Jak se hubne s Břicháčem Tomem - v polovině aneb pořád na začátku

O tom, jaké to je v polovině 29 denní výzvy, první výsledky, co mi schází, na co se těším a o cestách i necestách

Druhý týden je prakticky za mnou a já jsem se do receptů pana Toma zamilovala. Jídla druhého týdne byla vynikající a tento týden si určitě zopakuji i po skončení výzvy. A to je zásadní rozdíl oproti jakýmkoli jiným dietám, které jsem kdy držela. Člověk vždycky s nadějí vyhlíží konec. Až se vše vrátí do "normálu", ubude kýžený počet kilogramů a konečně si dám, co mám ráda. Teď ne.

Začínám se rozhlížet po nějakém pokračování, protože tento způsob stravování mi naprosto vyhovuje. Jednak se cítím opravdu zdravě, vůbec nemám hlad, kolikrát mě překvapí, že už je zase čas na jídlo. A jednak to celé má kromě zdravotních i hmatatelné výsledky. 3 kilogramy za dva týdny. Chytrá váha navíc praví, že skoro všechno ubylo z tuků. Takže já jsem více než spokojená. Zítra ráno mě za odměnu místo ovesné kaše čeká palačinka z pohankové mouky, tak tomu se nedá odolat.  Mám nakoupeno dle  seznamu na další týden a rozhodně jedu dál.

Na cestě k vysněnému počtu kilogramů a hlavně k udržení zásad správného stravování jsem ale pořád na úplném začátku. Provedla jsem vás kousek po cestě, na kterou jsem se dala. Můžu ji jen a jen doporučit. Jak po ní budu šlapat dál, už nechám zahalené tajemstvím.  Dobrou chuť a dobré cesty i vám.

 

 

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Hana Timková | neděle 9.2.2020 8:46 | karma článku: 12,52 | přečteno: 493x
  • Další články autora

Hana Timková

Hurá do školy!?

18.4.2020 v 7:50 | Karma: 18,62

Hana Timková

Vejce a já

23.2.2020 v 11:46 | Karma: 23,76