se mi to, čím se řídí, jak je patrné z diskuzí pod články, přívrženci z knížecího tábora. „KDO NEJDE S NÁMI JDE PROTI NÁM“. Místo, aby argumentovali konkrétními věcmi, nasazují kdekomu, kdo nectí jejich volbu, psí hlavu. Dřív se vázaly pionýrské šátky, i těmi, jejichž děti a vnuci jsou dnes největšími antikomunisty. Dnes se kouří zase dýmka těmi, v jejichž ústech očividně nezdomácněla, jak jsme měli tu čest vidět na Nově v záběrech z Liberecké hospody. Na co narážím - Vladimír Franc uvedl, že sám bude volit M. Zemana - a už je tím největším vyvrhelem. Napsal jsem pod článek tuto reakci: „Buďte proboha tolerantní. Každý má přece právo svobodně volit, koho chce. Asi se panu Francovi přestal líbit ten svazácký nátlak, knížecích voličů: "Kdo nejde s námi, jde proti nám". Pan Franc na rozdíl, od vás mladých nadšenců ještě zažil bolševika a nátlak "volte knížete" mu cosi připomíná.“

 A ještě něco. Velice by mě zajímalo, kdo stojí za denunciační kampaní proti Janu Fischerovi. Kdo zaplatil „milicionářské billboardy“. A netvrďte mi tu nikdo, že Balbínovci. Kdo jim na to dal? To bych chtěl vědět. Samozřejmě, že souboj Zeman – Schwarzenberg je poutavější. Ale bylo by to bez pachuti, kdyby souboj ležel čistě na obou pánech. Oba jsou dostatečně vtipní a neomšelí. Enormním nátlakem médií a z toho vzniklou hysterií davu, se možná docílilo pravého opaku. Jsem na sobotu zvědav

Autor: Petr Hannig | čtvrtek 24.1.2013 19:30 | karma článku: 39,02 | přečteno: 2577x
  • Další články autora

Petr Hannig

Iveta – jak to bylo doopravdy

Díval jsem se na první díl minisérie Iveta. Protože jsem byl lektorem, v jehož skupině byla Iveta Bartošová, nemohu mlčet k nesmyslům, které se v tomto díle prezentovaly.

4.4.2024 v 12:12 | Karma: 48,11 | Přečteno: 14139x | Politická aréna - pro politiky

Petr Hannig

Nejistota ve všem

Shodou okolností jsem se díval na celou debatu Víta Rakušana ve Vyškově, protože jsem byl zvědavý na to, jestli se Ladislav Vrábel dostane k otázce. Dostal a dokonce více než jednou, protože měl doplňující otázky.

28.3.2024 v 15:04 | Karma: 46,06 | Přečteno: 3195x | Diskuse| Politická aréna - pro politiky

Petr Hannig

Poslední papež se jim náhle nehodí.

Mnohdy jsem s jeho částečně liberálními názory nesouhlasil i když jsem byl silně osloven kouzlem jeho osobnosti v počátku jeho pontifikátu na Svatopetrském náměstí v Římě.

13.3.2024 v 18:07 | Karma: 46,74 | Přečteno: 4345x | Diskuse| Politická aréna - pro politiky

Petr Hannig

I rohlík může v ústech zhořknout

„Od Rohlíku ani rohlík“, „Rohlík s Nutellou“ a podobná hesla zaplnila internet. Na sociálních sítích se objevují zprávy typu „Lidi ruší účty u firmy Rohlík.cz“ a mnoho dalších podobných postů.

21.2.2024 v 10:12 | Karma: 47,85 | Přečteno: 7223x | Diskuse| Politická aréna - pro politiky

Petr Hannig

Vláda se snaží každý měsíc něčím novým naštvat seniory

Když už si senioři tak nějak zvykli, že jim byl důchod oproti očekávání zkrácen o zákonnou valorizaci, tak na ně vybalila vláda digitální velký technický průkaz.

24.1.2024 v 20:02 | Karma: 47,82 | Přečteno: 5843x | Diskuse| Politická aréna - pro politiky
  • Nejčtenější

Policie v pohotovosti kvůli hrozbě terorismu. Zadržela podezřelého cizince

8. června 2024  23:01,  aktualizováno  9.6 12:41

Policie dopadla cizince podezřelého ze zvlášť závažného zločinu, po kterém vyhlásila pátrání v...

V Turecku zemřela česká zpěvačka Victoria. Zavraždil ji její vlastní manžel

14. června 2024  8:59,  aktualizováno  11:23

Česká zpěvačka Victoria byla zavražděna v Ankaře. Podle tureckého portálu Hürriyet ji zabil její...

„Ukrajinská sebevražda“. Intriky v Kyjevě čím dál víc frustrují Západ

11. června 2024  19:21

Kádrové změny nezmítají jen ruským ministerstvem obrany, rostoucí pozornost vzbuzují i rošády v...

Dar pro Ukrajinu prostřednictvím Čechů vyvolal na Tchaj-wanu bouři

10. června 2024

Premium Dar, který má pomoci Ukrajině s obnovou tamního zdravotnictví, způsobil na Tchaj-wanu politický...

Volby vyhrálo ANO před SPOLU. Stačilo! i Přísaha mají dvě křesla, propadli Piráti

9. června 2024  20:29,  aktualizováno  10.6

Volby do Evropského parlamentu vyhrálo v Česku hnutí ANO. Od voličů získalo 26,14 procenta hlasů,...

Vězni drží v Rusku dozorce jako rukojmí, hlásí se k Islámskému státu

16. června 2024  10:25,  aktualizováno  10:48

Skupina vězňů se ve vazební věznici v Rostově na Donu na jihozápadě Ruska zmocnila dvou dozorců a...

Řidič se třemi promile se zaklínil s autem na peronu, smetl ho vlak

16. června 2024  10:12

Více než tři promile alkoholu nadýchal řidič, který v neděli ráno způsobil srážku s vlakem na...

Bez publika a nápovědy. Biden a Trump dohodli pravidla televizní debaty

16. června 2024  10:02

Kampaně Joea Bidena a Donalda Trumpa se shodly na pravidlech pro první televizní debatu před...

Izrael v části jižní Gazy každý den na 11 hodin pozastaví vojenské operace

16. června 2024  7:38,  aktualizováno  9:48

Izraelská armáda v části jižního Pásma Gazy každý den na 11 hodin pozastaví vojenské operace, aby...

Opalovací krém pro miminka: Jaký vybrat?
Opalovací krém pro miminka: Jaký vybrat?

Pokožka novorozenců a kojenců je tenká, zranitelná a má méně melaninu, což je pigment, který chrání pokožku před slunečním zářením. Kůže miminka je...

  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,09
  • Průměrná čtenost 8349x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik