Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Vůbec bych si s tím nelámal hlavu.

0 0
možnosti
PS

P78e79t67r 44S12k19á44c86e52l

16. 3. 2024 22:01

Až Vám budou exekutoři označovat Vaše předměty, bude pozdě nadávat na politiku, na zákony této země. Autor blogů, nevím přesně pan Jesenský z Otrokovic, ve 14.00 hod. napsal blog, kde na závěr uvedl, že jeho situace má jen jedno řešení. Popisoval situaci, kdy k němu večer přišli exekutoři prý násilím a on neadekvátně v ospalosti reagoval. Vůbec mne, coby prvnímu kdo tohle četl, nenapadlo, že v 18. 00 hod. se tentýž den dočtu ve zprávách, že on vyskočil z okna svého bytu. Odešel dobrovolně z tohoto špatného světa, který není nakloněn slušným lidem. Jistě, nejednal správně, neovládl emoce, ale....?

1 1
možnosti
Foto

Ukrajinci si zvolili prezidenta, který jim sliboval ukončení přestřelek na východní Ukrajině a omezení korupce. Místo toho tam mají válku. Demokratické by bylo, kdyby za takové situace se sami Ukrajinci v referendu vyjádřili, jaké řešení chtějí. Když se většina vysloví pro válku bez kompromisů, tak jim do toho ani papež nemá právo mluvit.

9 4
možnosti
PS

P17e67t95r 79S19k69á63c61e53l

16. 3. 2024 21:13

Jenže izoláti jim posílají zbraně a referendum jim neumožní. Dobře vědí proč.

Chválím Váš příspěvek, málokdy se stane, že poměr + a - je nerozhodný. Těm mínusujícím vzkaz - uveďte proč mínus? Jinak se pravdy ne-do-be-re-me.

1 0
možnosti
MM

Nechápu proč papež nevyzívá agresora aby vyvěsil bílou vlajku a stáhl svá vojska s území které nezákonně brutálně napadl.

Nebo mi něco uniklo?

6 1
možnosti
Foto

unikla vám gramatika

4 0
možnosti
PK

Asi nikdy není vina jen na jedné straně. Papež je názoru že i Západ(NATO) je vinen - "bušil" stále více a blíže na ruská vrata. Neumím posoudit zda má trochu pravdy či nikoliv, jen cituji.

9 3
možnosti
JK

Ano, vraždou není vinen jen vrah, ale i ti, kteří ho k vraždě vyprovokovali. To jste chtěl napsat?

6 1
možnosti
Foto

Papež má velkou pravdu. I když, bohužel, nemá v této věci asi žádnou moc. Proč si myslím, že má pravdu? Jednak proto, že Rusko se nikdy nevzdává, je proto bezpředmětné obracet se na něho. Ale hlavně proto, že když si sama sebe představím jako obyčejného člověka žijícího na Ukrajině, který se nestará o politiku, ale o svůj život, tak je mi nejdražší můj život a to, kdo je prezidentem a kdo sedí na úřadech apod. je na vedlejší koleji. Stejně si člověk musí vlastní život zařídit hlavně sám. Byl a může být šťastný za Rakouska, za první republiky, za komunistů a v současnosti. Ale musí být živý a zdravý.

Těm, kteří namítnou, že vzdáním se bez boje bude mít Rusko větší choutky tak jako Hitler, tak dopředu odpovídám: Špatné přirovnání. Jen ospravedlňování dalšího zbrojení a pokračování války. Nebude. Dnes není stejná situace jako před osmdesáti lety. A jsou mnohem lepší (správněji - horší!!) zbraně.

10 11
možnosti
JK

Obyčejný člověk, který se v kterékoli zemi nestará o politiku, ale jen o svůj život, bude tak jako tak vývojem v jeho zemi, jakož i mezinárodním nakonec dostižen. Pouze několika málo se podaří snad osud "přechytračit".

8 0
možnosti

Papež se naivně (zřejmě stejně jako autor tohoto článku) domnívá, že vyvěšením bílé vlajky skončí utrpení. Skončí, ale jen na ruské straně. Co se bude dít na Ukrajině, si lze snadno domyslet - masová emigrace obyvatel, čistky v režii ruských tajných služeb, deportace nepohodlných občanů do gulagů na Sibiř, stejná totalita jako v Rusku, podpořená navíc genocidními prvky.

9 2
možnosti
JK

Papež František mi svými názory na agresi Ruska proti Ukrajině poněkud připomíná papeže Pia XII. s jeho názory na Třetí říši. Pius XII. trůnil na Petrově stolci od roku 1939 do roku 1958.

Pane Hannigu, vy jste odborník i na katolickou církev a její hodnostáře? Každým svým článkem dokazujete, že vaší straničce chybí v názvu předpona "Ne".

6 6
možnosti
Foto

Pius XII zachránil život svým postojem například tisícům Židů v Itálii.

5 0
možnosti
Foto

Je více než zajímavé, že všichni ti humanisté so obrací na toho, kdo se brání.

Ne na toho, kdo útočí.

13 1
možnosti
Foto

Včera jsem četl, že každý den války přinese ma obou stranách fronty tisíc mrtvých a zraněných. Budovy, silnice, mosty se znovu postaví. Mrtvým život nikdo nevrátí, stejně jako zraněným končetiny. Papež se zachoval tak, jak má jednat hlava církve, hlásající slova Ježíše.

4 9
možnosti
Foto

Hm. A proč nevyzval i Rusy aby se stáhli? To by nebylo objektivní?

14 1
možnosti
Foto

A komu se ten papež nehodí? Vždyť to v článku vůbec není. To je jako dát sexuální titulek, abych nalákal čtenáře, a pak psát o vaření.

8 4
možnosti
Foto

On to myslel tak, Tomáši, že komunistům se náhle hodí.

7 3
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8351x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik