Masturbuji, tedy jsem

neměli jste se na mě dívat...

Fičák, který způsobila blondýnka, která na začátku letošního roku masturbovala na školní lavici, zasáhl i mladoboleslavskou Škodovku.

Zoufalým zaměstancům, kteří se v pracovní době dívali na video s masturbující Gábinou, vedení automobilky rozeslalo písemné upozornění, že další podívaná na podobná videa v pracovní době budou již za cenu pracovního místa...Zaměstanci s bledou tváří odhazují výhružná lejstra a zběsile letí ke svým počítačům, aby smazali vše co se dá. Pro zaměstnavatele žádné příště neexistuje.

A co na to Gábina, sedmnáctiletá krásná blondýna? Kterou baví focení, tancování a chtěla by se stát herečkou?

"Neměli jste se na mě dívat v pracovní době", vzkázala Gabča škodovákům.

Ale podívali se všichni a nejen zaměstnanci Škodovky. Proč to ta holka udělala?

"Nechala jsem se vyhecovat, prostě se to stalo", odpovídá klidně na spoustu naskakujících otázek středoškolačka, která se proslavila tím, že nabídla celému národu pohled mezi své doširoka roztažené nohy.

Ukázala, že si je vědoma své sexuálnosti, krásy svého mladého těla

Ukázala, že cesta k vrcholu není vůbec složitá a trnitá... je slastná a stačí k ní dva prsty

Ukázala, že není třeba umět něco navíc, odlišovat se od svých spolužáků něčím vyjímečným

Ukázala, že se nemusíme snažit, učit, stačí poskytnout pohled, který šokuje, pobuřuje, vzrušuje, budí uspané rodiče na vavřínech...

"Jedině líto je mi mamky, která to těžce nese", přiznává sklíčeně.

Rodiče se nyní plíží podél zdí, rameny dřou omítku....kde jsme udělali chybu? Udělali jsme vůbec nějakou chybu? Možná byla otevřená sexuální výchova v rodině na škodu? Měli rodiče své dceři říct, doma klidně, ve škole ji neukazuj? Od svých dětí se většinou dočkáme toho co v žádném případě nečekáme.

A masturbace je přece přirozená sexuální aktivita. Sexuologové zastávají názor, že člověku neškodí, naopak je obvykle považována za zdraví prospěšnou, primárně je vnímána jako náhradní aktivita k uvolnění erotického napětí v případě nemožnosti sexuálního styku s partnerem. Ve skutečnosti však lidé masturbují, ať mají partnera, či ne.

Sexuologický ústav v Praze provedl průzkum v oblasti masturbačního chování českých mužů a žen, ve kterém 83 % mužů a 50 % žen uvedlo, že někdy v životě masturbovalo. U masturbačně aktivních mužů je věk první masturbace v průměru 13,97 let a u žen 16,89 let. Nejčastěji začínají muži i ženy masturbovat ve věku 13-15 let. Průměrná frekvence masturbace je u mužů 6,2x a u žen 4,1x měsíčně.
Masturbační aktivita (procento masturbujících i frekvence masturbace) klesá s věkem, a to hlavně u mužů.

Ale co nám řeknou statistiky, že Gábina prostě praktikovala aktivitu přirozenou pro svůj věk, že masturbace je zdravá, a k orgasmu přivede rychleji než sexuální styk.

Ale neodpoví nám na otázku, jak je možné, že nás roztažené nohy našich dětí na školních lavicích už nepřekvapují, přijdou nám normální, jako jednomu z mnohých diskutérů : " Zabilo to děvče někoho? Ukradlo něco někomu? NE!!! Tak proč se pozastavujete nad něčím, co je absolutně normální? Že to nepatří naveřejnost? Tak se na to nedívejte. A jestli máte problém, strčte si hlavu pod studenou sprchu, nebo se jděte vymodlit, či navštivte psychologa.

Ale nechte lidi žít.

 

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Hana Novotná | pátek 27.3.2009 22:45 | karma článku: 36,56 | přečteno: 11333x